- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
Baslamadan bitti diyorsun dedi.Zamanla duugusal anlamda sevebilir miyim bilmiyorum dedim.Sen ilk günden ablanı tanıştırmayı istedin acelecisin dedim.olumlu şeyler yazdı hep.sonundada şok oldum moralim bozuldu üzgünüm hicbirsey yazma ne olur dedi.kendimi kötü hissettim iki kere görüştük 12 gün falan oldu iki kere gorua
Bayram diye sanırım herkes yaşından dolayı evlenmediği için eleştirildiğine dair başlıklar açmış. Sanki bunları diyen teyzelerin harika evlilikleri var başkalarını da buna sürüklüyorlar. Yanlış kararlar vermeyin sabredin Kısmetiniz bir yerde bekliyor odaklanarak onu ötelemeyin. Siz bekleyip odakladıkça omun size gelme süresi uzayacak. Işinize yönelin yeni hobiler bulun böyle insanları bayramda bile olsa ziyaret etmeyin yeni hobiler ile kafanızı dağıtın ve sabredin :)
Deneyin ama ona bi söz vermek için ilişki yaşıyoruz filan demek için çok erken. Sadece tanıyın tartın ölçüp biçin ama asla "evlendi" desinler diye evlenmeyin. O adamın yanında yatacak aynı hayatı yaşayacak olan sizsiniz. Tam olarak içinize sinmediyse evlenmeyin. Geç olsun mutlu bi evlilin olsun
Gercekten cok uzuluyorum ben 28 yasinda evlendim.inanilmaz toplum basisi akraba baskisi yasadim.çok istedim kendim evlenmey8 ama aşık olarak.kimseye içim isinmadi .begendiklerimde beni beğenmedi yada saçma sapık insanları.annanem sayımda beyazı görüp yaslandin niye evlenmiyorsun dedi dedemden çok dayak yemiş vaktinde ve arkasindan iyiki öldü diyen kadın.teyzem evlen artık erkek kardeşinin başına kalma dedi.kocasi yüzünden şeker hastasi olan biri.yengem neden evlenmesin evlen artık diye türkü besteledi bana söylüyor kocasi alkolik.ya sonunda evlendim mutlumuyum çok değil çocuklarımı çok seviyorum toplumun ağzını kapattım .ama evlilik hayat8 bana göre değilmiş bunu anladım.hayat sana ne kadar mutluluk nasip ettiyse o kadar mutlusun.be karsin evli sin fark etmiyor.
Tiple olmuyor tipsiz de olmuyor tamamen.
Gönlün biraz akmalı yani..
Elbette zaman ver.
Mesela ben zamanla seven biriyim.
Anılar bağ kurduruyor ister istemez.
İyi bir insan elektriği de kolay tutmuyor.
Tutmuşsa şans vermek lazım.
Toplum baskisi olmasa sans vereceğiniz biri degil anladigim kadariyla. O yuzden ben olmaz diyorum. Tip onemli evet ama insan zaten sevince tipini de begeniyor. Ama cinsel secim duymadiginiz biriyle evlenmek bence hata olur.
Bir iki görüşmede iyi mi değil mi anlaşılmaz. Bana göre de etkilenmeden evlilik olmaz.
Şans verilebilir gibi geldi bana.Düşünceli birine benzettim.Tabi canın istiyorsa,iç sesini dinle biraz.Sen de samimi birine benziyorsun.Ne düşündüğünü de gizlememişsin.Akışa bırakın.
Burdasana evlen veya evlenme demelerine göre karar verme derim.
Zaman geçir bir süre acele etme. Eğer keyif alıyorsan zamanla karar verirsin. Mantık evliliği herkesin yapabileceği birşey değil. Sen duygusal mısın yoksa mantıklı mısın karar aldığın zaman? Ona göre adım at. Eğer duygusalsan mantık evliliği yapamazsın yürütemezsin. Zamanla sevmek konusunda evet zamanla sevebilirsin. Huylarını seversin,sana olan tutumunu davranışını seversin. Zamanla aşık bile olabilirsin.
Deli gibi sevip boşanan çok insan tanıyorum.
O yüzden zaman geçirmeden bunu anlayamazsın..