Sizce bir şans vermeli miyim ?

İlişkiniz minimum 6 aysa evlilik konusunu açmayın erkekler kaçar eğer daha uzun süreliyse bu konuyu konuşun. Evliliğe soğuk bakan erkek ya karşısındaki kadını evliliğe layık görmüyordur ya da gerçekten ciddi bir ilişki istemiyordur.

Konuşunca, görünüşte benden hevesli. Ama icraat yok
bu hevesine dair nasıl sinyaller verdi mesela? ev veya eşya bakma, düğün planlama bu tarz şeyler mi? bazı erkekler de herhangi bir konuda birazcık baskı gibi hissedince işi inatçılığa vuruyorlar. bence evlenmek istemiyor olma ihtimali çok yüksek. 35 yaşında dediniz daha önce nişanlısından ne sebeple ayrılmış mesela hiç konuştunuz mu?

Ben hiç açmadım hep o açtı konuyu. Ben sadece teyzemgil gelecek gelecek diyordu 3 aydır. Hep temmuzda olsun istiyor düğünü. Sadece net bir tarih ver teyzengil ne zaman gelecek diyince tavır aldı.

teyze ne alaka ?
Teyzeye sorarak mı evleniyor ?
Kaç senedir berabersiniz ?
Yani sadede bi konuşmaya bakarak seviyor sevmiyor diyemeyiz.
Ama evlilik konusunda aynı frekansta olmadığınız kesin gibi duruyor.

Ben hiç açmadım hep o açtı konuyu. Ben sadece teyzemgil gelecek gelecek diyordu 3 aydır. Hep temmuzda olsun istiyor düğünü. Sadece net bir tarih ver teyzengil ne zaman gelecek diyince tavır aldı.
Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Davranışları hiç güven vermiyor. Her türlü sorun çıkar ne yazık ki.

Evi, eşyayı hatta bana gelinlik bile seçti netten. Her şeyin en ince planını yapmış zihninde. Baskı yapmadım 3 aydır her hafta teyzem gelecek diyor ben sadece kesin tarih söyle dedim. Teyzesigil maraşta biz Ankaradayız . Önceki nişanlısının annesi nisanda takılan altınları harcamış bana dediği bu.

teyze ne alaka ?
Teyzeye sorarak mı evleniyor ?
Kaç senedir berabersiniz ?
Yani sadede bi konuşmaya bakarak seviyor sevmiyor diyemeyiz.
Ama evlilik konusunda aynı frekansta olmadığınız kesin gibi duruyor.
Annesi ölünce teyzesi büyütmüş. Teyzesi ile amcası evli. 1 yıla yakın oldu, sürekli görüştük uzak değildik. Evleneceğim kişiye teyzem karışamaz diyor ama bence teyzesinin çok etkisinde. Teyzem seni biliyor dedi ama artık emin değilim bildiğinden

Teyze sizi istemeye mi gelecek? ev gelinlik her şeyi kafasında hazırlamış teyze maraştan gelemiyor ilginç. ben de teyze başka bir ülkede gibi anlamışım.

Teyze sizi istemeye mi gelecek? ev gelinlik her şeyi kafasında hazırlamış teyze maraştan gelemiyor ilginç. ben de teyze başka bir ülkede gibi anlamışım.
Evet istese gelirdi . Ya da en azından geleceği tarih üç aşağı beş yukarı bellidir birinin. Bana evlilikle ilgili planları güven vermek için mi acaba dedirtti. Teyzesi maraştan izmirdeki evine geçerken ankaraya uğrayacaktı ama bir türlü maaştan ayrılmadı.

belki o da emin değildir 1 seneye yakınsa çok uzun bi zaman değil ki

Bir arkadaştan örnek vermek isterim.
Çocuk kıza annenlere söyle sizi ziyaret etmek istiyoruz dedi.Kız ailesine haber verdikten sonra
Çocuk önce ev alalım dedi.4 ay sonra ev aldılar.
Ablam ameliyat olacak dedi.Ablasi ameliyat oldu 1 ay beklediler.
Sonra annem babam hacca gidecek dedi.Çekilişi beklediler.Çıkmadı.
Öyle böyle derken 9 ay bekletti kızı.
Ailesine karşı mahçup olduğuyla kaldı.
Kısacası
Erkek arkadaşınız sizi bu konuda oyalıyor gibi

Allah büyük çıkartır ondan da

Hep söylüyorum yine söylüyorum. Arada ciddi bir adım olmadan evlilik lafı eden adam güven vermez. Bu tür adamlar sadece karşısındaki kadını kendine bağlamak ve ilişkide güven vermek için bu konuyu ağzına sakız ederler. Ama iş ciddi bir adım atmaya geldi mi hemen kaçarlar, sizinkide öyle olmuş.
Tüm arkadaşlarıma tavsiyemdir, bir adamın niyetinin ciddiliğini evlilik lafını ağzına almasından anlayamazsınız. Zira erkekler bunu kızları ilişkide kızların güvenini kazanmak için kullanır. İlişkide ciddi olan erkek eğer yaşı , işi , maddi durumu müsait ve bir engeli yoksa zaten, bir yıl içinde o yönde ciddi bir adım atar; evlilik teklif eder, ailesi ile tanıştırır, sizin ailenizle tanışır, merasimler konusunda size kesin tarihler verir ve bunları sizin sormanıza gerek olmadan hatta kendi planlayarak yapar. Eğer siz sonu evlilikle bitecek bir ilişki istiyorsanız, bu adam doğru adam değil, sırf ailelerin tanışma tarihi belli olsun diye konuştuğunuzda sizi ergen gibi her yerden silen adamla olmaz. Ben aşığım sonu evlilik olsun olmasın bu adamı hayatımda istiyorum diyorsanızda kendi kararınız; ancak sizin zorlamanız ya da ayrılma kozunuzla girilen evlilik yolu tamamlanmadan patlar, sizde elinizde kırık bir kalple ortada kalırsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…