sizce benimle ilgileniyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok bence sempatik görüyor seni öyle düşünme aklına olumsuz şeyler gelmesin yakında davranıyor hem

Grupta bebekli birinin olması önemli değil hani 1 Temmuza kadar böyle şeylerden konu aç mesela işte msn avatarını bebek yapabilirsin bunlar sadece örnek. Evlilik çocuk ileride hayalini kurduğun evden bahsedebilirsin mesela maksat burda konu açılsın senin onun konuşturman. Öğrendiklerinle de ne düşünüyor az çok bilirsin.

11 dııl 9 yas mıs aramızdakı fark
cok yogunum falan dıyo yardım edılıcek bısey olursa soyle dedım senlık bısey yok tesekkur ederım falan dedı.
cocukca goruyo belkı ondan mı caglacım dıyo sureklı cagla dese daha mutlu olurum halbukı

O zaman imalı şekilde bana çağla de diye söyle ben çocuk değilimki de ama ciddi şekilde deme tabi biraz yumuşak bir şekilde :kedi: bunun gibi sengözlerimebaksanab

amanıın almış başınızı gidiyorsunuz ... evlilik ; çoluk ; çocuk filan...
bu hızla devam edersen ohoo ona asla yetişemezsin bence... senden bir adım önde gider valla hatta koşar adımla birkaç adım daha olabilir...

güzelim sen önce bu adamı tanımaya çalış ; ona da seni tanıması için fırsat ver... üstelik seni bu şekilde tanımak istiyor mu önce onu anla... belki de tanıdığın adam senin hiç hoşuna gitmeyecek... bir ilişkiye başlarken ben ciddi düşünüyorum diye başlamak en kötü başlangıç bence... sürekli evlilik düşünülen bir ilişkiden taraflar birbirini tanıyamaz... üstelik sizin aileler de tanılıyor ... bir anda kendini bambaşka alemde bulursun...

düzgün bir ilişki yaşamak istiyorum ve seni yeterince tanımak istiyorum olmalı senin ona ifade ettiklerin... yaşadıklarınız sizi nereye götürürse oraya gidersiniz artık ... ha evlenmedin mi zaman kaybı değildir ; tecrübedir...

biraz yavaş olmanı öneriyorum tekrar :)

en mantıklısı
ıste dedıgın gıbı bıraz hızlı gıdıp olursa ılk bulusmadan vs konustuk
haklısın bana bunu sık sık hatırlat arkadaşım
vereliniortak

Yok ya ben evlen filan demedim yani tanımaya çalış fikirleri nedir bir öğren gibisinden. Bir ilişki için ne düşünüyor o mana da işt konu aç bilgi edin diye. Gerçekten şimdi sen ondan hoşlanıyor olabilirsin ama bir ilişkiye başladığında aslında sana uygun olmayan biri olduğunu da görebilirsin. ışte bunun için diyorum bir dene gör bakalım. Sürekli aklında yok ilgileniyor mu yok işte acaba mesaj atar mı bana bir şey mi ima ediyor. Bunlar ancak seni tüketir. Herşey yerinde zamanında olmalı. Benim dediğim bana göre yapılması gereken bak ben sana karşı bir şeyler hissediyorum demendir. Ha karşıılık verir vermez o ayrı ama bunu yaptığın dediğin içinde hiç pişman olma de çekil seviyorsa eğerki karşılık verir sevmiyorsa da kafandaki soru işaretleri kalkar rahatlarsın.

hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım

hakkımda hayırlısı

ben objektıf olamadıgım ıcın sızın yorumlarınız bana ılac gıbı gelıyo
bakalım nolucak bekleyelım bende sıze bu arada olanları yazarım

canım saol yorumların ıcın ama ılk konusmamızı yanlıs anlamıssın hemen duzeltıyım
ben onun tavırlarını cozemedıgım ıcın yanlıs anlasılmamak ıcın x abi dedim. Oda ne bu resmıyet adımla hıtap et bana dedı..
Sımdı sen dıye hıtap edıyorum hep :) o kızdı bıle bana neden abı dıyosun dıyo

yok tatlım anladımyerimsenibenanladımda,bende diyorumki ilerde bişiler yaşama potansiyelin yüksek olduğu birine keşke hiç abi die hitap etmeseydin dedim,ağbi ayağı bilirsin zaten ne ayağı:delphin::roflol:
oda ordan bi hayal kırıklığı yaşamış olabilir dedim...
yahu bu ne burcu yazsana:jeyyar:biraz astrolojik destek yapalımkaydirigubbakcemile5sen kendi burcunuda yazzemuszemusbu konuya eğilelimsengözlerimebaksanab

zatı muhterem yengec bende terazı yukselenım akrep :)

15 gun sonra dogum gunu var bakalım kutlıcakmı belkim davet edilirim ?!?

fazla beklenti içine girmeden ve umutlanmadan zamana bırak bence..sen hoşlandığın hatta sevdiğin için onun da her hareketinden her sözünden umutlanbilirsin..ama fazla umursmadan akışına bırakmak seni
fazla yormaz...zaten oda bişeyler hissediyorsa bunu bişekilde sana söyler...
ama içimde bu kuşkularla yaşayamam diyorsan açıkca konuş...bunlar gerçekden hassas meseler bide aileler felan tanışıyorsa..bol şans sana umarım her şey iyi olur..a.s

zatı muhterem yengec bende terazı yukselenım akrep :)

hımmCADIARZU
sıcak su soğuk su yapıcaksın..adamın başından bi kaynar su döküceksin,bir soğuk su..yani bi anda çok ilgili olucaksın,onu özel hissettiriceksin,bi anda soğuk buz gibi ve mesefeli olucaksın..yengeçler biraz melankoliyi severler,çok ilgili olduğunu bilirse gizemin kalmaz,ulaşılmazı isterler genellikle..zoruyerimseniben
ojelerin tam olsun,yolunmuş kötü görünümlü olmasın,çok hafif parfümün varsa yanına giderken onu sık,parfümün kokusunu duyumasasın,hafif makyajın her zaman olsunkaydirigubbakcemile2
her zaman sade ama şık ol..mutfağa çok ilgili,yemek yapmayı çok sevdiğini belirt muhabbet arasında,hatta ona kek yap götürzemuszemus

ona küçük hediyeler ver,ama bu onun zevkine göre olsun,ve bunu çok sıradan biriymiş gibi ver,çok hoşuma gitti seviceğini düşündüm de,gözlerini içine uzun uzun bakıp aşık edalarında verme yani:olmaz:kaydirigubbakcemile5
ama bu saatten sonra sakın sen konuşmayı düşünme..sinyalleri çaktırmadan ver,o zaten alıcaktır bu sinyali sana yazılıcaktır:lepi:

asocum uzun zamandır cvp yazıyo gorunuyosun vallahı merak ettım
bu arada ben hayatımın hatasını yaptım bugun
duramayıp gece gunduz mesaj attım adam bıktı artık olmasın dıyodur

aferım bana
ustune bısey soylemeyın ben essegım essek

hah tamda cevabını sımdı gordum
yok canım yok ben essegım !!!

hah tamda cevabını sımdı gordum
yok canım yok ben essegım !!!

tüh sana be:mymeka:aceleci hatun:roflol:
kız sorma,sana tam yazdım cevap,yollıyodumki pc bi anda kapandı:1shok:ne küfür ettim varya=)
tamam bu gün böyle geçsin,yarından itibaren soğuk takılırsın..taki o senle ilgili olana kadar bişi yapma:olmaz:

ay dur hemenyasakkelimepanik yapma:delphin:ne msj yazdın?cvp attımı?diyologları de bağaa:1closedeyes:

Back
X