Dediginiz gibi teyzesi bilmiyor olabilirBen teyzesi biliyor mu beni emin bile değilim. Bir kere nişanlanıp ayrılmış bu arada düğüne 1 ay kala.
Ki evlilikte daha ciddi konularda tartışma illa ki olacak
bu hevesine dair nasıl sinyaller verdi mesela? ev veya eşya bakma, düğün planlama bu tarz şeyler mi? bazı erkekler de herhangi bir konuda birazcık baskı gibi hissedince işi inatçılığa vuruyorlar. bence evlenmek istemiyor olma ihtimali çok yüksek. 35 yaşında dediniz daha önce nişanlısından ne sebeple ayrılmış mesela hiç konuştunuz mu?Konuşunca, görünüşte benden hevesli. Ama icraat yok
O yüzden sevsem de güvenim kalmadıEvlilik 1 gunluk degil, yeri geliyor insan ailesi ile ters dusuyor. Evlilikte konusarak asmak onemli yoksa cocuk gibi didisecekseniz o evlilik yurumez.
Ben hiç açmadım hep o açtı konuyu. Ben sadece teyzemgil gelecek gelecek diyordu 3 aydır. Hep temmuzda olsun istiyor düğünü. Sadece net bir tarih ver teyzengil ne zaman gelecek diyince tavır aldı.İlişkiniz minimum 6 aysa evlilik konusunu açmayın erkekler kaçar eğer daha uzun süreliyse bu konuyu konuşun. Evliliğe soğuk bakan erkek ya karşısındaki kadını evliliğe layık görmüyordur ya da gerçekten ciddi bir ilişki istemiyordur.
teyze ne alaka ?Aslında ilk olarak o çok istiyordu. Ama 3 aydır her hafta teyzemgil gelecek diyor bir türlü gelmedi. Ben evlilik konusunda sıkıştırmadım ama belirsizliği sevmem. Ona bana teyzene sorup net cevap ver diyince tavır aldı. Annesi yok, babası İngiltere 'de. Teyzesigil gelecekti.
Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Davranışları hiç güven vermiyor. Her türlü sorun çıkar ne yazık ki.Ben hiç açmadım hep o açtı konuyu. Ben sadece teyzemgil gelecek gelecek diyordu 3 aydır. Hep temmuzda olsun istiyor düğünü. Sadece net bir tarih ver teyzengil ne zaman gelecek diyince tavır aldı.
Evi, eşyayı hatta bana gelinlik bile seçti netten. Her şeyin en ince planını yapmış zihninde. Baskı yapmadım 3 aydır her hafta teyzem gelecek diyor ben sadece kesin tarih söyle dedim. Teyzesigil maraşta biz Ankaradayız . Önceki nişanlısının annesi nisanda takılan altınları harcamış bana dediği bu.bu hevesine dair nasıl sinyaller verdi mesela? ev veya eşya bakma, düğün planlama bu tarz şeyler mi? bazı erkekler de herhangi bir konuda birazcık baskı gibi hissedince işi inatçılığa vuruyorlar. bence evlenmek istemiyor olma ihtimali çok yüksek. 35 yaşında dediniz daha önce nişanlısından ne sebeple ayrılmış mesela hiç konuştunuz mu?
Annesi ölünce teyzesi büyütmüş. Teyzesi ile amcası evli. 1 yıla yakın oldu, sürekli görüştük uzak değildik. Evleneceğim kişiye teyzem karışamaz diyor ama bence teyzesinin çok etkisinde. Teyzem seni biliyor dedi ama artık emin değilim bildiğindenteyze ne alaka ?
Teyzeye sorarak mı evleniyor ?
Kaç senedir berabersiniz ?
Yani sadede bi konuşmaya bakarak seviyor sevmiyor diyemeyiz.
Ama evlilik konusunda aynı frekansta olmadığınız kesin gibi duruyor.
Teyze sizi istemeye mi gelecek? ev gelinlik her şeyi kafasında hazırlamış teyze maraştan gelemiyor ilginç. ben de teyze başka bir ülkede gibi anlamışım.Evi, eşyayı hatta bana gelinlik bile seçti netten. Her şeyin en ince planını yapmış zihninde. Baskı yapmadım 3 aydır her hafta teyzem gelecek diyor ben sadece kesin tarih söyle dedim. Teyzesigil maraşta biz Ankaradayız . Önceki nişanlısının annesi nisanda takılan altınları harcamış bana dediği bu.
Evet istese gelirdi . Ya da en azından geleceği tarih üç aşağı beş yukarı bellidir birinin. Bana evlilikle ilgili planları güven vermek için mi acaba dedirtti. Teyzesi maraştan izmirdeki evine geçerken ankaraya uğrayacaktı ama bir türlü maaştan ayrılmadı.Teyze sizi istemeye mi gelecek? ev gelinlik her şeyi kafasında hazırlamış teyze maraştan gelemiyor ilginç. ben de teyze başka bir ülkede gibi anlamışım.
belki o da emin değildir 1 seneye yakınsa çok uzun bi zaman değil kiAnnesi ölünce teyzesi büyütmüş. Teyzesi ile amcası evli. 1 yıla yakın oldu, sürekli görüştük uzak değildik. Evleneceğim kişiye teyzem karışamaz diyor ama bence teyzesinin çok etkisinde. Teyzem seni biliyor dedi ama artık emin değilim bildiğinden
Zamana bırakalım deseydi anlardım. Ama hem beni gaza getirip hem de oylanması a kızdımbelki o da emin değildir 1 seneye yakınsa çok uzun bi zaman değil ki
Bir arkadaştan örnek vermek isterim.Aslında ilk olarak o çok istiyordu. Ama 3 aydır her hafta teyzemgil gelecek diyor bir türlü gelmedi. Ben evlilik konusunda sıkıştırmadım ama belirsizliği sevmem. Ona bana teyzene sorup net cevap ver diyince tavır aldı. Annesi yok, babası İngiltere 'de. Teyzesigil gelecekti.
çok haklısınZamana bırakalım deseydi anlardım. Ama hem beni gaza getirip hem de oylanması a kızdım
Allah büyük çıkartır ondan daBir arkadaştan örnek vermek isterim.
Çocuk kıza annenlere söyle sizi ziyaret etmek istiyoruz dedi.Kız ailesine haber verdikten sonra
Çocuk önce ev alalım dedi.4 ay sonra ev aldılar.
Ablam ameliyat olacak dedi.Ablasi ameliyat oldu 1 ay beklediler.
Sonra annem babam hacca gidecek dedi.Çekilişi beklediler.Çıkmadı.
Öyle böyle derken 9 ay bekletti kızı.
Ailesine karşı mahçup olduğuyla kaldı.
Kısacası
Erkek arkadaşınız sizi bu konuda oyalıyor gibi
Temennimiz bu yöndeAllah büyük çıkartır ondan da
Sizce seviyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?