Evet bu benim de fikrim,meslek.olmasi önemli amaKüçük şehirlerde zor olabilir
Ama Ankaraya taşındım mesela o kadar çok tek yaşayan var ki
Yakın arkadaşım mesela
Sitede kalıyor büyük sıkıntı yaşamıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu benim de fikrim,meslek.olmasi önemli amaKüçük şehirlerde zor olabilir
Ama Ankaraya taşındım mesela o kadar çok tek yaşayan var ki
Yakın arkadaşım mesela
Sitede kalıyor büyük sıkıntı yaşamıyor
keşke durumunuzu daha net anlatsanız. Bu sorduğunuz soruyla saatlerce konusulurSizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Neden?Ama eğer şehir değiştireceksen İstanbul düşünme . Ankara çok daha mantıklı
Maddi olarak yaşam Ankara’da daha kolay o sebeple. Kiralar,yaşam standartı vesaireNeden?
Ben yaşadım yıllarca gayet de memnundumSizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Sizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Hayır.Sizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Yaşadığın yere göre değişiyor sanırımSizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Ben de bunu diyecektimAynır şehirde ayrı eve çıkmak zor olabilir ama tayin/ iş bulma sebebiyle daha kolay. Çoğu arkadaşim evleninceye kadar yalnız yaşadı
Evlenmeden önce 10 yıl kesintisiz yalnız yaşadım,6 yılı İstanbul da gecti.Mahalle arası fln değilse sorun olmaz.Ben işlek cadde üzerlerini seçtim, işime de yakın yerler seçtim,giren çıkana da dikkat ettim sorun yaşamadım hiç.Simdi de zaten küçük yaş oğlumla yaşıyorum,her şeyi ben düşünüyorum yalnızmis gibi, sorun yok.Sizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?