sizce benimle yatmak istiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
19 yaşında ki bir çocuğun "yapmayacağım" dediği herşey ama herşey yapacağının teminatıdır..

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz ....
söylediğine değil yaptığına bak niyetini anlarsın zaten...

aman aman dikat et sonra pisman olacagin seyler yapma ..acalesi yokk oo zikkimin eni sonu olcak ama dogru duzgun biriyle olsun olmussken yani seni sahiplenen biri olsun..arkdas o isi sadece kocan olcak adamla yapcaksin sevgili nisanli bilmem gelinligini giydirenle yap..yasin kac daha 18 canim kendni kaptirma bak bu haraketleri laflari soyleyen cocuktan hayir gelmez sakin ola bu cocukla yanliz ortamda kalma hersey yapar dikkatli ol derim gencsin toysun daha valla yaptigina sende sasirirsin ..gecen gunde burda biri iliskiye girdigi icin bin pisman oldugunu soyleyen bi arkdas vardi adamla iliski yasamis oda cok sevdigini sanmis ama adam baskasini tercih etmis ..her seviyorum diyene inanma erkeklerr kendii ihtiyaclari icin hersey soyler yaparda ciddide olabilir amaaa guvenilmezz ..guvenme temkinli oll yanliz yere beraber bulunmaa derimm

ben tavrımı koyuyorum canım, o da üzülüyor (tavır koydugum için degıl) böyle davrandıgı için. duruyor ben ne yaptım falan diyor. acaba kendini mi kontrol edemiyor?

kontrol edemiyor diye birşey olamaz insan sevdiğine zarar veremez kendinizi kandırmayın onun adına erkek kendisini herşekilde kontrol eder bence

Kesinlikle yatmak istiyor..

Tepkini ölçüyor bunu yaparak.. Sonra siz tavır koyunca da salağa yatıyor ben ne yaptım ki diyerek

Biraz akıllı ol canm. Taviz verme.

Unutma Taviz tavizi doğurur..

Haram konusunu hiç söylemiyorum bile..

hareketleri onu gösteriyor

Ben senin yaşındayken ozamanki erkek arkadaşımla buluşurduk ben bi'şeyler içerdim o fen testi çözerdi, sözelci bana durup bi'de anlatırdı kafasına rahat girsin diyeAdam açık açık sadece cinsellik düşünüyo ufaktan da yolunu yapıyo. Bugün elini oraya götürür, yarın direk meydana çıkarır çekinmeden

bu aralar bu tarz başlıkları çok görüyorum nedir bu 18-20 yaş grubunun cinsellik hevesi anlamış değilim... adama bak... ağzı da iyi laf yapıyormuş hani. kızcağıza sevişmicez vs diyor güvenini kazanıyor sonra orasını burasını elletiyo... eskiden bu yaşlardaki erkekler film falan izlerdi artık böyle yürüyor demek ki işler bu konularda gayet açık görüşlü olduğum halde çocuğun tavrı bana çok battı, bence karşısındaki hatunu aşağılayan bir hareket canım çok gençsin henüz bence kendi düşüncelerinden taviz verme, sana kendini kötü hissettiren durumlardan uzak durmaya çalış ben 18 yaşındayken 2,5 yıldır beraberdim sevgilimle ve elimi tutmaya utanırdı.. bikaç yılda herşey değişmiş.. :)

Son düzenleme:
Bune ya..bacak okşa şeyini ellettir.. Ama hiç sevişmicez de sonrada..ne kaldı ki sevişmeye..önsevişmeyi yapmışsınız:) daha cok küçüksünüz lütfen şu dediğimi dikkate al..
Giy en iyi sporayakkabını.sonra start al olduğun yerden ,arkana bakmadan koş kaç...

Bune ya..bacak okşa şeyini ellettir.. Ama hiç sevişmicez de sonrada..ne kaldı ki sevişmeye..önsevişmeyi yapmışsınız:) daha cok küçüksünüz lütfen şu dediğimi dikkate al..
Giy en iyi sporayakkabını.sonra start al olduğun yerden ,arkana bakmadan koş kaç...

ciddi düşünmek için 19 yaş çok erken..
gez toz üni.oku mesleğini eline al, sonrası gelir zaten 25 den önce evlenmemeli bi bayan..

ayrıca erkek arkadaşın çok kurnaz, yüz verme derim..

malesef sevgilinin amacı belli seni kandrmasına izin verme lütfen, amiyane tabirle nabza göre şerbet verecek bu konuda gevşek davrandığını gördüğü an seninle birşeyler yaşayabilmek için baskı yapmaya başlayacak yok tepkin sert olursa vazgeçecek yani ''ekmek çıkmayacağını'' anlayacak ama ilişkinizin sağlamlığı yada onun niyetinin iyi olup olmadığı o zaman ortaya çıkacak çünkü amaç seks ise çok sürmeden bir bahaneyle ayrılır senden niyet iyiyse bu konuyu kapatır ve olması gerektiği gibi yaşınıza uygun şekilde arkadaşlığınızı sürdürürsünüz

19 yaşındave ciddi düşünüyoorsunuz öylemi sizinde yaşıonız 19dan küçük olduğundan buna inanıyorsunuz hayata yenı başlıyorsunuz kimbilir kaç kişi girer hayatınıza daha bukadar hızlı gıtmeyın sonra vıcdanınız sızı rahat bırakmaz pişmanlık yaşarsınz bu yaşlarda aşk daha masum olmalı sızınki biraz cınselliğe dayalı sanırım

Yatmak istiyo bunuda yapamıcagını bildigi icin oynasmak istiyo, sende bunu onaylamadıgın ıcın biseyler yapmak ıcın ataga geciyo, ama yine olmuyo tekrar guvenını kazanmak ıcın kıvırıyoo.. Sen okey diyene kadar bu böyle devam eder

Bir kere 19 yaş bir erkek için ( hele de ciddi düşüncek) bir erkek için çocuk bir yaş.. kusurabakma ama o yaştaki hiçbir erkek ciddi düşünmez.. gönül eğlendirmek ister, seninle yaptığı gibi de oynaşmak ister. Hem zaten 6 ay ciddi düşünmek için çook erken.

Ve kesinlikle yatmak istediğine emin olabilirsin. Bildiğin ağzını yokluyo senin. O zaman neden açıyo o konuları biz yatmıcaz ne demek ya?? istemeyen adam onu dermi yemesin kimseyi :)

Seni saf gördüyse bir de tamam istediğim gibi elimde oynatırım diyodur. Bence uzaklaşmaya bak bu çocuktan kendi iyiliğin için benden sana tavsiye dinleyip dinlememek sana kalmış...

Son düzenleme:
yakında açık açık yatmak istediğini söyler suan seni deniyo bence erkek milleti işte uçkurları kopsn uçkurları onlar için aşktan önce geliyo..

canım 19 yaşındaki bir erkek kesinlikle ciddi düşünmez evleneseye kadar asla yatmıcaz demeside bariz seni yokluyo deniyo hayatının hatasını yapma derim ona karşı olan hislerini gözden geçir asla yalnız kalmayın erkek bu belli mi olur ne yapacağı uzak dur derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…