Sizce bir şans vermeli miyim ?

Aslında ilk olarak o çok istiyordu. Ama 3 aydır her hafta teyzemgil gelecek diyor bir türlü gelmedi. Ben evlilik konusunda sıkıştırmadım ama belirsizliği sevmem. Ona bana teyzene sorup net cevap ver diyince tavır aldı. Annesi yok, babası İngiltere 'de. Teyzesigil gelecekti.
Kesinlikle şansı haketmiyor. Hem muallakta bırakıp oyalıyor hemde birşey söyle deyince kaçıyor. Yine nazlıyorsun bu defa tersliyor. Bu daha şimdiden böyle ile ilerde daha büyük problemler çıkarır. Herkesin kendi yoluna bakması, incelmişken kopması en mantıklısı

Kısacası 2 hafta önceki tartışmada siz demissiniz. Oda net olmayınca kaçmış.

Bence sevmiyor. Bir saniye düşünmez yol verirdim.
Bana da zaman kazanmak için taktik yapıyor gibi geldi. Ama sonra annesi babası yok acaba teyzesi ağırdan aldırıyorsa haksızlık mı yaptım acaba diye kendimi sorguladım.

belki ailesi sizi istemiyor o da soyleyemiyor olabilir mi? bir yakinim ayni durumu yasadi kiza uzun bir sure soyleyememisti.
Ailesiyle tanışmadık. Acaba teyzesi başka birini mi düşünüyor diye aklıma geldi. Sordum teyzem benim hayatıma karışamaz dedi. Ama bu soruyu tartışmadan önce sormuştum. Alınmadan cevaplamıştı

Merhaba arkadaşlar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim gecen hafta evlilik konusunda biraz sıkıştırınca kırıcı bir şey söylemediğim halde birkac gün boyunca iletişimi kesti. Ben sürekli iletişime geçmeye çalıştım ama nafile. Ben de istemiyorsan bitsin dedim ne yaparsan yap dedi. 4 gündür ilk kez bugün aradı açmadım. Mesaj atmış bir tartışmada neden gidiyorsun diye. Sizce seviyor mu ? Bana çok kırıcı davrandı, seviyorum ama güven duygumu zedelendi.
İncinmişsin..

Sevmiyor kuzum ayril

Kesinlikle şansı haketmiyor. Hem muallakta bırakıp oyalıyor hemde birşey söyle deyince kaçıyor. Yine nazlıyorsun bu defa tersliyor. Bu daha şimdiden böyle ile ilerde daha büyük problemler çıkarır. Herkesin kendi yoluna bakması, incelmişken kopması en mantıklısı
Emin olun kıracak şekilde de sormadım. Konuşmayınca 3 gün boyunca uğraştım. Ama sonra ben susunca o döndü. Bu herkese babasına falan keserek istediğini yaptıran biri. Bana da aynı taktiği uygulamaya çalıştı

O zaman bitirsin madem. Yine mesaj attı seni seviyorum diye. Bilmiyorum aklım karıştı ama duygusal davranmak istemiyorum. Beni bir kalemde silmemeliydi. Ergen gibi her yerden sildi bir tartışmada.
Önemli olan evlenmemten kaçmasını göze alarak sevgili olmak isteyip istemediğin
Herkes evlenmek istemek zorunda değil, sen istiyorsun gibi anladığım için böyle yazıyorum, asıl konu bu bence, heryerden silmiş vs nasıl olsa barışırız diye düşünmüştür
Asıl konu evlenmekten kaçması

Tartışmada trip atan kendisi, ama sizi suçlu görüyor... Böyle insanlarla zor özellikle onun karakterde değilseniz
Ben sevmem imayı, Tribi,küsmeyi. Netlik ve iletişim önemli. Seviyorum . Bu yüzden kendime de ona da haksızlık yapmak istemedim. Fikirleriniz bu yüzden çok önemli . Teşekkür ederim herkese

Önemli olan evlenmemten kaçmasını göze alarak sevgili olmak isteyip istemediğin
Herkes evlenmek istemek zorunda değil, sen istiyorsun gibi anladığım için böyle yazıyorum, asıl konu bu bence, heryerden silmiş vs nasıl olsa barışırız diye düşünmüştür
Asıl konu evlenmekten kaçması
Ben de istiyorum ama acele eden o iken bu sefer de kaçıyormuş gibi yapmasına kızdım.

Bana da zaman kazanmak için taktik yapıyor gibi geldi. Ama sonra annesi babası yok acaba teyzesi ağırdan aldırıyorsa haksızlık mı yaptım acaba diye kendimi sorguladım.
Annesi yok, babası İngiltere’de demişsiniz. Ailesizlik zor birşey, belki kendine güvenemiyordur, belki sizin ailenizin karşısına çıkmaya çekiniyordur. Baştan savma davrandıysa hoş değil tabi ama bu ihtimalleri de düşünün, anne baba olmayınca her şey zor.

Kesinlikle,hakettigin bu degil kuzum boyle adamlarin kahrini cekersin evlilik icin ugrasirsin yorulursun senden ayrilir ay gecmeden baskasiyla nisanlanir burada cok okuduk ve benzerini yasadim gerek yok bunlara
Evet ben de aynı durumu bir kez daha yaşadım. Uzun süre sonra ilk onu aldım hayatıma. Bir daha yaşamak istemiyorum

Annesi yok, babası İngiltere’de demişsiniz. Ailesizlik zor birşey, belki kendine güvenemiyordur, belki sizin ailenizin karşısına çıkmaya çekiniyordur. Baştan savma davrandıysa hoş değil tabi ama bu ihtimalleri de düşünün, anne baba olmayınca her şey zor.
Annemle konuşuyor. Kimse gelmiyorsa gel kendin tanış dedim. Maddi olarak zorlanmaz . Düğün için sade bir şey istiyorduk, eşyası da vardı. Mesleği de iyi bir meslek

Back
X