- 24 Haziran 2016
- 59
- 45
- 8
- Konu Sahibi hircinyengeckadini
-
canım geçmişte kalmıs örnegin bende geçmişte bırılerını sevdım ,sınema bıletı falan sakladım gecende buldum üşengeçlikten atamamısım.tadınızı kaçırma boşunaUzun zaman oldu konu acmayalii,
Uzun olursa lutfen kusura bakmayin kizlar..
Eşimle severek evlenmedik, herşey görücü usulü oldu ama çok seviyoruz birbirimizi,
Eşimin benden önce bi sevdigi kız olmuş ama o söylemedi ama bana bunu nisanliyken bi iki kez onun ismiyle hitap etmisti bana sorduğumda teyzemin kizinin ismi öyle agzima takılmış dedi bende pek oralı olmadim daha sonra bi arkadaş ortaminda da o kizin ismiyle hitap etmisti bana bende sinirlenip orayi terk etmiştim, bunun üstüne 1 hafta konuşmadım onunla daha sonra aramiz duzeldi ve ben bi arkadasin esinden bu kizla ilgili herseyi ogrendim ama esime soylemedim hic bir zaman çünkü esimin ona karsi birsey hissetmediginden emindim taaki dün kv evinde esimin askerdeyken yazdigi günlüğü gorene kadar günlüğün her sayfasina bu kizin ismini yazmis sonrada bi cizgi cekmis bunu gorunce cok kotu oldum oda fark etti hemen o defteri yirtip atti eve geldigimizde surekli ortami yumusatmaya calisti ama aklimdan cikmadi bir turlu annem cok abartiyorsun gecmiste kalmis diyor ama benim hic aklimdan cikmiyor esimden soguyorum gittikce :/
Sizce ben mi abartiyorum?
Babamı zorla bır kızla nişanlamışlar,o resımler bıle bızde duruyor.cunku resımde babannem ,halam falan var atmadık.hatta babam onları eskı evden yanlışlıkla getırmıs annemle reısımlerı dıye:)) yanı saklamasında bırsey yok benceEvet gunlugu niye saklamis ki evlenmiş barklanmis diğer kızla ilgili herşeyi silip atması lazım ama sen çok takılma eskiden kalmış trip at tamam ama çok da uzatma şeytan vesvese veriyo hersey daha çok sarpa sarmasın
Benim de eşimin eski fanfinilerinin resimleri sağa sola bırakılırdı.. kavga çıkınca da kaynana beni kabahatli bulurdu pis kadın..o günlük niye hala duruyormuş ?
bu kv ler tam sopalık sırf sen gör diye senin önüne gelecek şekilde ayarlamıştır Allah bilir
Babaannem halam var diye de eski nişanlılık resimlerini saklamak da acayipmiş hehe.Annen yırtıp atmaya yeltenmedi mi yahu?Babamı zorla bır kızla nişanlamışlar,o resımler bıle bızde duruyor.cunku resımde babannem ,halam falan var atmadık.hatta babam onları eskı evden yanlışlıkla getırmıs annemle reısımlerı dıye:)) yanı saklamasında bırsey yok bence
HELAL SANA BÜYÜKSÜNPeki diyorum kızının eskilerinin fotoları niye ortalıkta değik? Damadına göstersene yiyosa diyorum ses yok.. pislik bunlar..
gıcıklıgına arada etrafa koyuyor annen babam da kızıyor:))gülüyoruz bız deBabaannem halam var diye de eski nişanlılık resimlerini saklamak da acayipmiş hehe.Annen yırtıp atmaya yeltenmedi mi yahu?
annen ne tepki verdi hoş mu karşıladıBabamı zorla bır kızla nişanlamışlar,o resımler bıle bızde duruyor.cunku resımde babannem ,halam falan var atmadık.hatta babam onları eskı evden yanlışlıkla getırmıs annemle reısımlerı dıye:)) yanı saklamasında bırsey yok bence
kızı hiç begenmedi:)) ama ellerı guzelmiş:)) annem kıskanc değildir.halam eskı resımlerle bıze getırmıs onu kavga çıksın dıye.annem yemedı halamın oyununu yani:))annen ne tepki verdi hoş mu karşıladıben olsam öldürürum bizimkini
Halanda az değilmiş yanikızı hiç begenmedi:)) ama ellerı guzelmiş:)) annem kıskanc değildir.halam eskı resımlerle bıze getırmıs onu kavga çıksın dıye.annem yemedı halamın oyununu yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?