- Konu Sahibi calikusumuz
ben tek gelinim :)) çok da mutluyum eltim olsun hiç istemezdim,görümcem var benden küçük , onun olmasıda güzel,tek çocuk olsa da kötü olurdu,en iyisi bence böyle :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 3. ve en küçük gelinim.bence dezavantaj çünkü tek gelin olunca bütün yükü sen çekersin :1closedeyes: amaaaa bizde eltim olduğu için bence çookk avantajlıyım kaydirigubbakcemile2
Elbette onların yeri bizim yanımız olacak. Şu da varki, sağlığında ilişkiler güzel ve olumlu olursa;merhabalar
bende evin tek geliniyim ve 3 tane görümcem var hepsi evliler
eşim 30 yaşında daha 4,5 aylık evliyizdelikafadulden
ben avantaj olarak görüyorum... çünküüü kayınvalidem ve kayınbabam o kadar düşkünler ki bana kızları gibiyim resmen... kesinlikle bana kötü bir tek düşüncesi olmadı bugune kadar ve inşallah ta olmaz... okumamış kendini yetiştirmiş biri kayınvalidem. 65 yaşında ve hala çocukları yani bizim için birşeyler yapmaya çalışıyor... tabi ki rahatsızlandıklarında daha da yaşlandıklarında yanıma alacağım onları... bir tek eşim var ve başımın üstünde de yerleri var... hep benim iyiliğimi düşünür ve bende elimden geleni yapıyorum... arada ki mesafeyi çöok güzel kurduğuma inanıyorum... ne izinsiz birşeylerini ellerim ne de işlerine karışırım.hatta sessiz dururum onlarda aynı şekilde ne izinsiz birşeye bakar ne de işime karışır...
benim eşim uzakyol kaptanı ve şimdi de maddi sebeplerden dolayı 6 aylığına sefere çıktı... karşı bloğumda oturuyorlar... akşam oraya gider yemek yer evime geçerim... sen nerde rahatsan orda kal kızım ben sana güveniyorum der çokta hoşuma gitti...
yani arkadaşlar iyi de olsa kötü de olsa onlar eşlerinizin anne ve babası sokağa atamayacağımız için yerleri herzaman bizim yanımız...
Allah razı olsun kayınvalidemden ve kayınpederimden beni kızlarından ayrı tutmuyorlar... Rabbim hep böyle sürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Elbette onların yeri bizim yanımız olacak. Şu da varki, sağlığında ilişkiler güzel ve olumlu olursa;
yaşlandıklarında da bakmak daha sorunsuz olur. Gerçi bana kötü davransalar bile; eşime olan saygımdan
ailemden öğrendiklerimden dolayı yine ben onlara hizmetimi yapar, elimden geldiğince bakarım zaten.
Eşinizin ailesi ile ilişkilerinizin böyle güzel olması çok iyi, dilerim hep huzurlu kalırsınız.
ben de tek gelinim, kayınvalidem de yok... sadece 2 görümcem var .. ikisi de benden küçük.. hiçbişeye karışmazlar... aileler konusunda çok huzurluyuz... kayınpederin sonradan evlendiği eşi de çok karışan biri değildir.. bu durumda biraz benim ve eşimin de payı var tabiki..
ben kayınpedere ve eşine ,sevgimi eksik etmeme rağmen herzaman resmiyeti de korumuşumdur... bu tür ilişkilerde resmiyet önemli bence...eltim olsaydı onunla da resmi olurdum muhtemelen...
hayatim boyunca tek gelin olarak kalicam..
benim icin ne dezavantaj nede avantaj cünkü;
o kadar mesafeliyizki birbirimiz icin herhangi birisi gibiyiz..
ailesinde ne cocuklari düskünlük ne hep bizle olucaksiniz
gibi gereksiz illakiler hic yok..kimse kimseye karismaz
15 günde bazen bir ayda misafir gibi gelip gideriz evlerimize o kadar..
ha bu arada birbirimizin evlerinde izinsiz hicbirseyi almaz hicbir yerede bakmayiz..
ilk anda bana enteresan gelmisti ama alistim cok rahat artik boyle..