• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce benmi abartıyorum arkadaşlar kv nin laflarını ?

Eşin seni anlamayacak beden kendini yoracaksın anlatıp da :stop:

Bence kv senden bikipda, buraya bir derdim var her sözüme türlü türlü manalar çıkartıp benide maskarası zanneden gelinim var imdat !! yazarsa haklıdır kv diyorum

Sorun çıkartmaya çalışıyorsunuz. Erzak olayında teşekkür etmeniz yeterliydi. Ne diyor dediğinde cevap vermek istemiyorsan geçiştir.

bugun konulari algi problemi yasiyorum ben galiba.. kacinci okudugum konu dert deaem dert degil hani anlamlandiramiyorum.. iyi domatesi gondermemissinin altinda ne gibi bir laf sokma var biri bana anlatsin

arkadaşlar gerçekten artık bu kadına zor sabrediyorum. Anahtar muhabbetinden sonra gene tavrımı bozmadım akşam çaya çağırdık kv yi geldi oturken annem aradı soğukta dışarı çıkmayın falan dedi kapattım. Kv sordu ne diyor kızım diye soğukta dışarı çıkmayın diyor anne dedim. Çıkmıyoruz zaten dedi güldü gıcık oldum. Sonrasında bugun zeytın domates falan bırakmış kapıya sadece zeytın fazla olduğu için geri gönderdim. Onu sordu zeytın var anne dedım o yuzden geri gönderdim dedim. İyi domatesleri göndermemişsin diyor diyecek laf bulamadım bu kadınn laflarını sizce benmı çok abartıyorum dert ediyorum yoksa gerçekten lafmı sokuyor sürekli bana ne yapılabilir bu durumda ? Kocama anlatsam kocamla kötü olacağım ne yapacağım ben bu kadının laflarına nasıl sabredeceğim ?
Bu ikisinden tam olarak birsey cikmaz ama sevmiyorsaniz eger sevmediginiz icin laflari batiyor olabilir

Benim sevmedigim insanin her hareketi lafi batar mesela

Belki gecmisteki yasanmisliklarinizdan dolayi bu kadar abartiyorsunuzdur bilemeyecegim de
Annenizin ne dedigi onu ilgilendirmez, selam soyledi havadan sudan konustuk deyin gecin
Zeytin fazlaysa fazla ,geri gondermek yanlis olmus. İhtiyaciniz yoksa baska birine verebilirdiniz.

Siz iyice gıcık olmuşsunuz kv. Ye. Bu yüzden, kadın otursa, kalksa, gülse herşeyi batar olmuş. Büyütecek birşey yok. laf'ın altında başka laf aramayın. Kv.nin gönderdiğini niye geri yolluyorsun ki, zeytin bu. Bayatlayan birşey değil. Fazlası dursun kenarda...
Ufacık şeyleri kendinize dert etmeyi bırakın, şükür edin...

Ay ben bir anlatsam istanbuldan kars'a yol olur Takmıcan taktırmıcan he he deyip geçeceksin

Back
X