Sizce bir evin tek gelini olmak avantaj mı ya da dezavantaj mıdır?

ben de tek gelinim gözümüzün içine bkılıyo sıkıcı bi ilgi alaka var....gerçi şükrediyorum ama gözler hep üzerimde bu çok yorucu..........hasta olma üzülmek bozulmak sinirlenmek yasak :) olayları çok abartıyolar hiç bi meşgaleleri olamdığı için sürekli bizimle içli dışlılar (altlı üstlü oturuyoruz)

daral geliyo bazenfisfisfis

bence kesınlıkle kayınvalıde ve kayın pederin tutumuyla ilgili VE EŞİNİZİN TUTUMUYLA ilk gelin olmak çok zor..

Son düzenleme:
Ben sonsuza kadar tek gelin olarak kalıcam. :( Kesinlikle dezavantaj ve benim gibi altlı üstlü oturuyorsanız allah sabır versin....

bence tek gelin olmak dezavantaj
eltim gelene kadar 8 sene tek gelindim eltim geldi rahatladım yüküm hafifledi

bende nişanlıyım ve evin tek oğlu nişanlım...
şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür çok memnunum ama evlendikten sonra ne olur bilemem.. ben uysal sakin bir insanım onlar da iyi insanlara benziyorlar değişmezlerse... ne diyim inşallah hep böyle olur çünkü evlilikte ailelerle uyum da çok önemli bence...Allah değiştirmez inşallah, şimdiki muhabbetimiz bozulmaz..:Saruboceq:

Ben 11 senedir tek gelinim.Kaynim evlenince eltim olacak.
Ama benim icin avantajmi dezavantajmi bilemiyorum.Aramiz
iyi esimin ailesiyle.Bakalim yeni gelin gelince ne olacak.

benim için şimdilik bir avantaj bende tek olmayı isterim ama mecbur eşimin erkek kardeşi var dilerim kardeşim gibi seveceğim biri olur zira şimdiki kız arkadaşından pek haz etmiyorum çok terbiyesiz çünkü o ne yaporsa yapsın affediliyo benim ağzıma bile alamayacağım lafları çatır çatır kaynanama kayınpederime sölüyo ay inanamıyotum ben sölecem ağzımı cart diye yırtar bir araba dolusu laf eder küserler ama o kız söleyince gülüyorlar ay şaka yaptı diyolar ban şaşıp kalıyorum bu çifte standarda yoksa ben mi çok kötü düşünceliyim ne dersiniz

canım emin ol senin kıymetinin farkındalardır da birşey diyemiyorlardır şimdi sana, ne güzel şanslısın senin yerine kayındalinle kayınpederinin hakkından gelecek birisi var, sende yer geldiğinde ...... adı neyse yapmıyor bende yapmam der çıkarsın köşene.

bence dezavantaj ben hayatta istemem şuanda tek gelinim ama kaynım var bekar o zaman anlayacaklar inşallah akı karayı.

valla aileye göre değişiyor,bende tek gelinim ve başkada gelinleri olmayacak.avantajını hiç görmedim,dezavantajınısa çok gördüm,herşey benim üzerime kalıyor,değerini anlasalar neyse ama ben elim sonuçta,sanki ben onların her istediğini yapmak zorundaymışım gibi davranıyorlarya o daha çok sinir ediyor,neyseki uzakta yaşıyorum,birde yakın yaşasaydık ne olurdu bilemicem,ama bende eltimde olsaydı iyi olmayacak olduktan sonra olmazdı,eltiylede sorunlar yaşanabiliyor,gelin olmak kötü bişey zaten yaaa!

kesinlikle dezavantaj tek gelin olupta sakın sakın yakın oturmayın derim. Eninde sonunda huzurunuz kaçacak zamanla bunu göreceksiniz sorun yaşamasanız bile birtakım yükümlülükler altına gireceksiniz bunu sakın unutmayın

ben tek gelinim hep de öyle olcak çünkü eşimin bir ablası var sadece. tek gelin olmanın bir dezavantajını yaşamadım. her zaman kendi kızları gibi gördüler benide. görümcemden ayırmadılar sağolsunlar . ama elti de olsa fena olmazdı. tabi aramızda bir rekabet olmıcaksa. yoksa uyuz bir elti hiç çekilmezdi kaydirigubbakcemile3 ama bizde bi gelin bi damat var en azından tamamen yalnız sayılmam o da dışardan ben de idare edioruz birbirimizi :)

Bende tek gelinim ama kesinlikle dezavantajları yaşıyorum keşke bir iki tane eltim olsaydıda biraz rahat etseydim bence birazda aileye bağlı banada böylesi düştü

bende bir evin bir geliniyim ve çokta memnunum hayatımdan =) bir görümcem var ablam gibi
hatta geçen akşam kayınvalidem kadınlar günümü kutlamak için aradı görümcem bağırıyo arkadan , ben onun kızı olduğum halde telefonumda adım yazılı ama sana kızım yazmış çok kıskanıyorum die

el üstünde tutuluyorum valla Allahıma bin şükür

Back
X