Sizce bir evin tek gelini olmak avantaj mı ya da dezavantaj mıdır?

eşimde bi evin bi oğlu evlenirken rahat ederim bi dediğim iki edilmez diye düşünüyordum ama fossss çıktı anacığım......

kayınvalidem nemrut diktatör azman gibi bir kadın görümce desen ondan beter psikolojık deli :mymeka: allahtan uzaktayım haftada bir ararız telefonla tabiri caizse anasıyla danasıyla evdeki misafiriyle bile konuşturur ancak öyle kapattırır telefonu yakınında olsak ne yapardık düşünemiyorum bile ....

ne diyim buna da şükür !!!

kesinlikle dezevantaj lülülülülülü

herkesin yeri farklı bence ama daha çok dezavantaj gibi geliyor bana
herşey senin üzerine kalıyor o zaman gerçekten gelin oluyorsun
ben evin 3. ve son geliniyimmm

bende ttek evin tek geliniyim hem vantaj olyo bazen olmuyo tabii herkes sendn bişy beklio olu ozaman ama ben böyle iyim ugraşamzdım valla çok eltilerle allah gönlüme göre vermiş vallasırnaşık şey

hımm bende RABBİM NASİP KISMET EDERSE tek gelin olucam.. 3 tane görümcem var ikisi ikiz görümcelerimin ve üçüde evli..benim aşkım ailenin ve baba tarafından sülalenin tek erkeği anlicağınız bende baba tarafından ve evde sülalede tek gelin olucam :)

bencede dezavantaj.bende tek gelinim hepde öyle kalcam.aile nasıl davrancağını bilmiyor geline karşı.gelin de zaten acemi.birde fesat insanlar olduğu zaman işin içinden çıkılmıyor.tek avantajı birde eltiye tahammül edemezdim

tek gelin olunca,kaynanaya başkası bakacak diye beklemezsin.mecbur bakarsın.elti olsa, o baksın niye ben bakıyom dersin.tatlicadiarzu
tek gelin olmak şöle dezevantaj bütün sorumluluklar 1 kişide toplanmış oluyo....aman ben böle tek gelin iyiyim ya, bide elti kahrımı çekecektim.:roflol:

benim eşim tek çocuk bende evin tek geliniyim ve bu halimden çok memnum kayınvalidem eşime de banada çok düşkün varı yoğu biziz sürekli hediyeler eşyalar ikimizde çalıştığımız halde sıkıştığımızda para(kendide emekli9 tabi yeri geldimi bizde ona veriyoruz. elimi sıcak sudan soğuksuya sokturmuyo bulaşık bile yıkattırmıyo ben şimdi daha gencim yaşlanayım sen o zaman yaparsın diyo seviyorum ben kayınvalidemi ya canım benim...

ben de bi evin bi gelini olucam.
şimdilik herşey güzel,
ama dezavantajlarının da farkındayım. nişanlı olduğum için henüz uygulama yok.
ama şu çok sinir bozucu akrabalardan birinin düğünü falan oluyo
gidiyoruz kayınvalidem herkese bu oğlum bu gelinim srekli bu şekilde.
çocum şunun elinide öp bunun elini de öp. bundan nefret ediyorum. yalama oluyorum ya öpmekten öpüşmekten

bende vein bi geliniyim hemde tek çocuk olmasına rağmen ben avantajlarnı yaşıyorum.eşim evin tek oğlyken bende evin kısı gibi oldum.allahaşükürler olsunki bi sorunum yok.

benim nişanlımda evin bir oglu ben bu durumdan hiç şikayetçi degilim çünkü bende onun gibi bi tane oldum ve çokk sevıyorlar bende onları sevıyorum bu işler karşılıklı olunca çok güzel çünküyerimseniben yani sedat a geleyim avantajı var benım için

ben 17yıllık evliyim 5görümcem var tek gelinim birdefa daha dünyaya gelsem yine aynı aileye gelin olmak isterim. inşallah herkes benim kadar mutlu olur

tek ve ilk gelin olmayı hiç istemedim.Şöyleki tek gelin olursan seni aşırı derecede sahiplenirler herşeyine karışmak isterler bu bazılarımız için avantaj gibi gözüksede bir süre sonra can sıkmaya başlar.İlk gelinde de aile gelin kavramını tam olarak kavrayamaz kısaca ilk gelin deneme tahtasıdır diyebilirim herşeyi onun üzeride denerler ama sonraki gelen gelinde daha tecrübeli olmuşlardır artık neyi yapıp neyi yapmayacaklarını kavramışlardır artık.Tabiki istisnalar vardır.Çok şükür istediğim oldu evin ikinci ve son geliniyim.

bence dezavantaj olurdu.sonuçta tek erkek çocuk.yıllarca üstünde titrenmiş.bi kere senden beklentileri hem kendilerine hem de eşine karşı fazla olur.bu beklentileri ne kadar karşılayabileceğine bağlı bence

suan tek gelinim..bitane kaynim var sadece..ve bekar suanda..avantajmidir dezavantajmidir diye bakmadim hiç birzaman..neden bakayimki? yada bakmanin ne gibi bi faydasi olcak? sonucunda ya mutlusundur yada degilsindir :) bunun tekle ciftle bi alakasi oldugunu sanmiyorum..sadece insanlarla alakali ;)

egerki diger gelin yagcilik yapipta daha kendini sevdirmeyi istiyorsa ozaman dezavantaj yanliz kalir ve fazla iliglenilmez senle !

ama diger türlüde egerki kaynana ve kayinpeder dirdirindan kurtulmak istiyorsan avantaj bir baska dirdir kutusu gelmistir artik seni rahat birakacaklar onla ugrasacaklardir :teytey::smiley-cool:

Back
X