Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyle,acaba yazabilir miyim dertleşme vs icinZor olduğu yanları elbette vardır. Önemli olan sizin duruşunuz. Her zorluğa göğüs gererim diyorsanız yaparsınız. Ben de tek yaşadım hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri diyorum şimdi bakınca
Neden öyle olsun?Topluma göre yaşamak zorundamıyız?Evlenmeden önce 3 sene yalnız yaşadım.Kimin ne düşündüğü de umrumda değildi.Üstelik birçok memur insan var başka şehirlere gidip yalnız yaşıyor bu gayet normal bir hayat düzeni artıkSizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Zor değil de şartlarını buna uygun semtlere göre ayarlamak gerek bence. Gece rahat girip çıkabileceğini çevrenin baskı olusturmayacagi yerler gerekli.Sizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Doğu memur kaynıyor. Çoğu tek kalıyor. Bence konu sahibi ailesi dışında ayrı eve çıkmak istiyor tanışları tarafından kınanmaktan korkuyor olabilir.Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerde yalnız yaşayan kadın artık çok sayıda.
Tam olarak derdinizi açıkça yazar mısınızBen de oyle,acaba yazabilir miyim dertleşme vs icin
Evet ama cesaret etmek adım atmak bazen çok zOrSevmediğin ve istemediğin insanlarla yaşamak daha zor :)
Kesinlikle haklısın ,toplum,aile baskısı şu dönemde garipZor değil de şartlarını buna uygun semtlere göre ayarlamak gerek bence. Gece rahat girip çıkabileceğini çevrenin baskı olusturmayacagi yerler gerekli.
Toplum baskısı yok ki neye karşı gelelim.bu tarz konular bana çok çağdışı geliyor.neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum.Sizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Zor tabi kabuğunu kırmak kolay mı ? Ama sonu özgürlükEvet ama cesaret etmek adım atmak bazen çok zOr
Kesinlikle haklısın ,toplum,aile baskısı şu dönemde garip
Sizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Sizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?