Sizce benmi abartıyorum ?

Beni o kizdan 1 sene sonra tanidi arkadaslarinin dedigine gore görür görmez asik olmus sozde ama yinede insanin aklina takılmıyor degil

aklınıza gelmesi takılması normal, ama şuan sizinle birlikte ve evlisiniz. Size olan sevgisi saygısı özverisi yerindeyse bence hiç takılmayın, hepimiz geçmişimizde bir şeyler yaşıyoruz ve yaşıyarak şuan ki biz oluyoruz o nedenle içinizdeki şüpheyi büyüttükçe hem huzurunuz kalmayacak hem sevginiz.

geçmişte olduğunu ve kaldığını kabul edip yolunuza devam etmelisiniz

tabiri caize eşşeğin aklına zorla düşürmeyin karpuz kabuğunu :KK47:

benim de eşimin lisedeyken sevdiği bir kız vardı, ara sıra rüyamda bile görürüm (hayrolsun :KK53:) eşimin onun yanında olduğunu, bir gün bile anlatmadım ona, sonuçta benim yanımda uyuyor benim yanımda uyanıyor :oops:

haa olursa birşey sezersem (Allah muhafaza) eski ya da yeni gözünün yaşına bakmam o da ayrı bir mesele, dursun şöyle kenarda:sinirli:

Bildiğimi soyleyedim ama anlatmadim ona, suan bi ortamda o isim gecse esim hic umursamiyor yani sanki hic olmamis gibi davraniyor ama insan gene de dusunuyor acaba benimleyken onumu düşünüyor diye

Ya yapma Allah aşkına .

Boş yere kendini de bebeğini de eşini de sıkma .

Bazı insanların evlilik öncesi onlarca ilişkisi oluyor , inan o isimler bir daha hiç bir halt ifade etmiyor bir çoğuna .

Ha sana bir dip not ; atalarımız ne demiş ... eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme ( teşbihte hata olmaz )

Nickin deki gibi yengeç kadınıysan bir de hamileysen aslında olağan bir kıskançlık ama içi boş o ayrı çünkü geçmişte kalmış ama o defter neden ortalar da geziyor onu anlamadım günlük dediğin özeldir ihtimam gösterilir resmen senin eline gelmiş

Abartıyorsunuz tabiki sizden önce olmuş bir şey ama eşinin sizden önce olsa bile başka bir kadın için yazdıklarını okumak biraz canını sıkabilir ortada bir şey olduğu için değil tabiki, o yüzden eşin bile olsa kimsenin geçmiş bir defteri mektubu özel bir eşyası karıştırılmamalı okunmamalı.

Uzun zaman oldu konu acmayalii,
Uzun olursa lutfen kusura bakmayin kizlar..
Eşimle severek evlenmedik, herşey görücü usulü oldu ama çok seviyoruz birbirimizi,
Eşimin benden önce bi sevdigi kız olmuş ama o söylemedi ama bana bunu nisanliyken bi iki kez onun ismiyle hitap etmisti bana sorduğumda teyzemin kizinin ismi öyle agzima takılmış dedi bende pek oralı olmadim daha sonra bi arkadaş ortaminda da o kizin ismiyle hitap etmisti bana bende sinirlenip orayi terk etmiştim, bunun üstüne 1 hafta konuşmadım onunla daha sonra aramiz duzeldi ve ben bi arkadasin esinden bu kizla ilgili herseyi ogrendim ama esime soylemedim hic bir zaman çünkü esimin ona karsi birsey hissetmediginden emindim taaki dün kv evinde esimin askerdeyken yazdigi günlüğü gorene kadar günlüğün her sayfasina bu kizin ismini yazmis sonrada bi cizgi cekmis bunu gorunce cok kotu oldum oda fark etti hemen o defteri yirtip atti eve geldigimizde surekli ortami yumusatmaya calisti ama aklimdan cikmadi bir turlu annem cok abartiyorsun gecmiste kalmis diyor ama benim hic aklimdan cikmiyor esimden soguyorum gittikce :/
Sizce ben mi abartiyorum?
Benim eşim, bi kız için intihar etmiş. Ben de bi erkek için ortalığı yaktım yıktım. Şimdi hiç biri umurumuzda değil :) İçin rahat olsun. Geçmiş gitmiş işte. Dil sürçmesi de gerçekten ilişkinin başında oluyor.

Suan size eski sevgilisinin ismiyle hitap etmiyor degil mi? Eskiden yapmasi cok kotu.
Gunlukte eski sonucta bu kadar takilmamaya calis, benim takildigim asil nokta annenize neden anlattiniz bu durumu? Esinizle aranizda olan herseyden haberi var mi?

Gecmis gitmis arada hayirlayip içlenmene birsey diyemem ama abartma koca senin. Bunu tribini atma. Belliki sen uzulme diye anlatmamis sana ayrintilari.

Burada bir üye vardı bir akrabasının düğünün de eşinin eski sevgiliyle karşılaşma ihtimali vardı ya o üye ne yapsın ?

Herkes sevdigi ile evlenmiyor malesef... Adam zaten senle gorucu usulu ile evlenmis ama sonucta evlenmis artik eski defterleri kapatmasi lazim o defteri neden hala tutuyolar ki cok ayip

Uzun zaman oldu konu acmayalii,
Uzun olursa lutfen kusura bakmayin kizlar..
Eşimle severek evlenmedik, herşey görücü usulü oldu ama çok seviyoruz birbirimizi,
Eşimin benden önce bi sevdigi kız olmuş ama o söylemedi ama bana bunu nisanliyken bi iki kez onun ismiyle hitap etmisti bana sorduğumda teyzemin kizinin ismi öyle agzima takılmış dedi bende pek oralı olmadim daha sonra bi arkadaş ortaminda da o kizin ismiyle hitap etmisti bana bende sinirlenip orayi terk etmiştim, bunun üstüne 1 hafta konuşmadım onunla daha sonra aramiz duzeldi ve ben bi arkadasin esinden bu kizla ilgili herseyi ogrendim ama esime soylemedim hic bir zaman çünkü esimin ona karsi birsey hissetmediginden emindim taaki dün kv evinde esimin askerdeyken yazdigi günlüğü gorene kadar günlüğün her sayfasina bu kizin ismini yazmis sonrada bi cizgi cekmis bunu gorunce cok kotu oldum oda fark etti hemen o defteri yirtip atti eve geldigimizde surekli ortami yumusatmaya calisti ama aklimdan cikmadi bir turlu annem cok abartiyorsun gecmiste kalmis diyor ama benim hic aklimdan cikmiyor esimden soguyorum gittikce :/
Sizce ben mi abartiyorum?
geçmşte kalmış birsey
benım eşim de benden evvel bir kızla nişanlanmış
ve kayınvalidem eşim için o kızdan ayrıldıgında üzüntüden ölecek sanıyorduk dedi bana
:)))))))))))))))))))

etrafımda o kadar cok onların aşkı ile konusan oldu ki

kız resmen bende takıntı oldu kızı arastırdım taaa nişan resımlerıne kadar buldum ikisinin

ama eşime tek laf etmedım çnk gecmıste kalmıstı ve benı sevıyordu artık

siz de etmeyın sakın daha cok aklına sokarsınız.

o zamanlar sen yoktun,sana karşı yapılan bir hatada yok dogal olarak..
adam detaya ınıp sana anlatıp kurcalamamış konuyu..diline dolanmış olabılır..
ama senınle evlı ve eskı için evliliğini zedeleme..
bende 10 yıl oncekı sevgılımın adıyla bazen kocama hitap edecekken yakalıyorum kendımı..halbukı ne alaka yıllar geçmiş..

Back
X