- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.652
- 448
Sizin tavrınızı yanlış buldum çocuklarınızı sonuçta aşağıya açlıktan ölecek şekilde indirmiyorsunuz ki. Tamam onun davranışını savunmuyorum ama bana çocuklarıma da kalsın diyen biri olsam asla almazdım hoş ben istemem hiçbir şekilde o ayrı ama keşke böyle söylemeseydiniz karşınızdakini gücendireceğinize yukarı çıkıp çocuğunuz için bi şeyler indirmeniz daha doğru bence.Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?