Sizce bir kadin olarak tek yaşamak,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?

Sizce bir kadın olarak yalnız yaşamak ,toplum baskilarina karsi gelmek çok zor mu ?
Allah Allah niye zor olsun bacım? Seçici olacaksın asalak tipleri yanına koymayacaksın, yanına gitmeyeceksin. Sen hangi ilde hangi sülalede yaşıyorsun. Yalnız diye kadın mı taşlanır?
Burda kaza geçirip eşini kaybeden vardır
Eceli ile ölen yalnız kalan vardır
Ailesi reddeden vardır
Yetim öksüz vardır
Depremde ailesi yok olan yalnız olan vardır
Napacak toplum aaa sen yalnızsın biz senin etinden sütünden faydalanalım kötü kadın oldun sen tü öcüsün sen mi diyecek?
Bir psikoloğa git Allah aşkına lütfen
Ücretsiz devlet bir çok yerde veriyor sağlık ocağında bile var bu hizmet
Sen hiç iyi değilsin bence başlıkların beni benden alıyor

Seçici olacaksın asalak tipleri yanına koymayacaksın, yanına gitmeyeceksin.
Bu pek mümkün değil, üyenin seçme şansı olmayacak. Masasına oturmak zorunda olduğu hödükler ne derse o olacak. Pavyonun patronu kimi gösterirse onu gidip eğlendirecek. Üye konsomatrist olmaya karar vermiş.

Sen de ısrarla aynı şeyi yazıp durma diyenler olursa; belki herkes tepki gösterirse vazgeçer diye yazıyorum. Hoşgörülü yorumları okuyup hayal alemine kapılmasın. Parayı biriktirir çıkarım ayrılırım kafasında. Nerede yazıyor bu derseniz diğer konusuna bakın.

Edebinle aklınla yaşarsan tek de yaşamak kolay kalabalıkla da yaşamak kolay
Yok ben illa konsomatris olacam diyorsan ne yaparsan yap yaşamak zor ve onursuz
Asıl konsomatris olursan yapayalnız yaşarsın yapayalnız ölürsün

Bu pek mümkün değil, üyenin seçme şansı olmayacak. Masasına oturmak zorunda olduğu hödükler ne derse o olacak. Pavyonun patronu kimi gösterirse onu gidip eğlendirecek. Üye konsomatrist olmaya karar vermiş.

Sen de ısrarla aynı şeyi yazıp durma diyenler olursa; belki herkes tepki gösterirse vazgeçer diye yazıyorum. Hoşgörülü yorumları okuyup hayal alemine kapılmasın. Parayı biriktirir çıkarım ayrılırım kafasında. Nerede yazıyor bu derseniz diğer konusuna bakın.
Ya zaten konsluk he normal dememizi bekliyor deli olacağım, orada çalışan kadınlara sor bakalım bulaştığı güne lanet ediyordur 😒 orda yazdım kons a ülkenin neresinde iyi bakıyorlar.
Büyük bir sitede oturdum çok bloklu tüm daireler bir kiracı böyle idi oturduğu daireyi tüm site biliyordu 450 daire öcü gibi bakıyor sana, habire polis gele gide narkotik basa basa kadını sitede döve döve ki silahlı adamlar artık çalıştığı yer mi müşterisi mi ? çıkartana kadar herkes perişan oldu.. kadının kapısının önünden çocuğunu bile geçirmek istemiyordu millet. Manyak müşterisi falan denk gelir diye.. Kadın sanıyor ki saygı duyarlar 😒

Kucuk bir ilcede yasiyorum. Burada bekar calisan kadinlar yalniz yasiyor. Ya da esi vefat eden ya da bosanan kadinlar da yalniz yasiyor. Mutlaka zorluklari vardir ama toplum baskisi gormuyorum ben

ben tek başıma yaşıyorum kızımla birlikte,herhangi bir baskıya maruz kalmadım tek zorluğu maddi konular.

Back
X