nasıl başardın canım anlatsanaaa
en etkili yöntem eşini iş seyahatine göndermek... :)))))
bir süre görüşmeyeceksin. özleyeceksin.. çok iyi geliyor..
ikinci olarak çocukları bir yakınına bırakıp bütün hafta sonunu tatil ilan edeceksin. tatilde gibi ve sevgili gibi yaşayacaksın.
en önemlisi de 2 taraf da birbirine karşı çok özenli olacak. yani sevgilinle buluşurken nasıl giyiniyorsan, evde nasılsan öyle olacaksın... bir de sürprizlerle filan onu şaşırtacaksın..
içinden gelen bütün çılgınlıklarını o tatil süresince yapacaksın... hani tatilde bi rahatlarız ya... aynen öyle olacaksın:) sal kendini gökyüzüne...
ya içinden gelmiyorsa ne yapacaksın
arkadaslar sızce bır evlılıkte veya bırlıktelıkte sureklı kavgalardan dolayı bır soguma uzaklasma varsa tekrar eskıye donmek mumkun mu..yanı soyle soylım tekrardan sevmek demiim ama araryı tekrardan duzeltmek olabılır veya nasıl???
tartısmaların hangı konulardan cıktıgı önemli çok kırıcı şeyler yaşıyorsanız toplansanız bile çatlaklarınız kalacaktır
evet katılıyorum...hele de aldatma gibi birşeyden dolayı kavgalar soğumalar olduysa gerçekten çatlak kalır diye düşünüyorum...
ama bazen eften püften sebepler yüzünden de çok tartışma çıkabiliyor.. eğer öyleyse geçicidir.. çok rahat toparlanır ilişki...
eften püftenler tadı tuzu artık...hem tartısmasız evlilik olmaz cocugumda yok 10 aylık evlıyım bazen canım sıkılıyo eşime bulaşıyım diyorum yemiyo peygamber sabırlı adam tartısmaya bile gerek görmüyo yani:)
:)))))
10 yıllık evliyim.. o eften püftenler üst üste gelince bazen adamı boğasın geliyor:))))
neyse ki benim eşim de çok sabırlıdır:)genelde arıza çıkaran benim... çok çabuk sinirleniyorum.. aynen dediğin gibi cevap bile vermediği oluyor:))))))
biri beni anlattı sanki...ama eşimle rollerimizi değiştirsek heralde ben süt dökmüş kedi gibi olurdum ben bile bazen kendıme ınanamıyorum lamba niye acık dıyıp kavga cıkarabılen bir potansıyelım var
bence mümkün ama ilişkiyi kurtarma isteği karşılıklı olursa. eğer karşındakinde böyle bi istek ve çaba yoksa sen ne yapsan boş. geçici olarak düzelir. sonra yine kötüleşir. sonunda pes edersin...
arkadaslar sızce bır evlılıkte veya bırlıktelıkte sureklı kavgalardan dolayı bır soguma uzaklasma varsa tekrar eskıye donmek mumkun mu..yanı soyle soylım tekrardan sevmek demiim ama araryı tekrardan duzeltmek olabılır veya nasıl???
evet canım ama benım sankı donemlıkten cıkmıs gıbı neredeyse 2sene olacak:26:ınana aynen bende oyle dıyorum bazı huylarını dununuorum cokıyı gene dıyorum sonra bı bakıyorum o kadar kotu gelıyo kı nasıl hala beraberım dıyebılıyorumcanım iki tarafta hoşgörülü ve azimli olursa neden olmasın
hangimiz yaşamıyoruzki öyle dönemler uzaklaşmalar
heleki benim geçen sene yaşadıklarım yavaş yavaş geçiyor eğerki güzellikler örtmeye başlarsa
ben aynı evde yaşayabileceğimi bile sanmıyodum
ha unuttummu
hala aklıma geldikce canım yanıyor hal yutkunamıyorum ama eşim değişik bi insan tanımlayamaıyorum
hem çoook iyi hem çokk kötü gibi karışık bişey işte
ama inşallah RABBİM kalbine göre verir
gönlüne göre olur herşey
evet canım ama benım sankı donemlıkten cıkmıs gıbı neredeyse 2sene olacak:26:ınana aynen bende oyle dıyorum bazı huylarını dununuorum cokıyı gene dıyorum sonra bı bakıyorum o kadar kotu gelıyo kı nasıl hala beraberım dıyebılıyorumnasıl yapsam bılemıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?