sizce bır evlılıkte tekrardan sevmek mumkun mü?

nasıl başardın canım anlatsanaaa

en etkili yöntem eşini iş seyahatine göndermek... :)))))

bir süre görüşmeyeceksin. özleyeceksin.. çok iyi geliyor..

ikinci olarak çocukları bir yakınına bırakıp bütün hafta sonunu tatil ilan edeceksin. tatilde gibi ve sevgili gibi yaşayacaksın.

en önemlisi de 2 taraf da birbirine karşı çok özenli olacak. yani sevgilinle buluşurken nasıl giyiniyorsan, evde nasılsan öyle olacaksın... bir de sürprizlerle filan onu şaşırtacaksın..

içinden gelen bütün çılgınlıklarını o tatil süresince yapacaksın... hani tatilde bi rahatlarız ya... aynen öyle olacaksın:) sal kendini gökyüzüne...

bence mümkün ama ilişkiyi kurtarma isteği karşılıklı olursa. eğer karşındakinde böyle bi istek ve çaba yoksa sen ne yapsan boş. geçici olarak düzelir. sonra yine kötüleşir. sonunda pes edersin...

yeniden ilişkiyi canlandırmak mümkün ama iki tarafa da bunu istemeli .karşılıklı özveri ve anlayışla olabilir tek tarafın çabası yetmez

ya içinden gelmiyorsa ne yapacaksın

Diyelim ki evlilikte aldatma yaşandı, eş pişman..
Kadın eşinin bir daha aynı şeyi yapmayacağını düşünebiliyorsa affeder,
eş de aynı şekilde davranış ve tutumlarına dikkat ederse olabilir.

Ama dersen ki bu mümkün mü? Bence hayır..
"Güven" ruh gibidir, terkettiği bedene asla geri dönmez..

tartısmaların hangı konulardan cıktıgı önemli çok kırıcı şeyler yaşıyorsanız toplansanız bile çatlaklarınız kalacaktır

tartısmaların hangı konulardan cıktıgı önemli çok kırıcı şeyler yaşıyorsanız toplansanız bile çatlaklarınız kalacaktır

evet katılıyorum...hele de aldatma gibi birşeyden dolayı kavgalar soğumalar olduysa gerçekten çatlak kalır diye düşünüyorum...

ama bazen eften püften sebepler yüzünden de çok tartışma çıkabiliyor.. eğer öyleyse geçicidir.. çok rahat toparlanır ilişki...

eğer ciddi mevzular girmmişse araya insan unutabiliyor.. benimde eşiminde birbirimize karşı çok kötü duygular beslediğimiz bi dönem vardı biz atlattık çok şükür, şeytanın en sevdiği şey yuva yıkmak derler.. belkide tesir altında kalıyor insan bazen, ben avukatı aradığımı boşanmak için işlemlere başladığımı bilirim.. fakat olayları o noktya gelmesinde sanılmasinki eşim kabahatli.. malesef elimden geldiğince bi evliliği ne kadar huzursuz hale getirebilme konusunda üstün bi başarı elde etmiş bi insanım.. biz karşılıklı hatlarımızı gördün ders aldık, kötü günleri unuttuk.. belki biyerlerde saklı duruyor ama ödümüzm kopuyor tekrar öyle olucaz diye.. biz birbirimiz olmazsa neler hissedeceğimizi gördük onun için herşeyden çekiniyoruz artık..

eften püftenler tadı tuzu artık...hem tartısmasız evlilik olmaz cocugumda yok 10 aylık evlıyım bazen canım sıkılıyo eşime bulaşıyım diyorum yemiyo peygamber sabırlı adam tartısmaya bile gerek görmüyo yani:)

Son düzenleme:

:)))))

10 yıllık evliyim.. o eften püftenler üst üste gelince bazen adamı boğasın geliyor:))))

neyse ki benim eşim de çok sabırlıdır:)genelde arıza çıkaran benim... çok çabuk sinirleniyorum.. aynen dediğin gibi cevap bile vermediği oluyor:))))))

biri beni anlattı sanki... ama eşimle rollerimizi değiştirsek heralde ben süt dökmüş kedi gibi olurdum ben bile bazen kendıme ınanamıyorum lamba niye acık dıyıp kavga cıkarabılen bir potansıyelım var

bende de var maalesef o potansiyel:)))))

iyi ki sabırlı eşlerimiz var:)

merak etme daha yeni evli olduğunuz için değil, bu heeeep bööööyle gider.. (İNŞALLAH)

bir de benim eşim öyle dağınık ki... kirli sepetinin kapağını açıp da kirlilerini atmaz içine.. kapağın üstüne koyar mesela. hal böyle olunca eften püften çok tartışırız:)

elbette mümkün.neden olmasın.ilişkiye farklı bir boyut gelebiliyor.ama bu süreç beraberce çabalarla atlatılabilir asla tek taraflı değil.

eğer karşılıklı anlayış olursa neden olmasın tabi ki olur. Herkes hata yapar yeter ki bunun farkında olsun telafi edilebilir olsun..

Canim elerine sagilik, katiliyorum.
Karsiliksiz hic bir sey olmaz bir iliskide! Sen tek basina ne yaparsan yap, karsi tarafin amaci baska ise, hic bir yere varamazsin. Savasirsin, cabalarsin, sabirla beklersin, yorulursun, en sonunda vazgecersin. Biri iliskiden/evlilikten vazgecerse, o zaten artik iliski olmaz, sadece iliskide/evlilikte bagli kalma istekli olanin kafasinda bir sey olur bence. Yakin bir arkadasim evinden ayrildi, bosanma planlari yapiyor esinden, esi ise halen mesajlar atiyormus onu sevdigini soyluyormus. Arkadisimin yeni sevgilisinden biliyorum, mesajlarini okuyormus.Ama bu sadece bir ornek, kavga edip barisan ,ayrilma, bosanma noktalarina gelip te vazgecenler de var.

Son düzenleme:
oncelıkle cevaplarınıza tesekur ederım arkadaslar..bır rahatlama oldu sayenızdesoyle anlatayım 5 yıllık bır evlılıgım var severek evlnedık...bugune kadar esımde sıddet ve aldatma konusunda hıc bır sorun yasamadım cok sukur...son 1,5senedir bırbırımıze karsı olan tavırlarımız degıstı...daha dogrusu ben kayınvalıdemlerle yasıyorum ve her ne kdr kımse farketmesede bılmesede çook zor zamanlar yasıyorum ve kayınvalıdeme bır seyler dıyemedıgım ıcın ıcıme atıp cok gergın oluyorum ve dogal olarak bır yerden cıkıyo yanı sınırım bı noktadan sonra ve yavas yavas esımle ondan bundan nedenlerden tartısmaya basladık ve zaman gectıkce kavgalaımız arttı eskıden senede bır kavga yapatdık baya bagırırdık bırbırımıze ve bır kac gun kuserdık artık oyledegıl cok sık bagırıyoruz cagııyoruz bırbırımıze ve br kacc saat sonra bı bakmısız bır sey yokmus gıbı olmuso da bende yuzsuz olduk galıba cok garıp bır ılıskımız oldu bence bazen cok guzel olabalırken bı bakmısım bırmırımızı yıyoruzınanın bende anlamıyorum nasıl bır durumda oldugumu...esımle konustum bu konuda hıc cıddı cevap vermıyo ep dalgasına bır ey yok deyıp gecıyo ama bılıyorum bır seyler degıstı bırbırımmıze olan sabrımız tahammulumuz azaldı sankı..esımde bende çok cabuk sınırlenıp kırıyoruz....nasıl yapsam bılemdım esım cıddıye almıyo bu konuyu ama benı cok rahatsız edıyo soyledıgınız gıbı tek taraflı olmuyo caba gostermekeskısı gıbı bırbırımız bu kadar kırıcı davranmayalım ve sevelım ıstıyorummmmbazen hayattan hıc bır zevk almıyorum ama Allah ıma bın sukur kı oglum un bır gulusu her seye bedelsızce ne yapmalıyımmmm

canım iki tarafta hoşgörülü ve azimli olursa neden olmasın

hangimiz yaşamıyoruzki öyle dönemler uzaklaşmalar

heleki benim geçen sene yaşadıklarım yavaş yavaş geçiyor eğerki güzellikler örtmeye başlarsa

ben aynı evde yaşayabileceğimi bile sanmıyodum

ha unuttummu
hala aklıma geldikce canım yanıyor hal yutkunamıyorum ama eşim değişik bi insan tanımlayamaıyorum

hem çoook iyi hem çokk kötü gibi karışık bişey işte

ama inşallah RABBİM kalbine göre verir
gönlüne göre olur herşey

evet canım ama benım sankı donemlıkten cıkmıs gıbı neredeyse 2sene olacak:26:ınana aynen bende oyle dıyorum bazı huylarını dununuorum cokıyı gene dıyorum sonra bı bakıyorum o kadar kotu gelıyo kı nasıl hala beraberım dıyebılıyorumnasıl yapsam bılemıyorummm

tartışılan sorunlar hep aynıdır aslında. sadece farklı şekillerde ortaya çıkar. bunlardan kaynaklı tartışmalar yaşanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…