ben kırmak istemeden birşey söylemek istiyorum ama kızmayın lütfen. Bana kalırsa anlattığınız davranışlara göre biz hiç birlikte olmıcaz evliliğe kadar diye güven kazanıp birşeyleri elde etmek istiyor ve birlikte olmak istiyor (yatmak) :/ bana pek güven verici gelmedi hareketleri ve konuşmaları :/ yaşınız kaç ?
6 ay kısa bir süre bence böyle mahrem şeylerin konuşulması için çok kısa..
büyük ihtimal seni deniyor düşünceni öğrenmek istiyor ki zaten sende böyle anlamışsın..
kesinlikle izin verme ileri gitmesine tavrını koy..artık öyle bir toplum olduk ki maalesef evlenmeden herşeyi tüketiyoruz..
19 yaşında canım
Canım bencede biraz ağzını arıyor gibime geldi, yani onun yaşında birinin böyle istekleri ve aklının orda olması çok normal ama senin de yaşın çok küçük, sakın ilerde pişman olacağın bişeyler yapma ve ileri gitme. 6 ay bence de çok erken. sen kendinden emin ol ve vicdan yaptırmasına izin verme sakın sana...
yok canım niye kızayım ben eleştirilere açığım ve haklısın yaşım 18
ben tavrımı koyuyorum canım, o da üzülüyor (tavır koydugum için degıl) böyle davrandıgı için. duruyor ben ne yaptım falan diyor. acaba kendini mi kontrol edemiyor?
evlilik nezmn dusunuyorsunuz belirli bir tarih varmı benım dusuncemı sorarsan daha cok erken gez toz unıversıtenı oku bılmedıgın ulkelere gıt yenı ınsanlar tanı.. konuya gelınce
ben agzını aradıgını sanmıyorum belki ılk baslarda olabılır 1-2 kere sorar tepkını olcer ama 6 ay boyunca sureklı sorması ılgınc.. yanı cok erken bunlar ıcın oyuzden yasına verıyorum.. belkı bır cekıncesı olabılır cnm kendı ıle ılgılı erkeksel... gecıcı yada kalıcı bır rahatsızlık.. ama yasıda kucuk butarz oyunlara kendını farklı gosterme cabalarına gırısmesıde normal
yaşlarınızı yazmışsın şimdi okudum büyük ihtimalle yaşın verdiği kontrol edilemez duygu..ama normal olarak karşılamıyorm yine de sende karşılama..pişman oalcağınız şeyler yaşamanızı istemem..
merhaba arkadaşlar. sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar oluyor. birbirimizi çok seviyoruz. ciddi düşünüyoruz. birden durup dururken biz hiç sevişmicez tamam mı dedi(yani evliliğe kadar) neye uğradıgımı şaşırdım böyle birşey beklemiyordum. hep öpüşmek istiyor üstelik bazen bacaklarımı okşadığını hissediyorum. bazen seks konusu açıyor ben konuşmaya utanıyorum konuyu değiştiriyorum. sevişmicez diyor ama, (utanıyorum) bi kere benim elimi alıp şeyine götürmüştü o an ordan çekip gitmiştim. o da pişman oldugunu bidaha tekrarlanmayacagını söyledi sonra barıştık. benim sorum: sizce benimle yatmak istiyor mu? sevişmicez dedi bunu benim düşüncelerimi öğrenmek için söylemiş olabilir mi? ne yapmalıyım? yardım edin lütfen..
19 yaşında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?