Sizce bir şans vermeli miyim ?

35 yasinda mi? Bu adam gelisimini tamamlayamamis. Bu saatten sonra cok bir beklentiniz olmasin. Bunun evli versiyonunu dusunmek bile istemem.
Benim hayatıma giren ikinci erkek ikisi de aynı karakterde. Babam 60 yaşında babam da aynı. Ya bende suç var ya da sınavım bu. Girecek kişi de böyle olacak bu gidişle 😁😁😁

Benim hayatıma giren ikinci erkek ikisi de aynı karakterde. Babam 60 yaşında babam da aynı. Ya bende suç var ya da sınavım bu. Girecek kişi de böyle olacak bu gidişle 😁😁😁

Ay guldum kusura bakmayin ama farkinda olmadan hep boyle kisileri cekiyor olabilirsiniz. Bence sinaviniz degil cunku bir sekilde Allah size gercek yuzlerini gosteriyor. Bu acidan bakinca sanslisiniz.

İlk kez yaptı.
Evlilik olayından kacmak icin bu yola başvurmuş, telefonları açmamış, sizi böyle vazgeçirmeye uğraşmış ve rest çekmiş ki bir daha evlilik konusu açmayın. Sizde geri adim atmayıp bitsin deyince ve sonra aramayinca, arayip birde sizi bastirip suç sizdeymis gibi kendini hakli çıkarmaya çalışmış. Olay bundan ibaret.

Ne kusuru estağfurullah 😊 babamda en sevmediğim huydur bu. Farkında olmadan büyük konuşmuş olabilirim
Ay guldum kusura bakmayin ama farkinda olmadan hep boyle kisileri cekiyor olabilirsiniz. Bence sinaviniz degil cunku bir sekilde Allah size gercek yuzlerini gosteriyor. Bu acidan bakinca sanslisiniz.

Ailesiyle tanışmadık. Acaba teyzesi başka birini mi düşünüyor diye aklıma geldi. Sordum teyzem benim hayatıma karışamaz dedi. Ama bu soruyu tartışmadan önce sormuştum. Alınmadan cevaplamıştı
Sanmiyorum teyze olsun. Kendisinin fikri bence. Simdi okudum 35 mi. Kesinlikle kendi evlenmek istemiyor ve oyalıyor.

Valla belli yasa gelmis ne istedigini, ne bekledigini bilen insanlar icin yeterli bir sure oldugunu dusunuyorum. 35 yasinda bu karakterde netligi olmayan adamla yola cikilmaz. Evlenseniz her sorunda ne istiyorsan onu yap der.
Ki evlilikte daha ciddi konularda tartışma illa ki olacak

Back
X