Sizce bir kadın ayrıldığı birisini unutabilir mi?

Unutabilir.
Unutabilir demek bunamak anlamında sıfırlamak değil tabii.Hangimiz ilk aşkımızın ismini, tipini unuttuk ki? Ha bu demek değildir ki sabah akşam 7 yaşındaki o sümüklü çocuğun hasretiyle ismini anıyorum. Sadece bir anı olarak aklımda.
O kadın da bir daha kazara(!) işler yapmaz, adam gibi karşısındakini tanır, hiçbirşey için acele etmez ve yeni bir sayfa açıp mutlu olur.

unutmaz kımse kımseyı eskı sevgılıyı bırak cocukluk bakkalcımızı bıle unutmuyorz sadece aklımıza gelmez o kadar :)))

Yani gerçekten sevmeden kendini o şartlarda kabul edebilecek biriyle mantık evliliği düşünebilir mi? Sevdiğini söylüyormuş ama sırf onu kabullendiği için olabilir mi?

belki bişekilde hayatına devam eder başkasıyla yeni bir hayat kurup mutlu olabilir ama eminim kim olursa olsun bu yaşananlar unutulmaz arada birde olsa hatırlar ve üzülür hatta rüyasına bile girer istemesede

Unutmak diye bir şey yok. Hiçbir şeyi unutmuyoruz zaten, hep aklımızın bir yerlerinde saklıdır yaşadıklarımız ama bu demek değil ki hayatına devam edemez ya da yeniden aşık olamaz...
Yeni bir başlangıç da yapar, harika bir eş de olur, her şey çok güzel olabilir. Yaşadıkça anlaşılır bunlar.

unutmaz ama nasıl hatırladıgı cok onemli kimi insanı lanet olsun nerden tanıdım diye kimi insanıda ozlemle anarsınız...

unutulucak seyler degil ben unutsamda mutlaka hatirlardim
ama unutmak en iyisi tabiki insallah onu unutturucak biriyle karsiliarsirsin

unutmaz iyi yada kötü orası ayrı meselee..
ama kadınlar genelde ilişki yaaşdıkları insanları özellikle kolay unutamıyor sanırım..
ama genelde bu durumlardna dolayı pişman olupp beddua edile edilee hala içte bişeyler kalsa bile bu şekilde hatırlanıyor..
aynı duurmu arkadaşımda yaşadı su anda nişanlandı ama cocugu hala tam anlamıyla unuttu dıymem nisanlısını seviyor ama aşık değil artık olamazda

insan eski sevgilisini unutabiliyormu?yaranin izi bile kalir seneler gectikce izin berliginligi gider
böyle seyler yok saymak mümkün degildir senin bi parcandir 5 sene dile kolay az bi zamanda degil.
süre ve kisiye göre degisir atlatilabilir zaman gectikce dahada hafiffler birini sevip baglandikca o Izin bile önemi kalmaz.
Birbirlerine zaman tanisinlar hem arkadasinda emin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…