aynen öyle canımValla ne istedigini bilen erkek daha hevesli oluyor bu islerde. Bir durusu oluyor. Ne istersen yap diye ergence triplere girmiyor. Net olmayan adamdan korkarim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canımValla ne istedigini bilen erkek daha hevesli oluyor bu islerde. Bir durusu oluyor. Ne istersen yap diye ergence triplere girmiyor. Net olmayan adamdan korkarim ben.
Bence kendi de kendine net değil. Tavırları bazen tam çocuk gibi. 35 yaşında bu arada
Benim hayatıma giren ikinci erkek ikisi de aynı karakterde. Babam 60 yaşında babam da aynı. Ya bende suç var ya da sınavım bu. Girecek kişi de böyle olacak bu gidişle35 yasinda mi? Bu adam gelisimini tamamlayamamis. Bu saatten sonra cok bir beklentiniz olmasin. Bunun evli versiyonunu dusunmek bile istemem.
Konuşunca, görünüşte benden hevesli. Ama icraat yokValla ne istedigini bilen erkek daha hevesli oluyor bu islerde. Bir durusu oluyor. Ne istersen yap diye ergence triplere girmiyor. Net olmayan adamdan korkarim ben.
Benim hayatıma giren ikinci erkek ikisi de aynı karakterde. Babam 60 yaşında babam da aynı. Ya bende suç var ya da sınavım bu. Girecek kişi de böyle olacak bu gidişle![]()
Evlenmek istemediği için bidaha bu konuyu açmayın diye yapıyor
Evlilik olayından kacmak icin bu yola başvurmuş, telefonları açmamış, sizi böyle vazgeçirmeye uğraşmış ve rest çekmiş ki bir daha evlilik konusu açmayın. Sizde geri adim atmayıp bitsin deyince ve sonra aramayinca, arayip birde sizi bastirip suç sizdeymis gibi kendini hakli çıkarmaya çalışmış. Olay bundan ibaret.İlk kez yaptı.
Ay guldum kusura bakmayin ama farkinda olmadan hep boyle kisileri cekiyor olabilirsiniz. Bence sinaviniz degil cunku bir sekilde Allah size gercek yuzlerini gosteriyor. Bu acidan bakinca sanslisiniz.
Ne kusuru estağfurullahbabamda en sevmediğim huydur bu. Farkında olmadan büyük konuşmuş olabilirim
23_24 olsa emin olun daha affedici olurdumİlk okuyunca hani gözümde 23 - 24 yaşında biri canlandı. 35 dediniz ben şok. Ayrıl hiç lüzum yok kendini yormana , düşünmene.
1 yıla yakın oldu .Iliskiniz ne kadarlik?
23_24 olsa emin olun daha affedici olurdum
Sanmiyorum teyze olsun. Kendisinin fikri bence. Simdi okudum 35 mi. Kesinlikle kendi evlenmek istemiyor ve oyalıyor.Ailesiyle tanışmadık. Acaba teyzesi başka birini mi düşünüyor diye aklıma geldi. Sordum teyzem benim hayatıma karışamaz dedi. Ama bu soruyu tartışmadan önce sormuştum. Alınmadan cevaplamıştı
Ben teyzesi biliyor mu beni emin bile değilim. Bir kere nişanlanıp ayrılmış bu arada düğüne 1 ay kala.Sanmiyorum teyze olsun. Kendisinin fikri bence. Simdi okudum 35 mi. Kesinlikle kendi evlenmek istemiyor ve oyalıyor.
Kesinlikle. O yüzden dediğim gibi kendini yorma.23_24 olsa emin olun daha affedici olurdum
Benim kızdığım şey de bu. Emin olmadan bana da hayaller kurdurdu.Hersey cok net degil mi sevse bu kadar kacmaz sanirim ciddi düşündüğünü sanmıyorum bence şans verme
1 yıla yakın oldu .
Ki evlilikte daha ciddi konularda tartışma illa ki olacakValla belli yasa gelmis ne istedigini, ne bekledigini bilen insanlar icin yeterli bir sure oldugunu dusunuyorum. 35 yasinda bu karakterde netligi olmayan adamla yola cikilmaz. Evlenseniz her sorunda ne istiyorsan onu yap der.