Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklınca sana ceza vermiş vardır bu tipler sans ver bence seviyorsan güvevini kaznamaya çalışmasına izin ver... ama herşeye hazıla kendini ...
kızlarr aynı dediğinz gibi yaptım sırnaşık şey evlenme teklif ettii istemeye gelcekler :asigim: hala şoktayım çok tşk ediyorum hepinizee :1hug:
arada akşam cevap yazacaktım ama çıkmak zorunda kaldım... inan sana çok özendim...
keşke ben de benzer bişeyler yazabilsem ... 51 gün değil ama 1,5 ay oldu...
çok sevindim ... inşallah hep böle mutluluktan şokta olursun :)
küçük böcügüm senin erkek arkadşınıdan haber varmı bitanem varmı bir gelişme.. o arada hiç görüşmediniizmi daha
arada akşam cevap yazacaktım ama çıkmak zorunda kaldım... inan sana çok özendim...
keşke ben de benzer bişeyler yazabilsem ... 51 gün değil ama 1,5 ay oldu...
çok sevindim ... inşallah hep böle mutluluktan şokta olursun :)
senin bahsettiğin bikaç gün sessiz kalmasıysa ondan sonra görüştük... ve ayrıldık canım...
ayrılalı 1,5 ay oluyor ... saol sorduğun için eddacım ... alışmaya çalışıyorum ... aslına bakarsan şu aralar ben de 2. bir şans dilemesini umud ediyorum :Saruboceq:
bu arada başka bir kızla flört etmiş olabilirmi.onda umduğunu bulamadı tekrar size dönmek istiyor o yüzden.çok cin fikirliyimdir elimde değil.ben böyle değildim sonradan oldumsırnaşık şey.cnm msjını yeni gördüm.adına çok sevindim.başka biri olmamış o zaman mutluluklarrrrrr
siz neden ayrıldınızz cnm ? merak ettimm
uğruna iki sene harcanılan kimse bir şansı hakediyor bence...
uğruna 2 sene harcamış biri de hakediyor2. şansı ama gel de anlat sen bu erkeklere :)
redlowe verdi o şansı ona... hep mutlu olsun inşallah :)