Sizce bir şans vermeli miyim???

ee cokcuk belkıde senın ıyılıgını ıstedı hayattın gerceklerını görmenı ıstedı genede sen bılrsın ama sans wer bence

aklınca sana ceza vermiş vardır bu tipler sans ver bence seviyorsan güvevini kaznamaya çalışmasına izin ver... ama herşeye hazıla kendini ...

bana kalırsa kalbin kararını çoktan vermiş.................................

Seviyorsan bir şans ver. İlaveten kelimelerini bundan sonra yazacağın mesajlarında daha dikkatli yazarsan sevinirim. Anlamakta zorlandım, kopuk eksik, harflerin yerleri değişik vs.

şans ver en kötü ihtimalle ayrılırsınız ve bu sefer canın ilk seferdeki gibi acımaz

kızlarr aynı dediğinz gibi yaptım sırnaşık şey evlenme teklif ettii istemeye gelcekler :asigim: hala şoktayım çok tşk ediyorum hepinizee :1hug:

bu arada başka bir kızla flört etmiş olabilirmi.onda umduğunu bulamadı tekrar size dönmek istiyor o yüzden.çok cin fikirliyimdir elimde değil.ben böyle değildim sonradan oldumsırnaşık şey.cnm msjını yeni gördüm.adına çok sevindim.başka biri olmamış o zaman mutluluklarrrrrr

kızlarr aynı dediğinz gibi yaptım sırnaşık şey evlenme teklif ettii istemeye gelcekler :asigim: hala şoktayım çok tşk ediyorum hepinizee :1hug:

arada akşam cevap yazacaktım ama çıkmak zorunda kaldım... inan sana çok özendim...
keşke ben de benzer bişeyler yazabilsem ... 51 gün değil ama 1,5 ay oldu...

çok sevindim ... inşallah hep böle mutluluktan şokta olursun :)

arada akşam cevap yazacaktım ama çıkmak zorunda kaldım... inan sana çok özendim...

küçük böcügüm senin erkek arkadşınıdan haber varmı bitanem varmı bir gelişme.. o arada hiç görüşmediniizmi daha

küçük böcügüm senin erkek arkadşınıdan haber varmı bitanem varmı bir gelişme.. o arada hiç görüşmediniizmi daha

senin bahsettiğin bikaç gün sessiz kalmasıysa ondan sonra görüştük... ve ayrıldık canım...
ayrılalı 1,5 ay oluyor ... saol sorduğun için eddacım ... alışmaya çalışıyorum ... aslına bakarsan şu aralar ben de 2. bir şans dilemesini umud ediyorum :Saruboceq:

cnm bnm çok tşk ederimmm inşş senden duyarızz böyle güzel haberlerr a.s.

senin bahsettiğin bikaç gün sessiz kalmasıysa ondan sonra görüştük... ve ayrıldık canım...
ayrılalı 1,5 ay oluyor ... saol sorduğun için eddacım ... alışmaya çalışıyorum ... aslına bakarsan şu aralar ben de 2. bir şans dilemesini umud ediyorum :Saruboceq:

siz neden ayrıldınızz cnm ? merak ettimm

bu arada başka bir kızla flört etmiş olabilirmi.onda umduğunu bulamadı tekrar size dönmek istiyor o yüzden.çok cin fikirliyimdir elimde değil.ben böyle değildim sonradan oldumsırnaşık şey.cnm msjını yeni gördüm.adına çok sevindim.başka biri olmamış o zaman mutluluklarrrrrr

yok hayatım olmamış başka biri olsa söylerdi yanii onu tanıyorum o açıdan güveniyorum onaa çok tşkk ederimm cnm kaydirigubbakcemile5

siz neden ayrıldınızz cnm ? merak ettimm

güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım :)

beni benim kadar sevemediği için ayrıldık biz... çünkü bu ilişkide hep emek veren bendim... önceki ilişkilerinde oymuş... bana tutku ile bağlı olmadığını söyledi... :( yapacak ve söyleyecek hiçbir şeyim yok o yüzden... ama en uzun ilişkisi de benimle ... 2 yıl ... öncekiler 5-6 ay... saygı ve sevgi vardı biz de ... aşk yoktu evet... ama bence aşk zaten geçiyor... önemli olan saygı ve sevgi... onun da bunu görebilmesini umuyorum sessizce ... ama sanmıyorum... o gerçekten kişiliği oturmuş biri ve dürüst... o yüzden bu kararının değişeceğini sanmıyorum... :(

neyse ne zaman istemeye geliyorlar seni :)

uğruna iki sene harcanılan kimse bir şansı hakediyor bence...

Back
X