- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
Merhaba bayanlar,
Bir arkadasim gorucu usulu nisanlandi. Cok hizli oldu nisan, toplam 4 kere gorustuler, 3 kere tanisma-isteme-alisveris vs den sonra hemen nisan oldu. Hep oglanin zoruyla oldu bunlar tabi, daha ilk gordugunden beri yildirim askina tutulmus gibi kiza yapisti, aramalar, mesajlar, cicekler derken bir hizla nisan yapti, hatta 2-3 ay sonra da dugun istiyordu ki kiz kabul etmedi. Oglan-kiz farkli sehirlerde yasiyorlar, 5 aydir nisanlilar ama tel konusmalari, mesajlar arada bir bulusup gorusmeleri falan cok samimi derecede, aralarinda kayda deger tartisma, kavga, dovus de yok.
Hatta son kez 1 ay once istanbulda bulusmuslar, kiz kulesi- camlica- yemek- gezme vs 2 gun dolu dolu gezmis, eglenmisler, ikisinin de gayet samimi, mutlu fotolari var.
Derken oglan birden bire kavga yok, dovus yok kiza soguk davranmaya baslamis, sonunda da ben sogudum demis. Oyle boyle derken birkac gun icinde nisani attilar ama hala hayal gibi. Kimse birsey anlamadi simdi, soruyorlar da neden nisan atti diye oglana ama bilmiyorum sogudum diyormus. Kiz cok Merak ediyor acaba neden diye? Sizce neden?
eğer karşı taraf vicdansız bencil ve ruhsal açıdan dengesizse neden diye sormanın hiçbir anlamı yok bence