Sizce bir ilişkiye başlamalı miyim

Baslamadan bitti diyorsun dedi.Zamanla duugusal anlamda sevebilir miyim bilmiyorum dedim.Sen ilk günden ablanı tanıştırmayı istedin acelecisin dedim.olumlu şeyler yazdı hep.sonundada şok oldum moralim bozuldu üzgünüm hicbirsey yazma ne olur dedi.kendimi kötü hissettim iki kere görüştük 12 gün falan oldu iki kere gorua

Toplum baskisi olmasa sans vereceğiniz biri degil anladigim kadariyla. O yuzden ben olmaz diyorum. Tip onemli evet ama insan zaten sevince tipini de begeniyor. Ama cinsel secim duymadiginiz biriyle evlenmek bence hata olur.

Bir iki görüşmede iyi mi değil mi anlaşılmaz. Bana göre de etkilenmeden evlilik olmaz.

Şans verilebilir gibi geldi bana.Düşünceli birine benzettim.Tabi canın istiyorsa,iç sesini dinle biraz.Sen de samimi birine benziyorsun.Ne düşündüğünü de gizlememişsin.Akışa bırakın.

Baslamadan bitti diyorsun dedi.Zamanla duugusal anlamda sevebilir miyim bilmiyorum dedim.Sen ilk günden ablanı tanıştırmayı istedin acelecisin dedim.olumlu şeyler yazdı hep.sonundada şok oldum moralim bozuldu üzgünüm hicbirsey yazma ne olur dedi.kendimi kötü hissettim iki kere görüştük 12 gün falan oldu iki kere gorua

Toplum baskisi olmasa sans vereceğiniz biri degil anladigim kadariyla. O yuzden ben olmaz diyorum. Tip onemli evet ama insan zaten sevince tipini de begeniyor. Ama cinsel secim duymadiginiz biriyle evlenmek bence hata olur.

Bir iki görüşmede iyi mi değil mi anlaşılmaz. Bana göre de etkilenmeden evlilik olmaz.

Şans verilebilir gibi geldi bana.Düşünceli birine benzettim.Tabi canın istiyorsa,iç sesini dinle biraz.Sen de samimi birine benziyorsun.Ne düşündüğünü de gizlememişsin.Akışa bırakın.

Teşekkür ederim.Samimi biriyim gercekten hissettirmisim ne mutlu banaQUOTE="Minyonxxx, post: 52667536, member: 828706"]Şans verilebilir gibi geldi bana.Düşünceli birine benzettim.Tabi canın istiyorsa,iç sesini dinle biraz.Sen de samimi birine benziyorsun.Ne düşündüğünü de gizlememişsin.Akışa bırakın.[/QUOTE]

Samimi biriyim hissetmissiniz ne mutlu bana teşekkür ederim

Baskalarini takma oncelikle.. begenmemissin bile.. bu adamla ayni yataga girebilir misin? Onu dusun once.. iyi olmak yetmezki her zaman.. kaldiki 40 yillik esi degisiyor insanin 2 gun nedirki? Inan bana erkeklerin yuzde 99 u benim ailemcidir..mukemmel bir insan bulmak zor degil imkansiz..hatalariyla kabullenebilecegin biri olsunku katlanilabilir olsun.. ayrica guzellikle ilgili degilbu isler nasib kismet.. Alkah cirkin sansi versin diye bosa dememisler

Çok güzel mantıklı yazmissin.Hamilesiniz sanırım dua istesem ayıp etmiş olur muyum kabul olur derler cunki

Valla sadece eğitimle ilgili yazıcam adama okumamış diyorsun da sen de lise mezunusun, doktora yapmamışsın. Ben olsam evlenirdim valla. Evlenmeyeceksen bana yolla

Valla sadece eğitimle ilgili yazıcam adama okumamış diyorsun da sen de lise mezunusun, doktora yapmamışsın. Ben olsam evlenirdim valla. Evlenmeyeceksen bana yolla

Doktora yaptım demedim ki ben.Ayrica liseyi bitirmek artı bir durum değil mi keşke okumasa mıydım? Ben kişinin durumunu belirttim okumamış demedim ki sorun bu değildi

Bana yolla ne demek hiç anlayamadım bu nasıl şaka

Son düzenleme:

Pardon ya ben o kısmı niyeyse okumamış ortaokul mezunu olarak gördüm ve adamı küçümsediğinizi düşündüm.

Ben senin yerinde olsam kestirip atmazdım, eğer tabi çocuk istiyorsam çünkü hayatın bir gerçeği var doğurganlık yaşımız gitgitde düşüyor ve yaşımız ilerledikçe gönlümüzdekini bulmaya şansımız biraz daha azalıyor. Şöyle düşün. Tabi yaşın ilerlemesi sadece çocuk için bir dezavantaj. Eğer çocuk doğurmak benim için önemli değil dersen ince ele sık doku içinde o kıpırtıyı hissedene kadar ara. Ama çocuk olmazsa olmazınsa sadece huzurlu bir yuva kurabileceğin sana değer vereceğini düşündüğün insanları değerlendir

40 yaşında bir adamın bu kadar kısa sürede aşık oldum demesini inandırıcı bulmadım.Hoşlanmış olabilir elbette ama bir an önce çabucak çok da tanımadan evlenmek isteyen adamlar da bana pek güven vermiyo.Tamam belli bir yaştasınız 3 4 sene flört etmek değil ama bu kadar kısa sürede olmasını da doğru bulmadım.Yine de kestirip atmak yerine biraz daha birbirimizi tanıyalım diyebilirdiniz.Üzüldüğü için de kendinizi üzmeyin.Hayat böyle.

Bir gün görüşüp abine ablana söylemek tanıştırmak acelesi artı görünüşünden de etkilenmeyince evlilik nasıl olucak dedim

Bende anne olmak istiyorum 40 olmadan haklısın
Bir kez görüştük ailesine söyledi ablası görmek istedi çok hızlı olması güven vermedi artı görünüş olarak da etkilenmedim öyle işte.

Okumamış liseye bile gitmemiş ama sürekli çalışmış bu çok sorun olmazdı zaten.parasini kazanacak meslegi var.ama isterdim liseyi ben gibi bitirmiş olsun.

Çok hızlı olması normal çünkü adam evlenmek istiyor, belki erkekler ileriki yaşlarda da çocuk sahibi olabiliyor ama neticede o çocuğun büyümesini görmek istemek var. Dolayısıyla ben adamın hareketlerini abartılı bulmadım. Aşığım derken seni beğenmiş, fiziğini yani. Karşındaki insansa zaten evlilikte anlaşma sağlanır diye düşünmüş olabilir. Seni abartılı sözlerle ikna etmeye çalışmış. Keşke sen de biraz görüşmek istiyorum diye ağırdan alsaydın senden etkilenmedim demek yerine. Şu an bunu hayır olarak algıladı o, hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…