cnm bu akşam yola çıkıyorlar yarın burda olcaklar çok heyecanlıyım yaaa :asigim:
hadi hayırlısı ... kahveleri kim yapacak kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bu akşam yola çıkıyorlar yarın burda olcaklar çok heyecanlıyım yaaa :asigim:
hadi hayırlısı ... kahveleri kim yapacak kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim redlowe'cım, umarım hep böle mutlu olursundarısı ben gibi mutsuzların başına
![]()
walla güzel kahve yaptığım söylenir ben yapıcam sırnaşık şey
güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım :)
beni benim kadar sevemediği için ayrıldık biz... çünkü bu ilişkide hep emek veren bendim... önceki ilişkilerinde oymuş... bana tutku ile bağlı olmadığını söyledi...yapacak ve söyleyecek hiçbir şeyim yok o yüzden... ama en uzun ilişkisi de benimle ... 2 yıl ... öncekiler 5-6 ay... saygı ve sevgi vardı biz de ... aşk yoktu evet... ama bence aşk zaten geçiyor... önemli olan saygı ve sevgi... onun da bunu görebilmesini umuyorum sessizce ... ama sanmıyorum... o gerçekten kişiliği oturmuş biri ve dürüst... o yüzden bu kararının değişeceğini sanmıyorum...
![]()
neyse ne zaman istemeye geliyorlar seni :)
kızlarr aynı dediğinz gibi yaptım sırnaşık şey evlenme teklif ettii istemeye gelcekler :asigim: hala şoktayım çok tşk ediyorum hepinizee :1hug:
hadi bakalım ... tuz atayı unutma ama müstakbel damadın kahvesine kaydirigubbakcemile5
koyuuyomu gerçekten :jeyyar: eğer öyleyse koycam :roflol::roflol:
Canım dediğin gibi kişiliği oturmuşsa-en kısa zamanda sevgi saygı ve güvenin-uzun süreli ilişkilerde (evlilikte) aşktan çok daha önemli olduğunu anlayacaktır. Umarım en yakın zamanda anlar ve senden bir şans daha ister. En kısa zamanda İnşaallah-döndüğünde herşey için çok geç olmadan.Şeniz
eneee gizi vermisik heberimiz yok:lepi:
Hadi hayirli olsun canim, gelismelerden bizide haberdar et.
tatlım geldiler ve giittler ay çk heyecanlandımm :çok üzgünüm: yüzük takmadık annm istemedii sizi tam tanımıyoruzz aile ortamınızı bilmiyoruzz dedi gelip bi görelim dedii ok dediler 3 gün sonraa eskişehre gidiyoruz :dance: yüzükler orda takılacakk düğünüde mart ayında düşünüyoruzz sevgilime kalsa yılbaşından önce evlenelim aileni kandırda diyor kaydirigubbakcemile :teytey:![]()