Sizce bir şans vermeli miyim???

tebrik ederim redlowe'cım, umarım hep böle mutlu olursun;) darısı ben gibi mutsuzların başına ;)

güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım :)

beni benim kadar sevemediği için ayrıldık biz... çünkü bu ilişkide hep emek veren bendim... önceki ilişkilerinde oymuş... bana tutku ile bağlı olmadığını söyledi... :( yapacak ve söyleyecek hiçbir şeyim yok o yüzden... ama en uzun ilişkisi de benimle ... 2 yıl ... öncekiler 5-6 ay... saygı ve sevgi vardı biz de ... aşk yoktu evet... ama bence aşk zaten geçiyor... önemli olan saygı ve sevgi... onun da bunu görebilmesini umuyorum sessizce ... ama sanmıyorum... o gerçekten kişiliği oturmuş biri ve dürüst... o yüzden bu kararının değişeceğini sanmıyorum... :(

neyse ne zaman istemeye geliyorlar seni :)

Canım dediğin gibi kişiliği oturmuşsa-en kısa zamanda sevgi saygı ve güvenin-uzun süreli ilişkilerde (evlilikte) aşktan çok daha önemli olduğunu anlayacaktır. Umarım en yakın zamanda anlar ve senden bir şans daha ister. En kısa zamanda İnşaallah-döndüğünde herşey için çok geç olmadan.Şeniz

kızlarr aynı dediğinz gibi yaptım sırnaşık şey evlenme teklif ettii istemeye gelcekler :asigim: hala şoktayım çok tşk ediyorum hepinizee :1hug:

Çok sevindim canım.
Açtığın konu mutlu sonla noktalandı çok Şükür.
Sıkıntılı konuların hep mutlu sonlanması dileği ile-
Sana ömür boyu mutluluklar diliyorum tatlım.:nazar:Şeniz:nazar:

koyuuyomu gerçekten :jeyyar: eğer öyleyse koycam :roflol::roflol:

adettendir ama pek kıyamazlar genelde... ben olsam yapardım heralde... biraz da olsa tuz at onun fincanına ... ama tabii sen tanıosun sonra kapris filan çekmiceksen yap bence ... :roflol:

Canım dediğin gibi kişiliği oturmuşsa-en kısa zamanda sevgi saygı ve güvenin-uzun süreli ilişkilerde (evlilikte) aşktan çok daha önemli olduğunu anlayacaktır. Umarım en yakın zamanda anlar ve senden bir şans daha ister. En kısa zamanda İnşaallah-döndüğünde herşey için çok geç olmadan.Şeniz

teşekkür ederim canım... ben de öle umuyorum gelmek isterse bigün beni çok sevecekse ve çok geç olmadan gelsin... yoksa gelmesin zaten ... :1no2:

eneee gizi vermisik heberimiz yok:lepi:

Hadi hayirli olsun canim, gelismelerden bizide haberdar et.

tatlım geldiler ve giittler ay çk heyecanlandımm :çok üzgünüm: yüzük takmadık annm istemedii sizi tam tanımıyoruzz aile ortamınızı bilmiyoruzz dedi gelip bi görelim dedii ok dediler 3 gün sonraa eskişehre gidiyoruz :dance: yüzükler orda takılacakk düğünüde mart ayında düşünüyoruzz sevgilime kalsa yılbaşından önce evlenelim aileni kandırda diyor kaydirigubbakcemile :teytey::nazar:

hayırlısı olsun canım kahvenin içine tuz koymayı unutma sakın ben yapamadım kıyamadım ama sen yap baklaım sonucuda alırız artık senden canım....

tatlım geldiler ve giittler ay çk heyecanlandımm :çok üzgünüm: yüzük takmadık annm istemedii sizi tam tanımıyoruzz aile ortamınızı bilmiyoruzz dedi gelip bi görelim dedii ok dediler 3 gün sonraa eskişehre gidiyoruz :dance: yüzükler orda takılacakk düğünüde mart ayında düşünüyoruzz sevgilime kalsa yılbaşından önce evlenelim aileni kandırda diyor kaydirigubbakcemile :teytey::nazar:

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.
Ömür boyu mutlu olun İnşaallah.
Şeniz

Cok guzel olmus gercekten de,hic beklenmedik bir anda :nazar:Allah tamamina erdirsin.Omur boyu mutluluklar diliyorum a.s.

kızlarr onlar ilk defa geldikleri için bu tarafa onları aşağı yola almaya ben gittim normalde bizim evin arkasındada yol war ama yol yapımı war hep çamur bide yağmur yağdı gece merdivenler hep vıcık vıcıktı çok komikti bide ben onları almaya normal kıyafetlerle giitm pantolon falan içeri girdik neyse ben kıyafeti giymeyi unuutmşm öle pantolonla kaldım biliyomusunuz fisfisfis heyecandan... :roflol::roflol:

önceki aklım olsaydı affet derdim.Ama şimdi öyle düşünmüyorum
Nedeni; 1. olarak kopan ipi örnek vereyim.Nekadar sağlam olur ki ??? eninde sonunda bi yerden sos verecektir eminim.
2.seni 1 kere gözden çıkaraan insan bundan sonrada gözden çıkarır.Kopan ip misali...

Yinede hayat senin duygu senin akıl senin nasıl yaşam istiyosan canımcığım onu yaşa ama aldığın kararlarda temkinli davran bir kere üzülmüşsün yıkılmışsın bir ikinciye fırsat verme
rabbim gönlündeki güzelli hayırlısıyla verir inş
.

Back
X