Sizce bir şans vermeli miyim???

kızlarr onlar ilk defa geldikleri için bu tarafa onları aşağı yola almaya ben gittim normalde bizim evin arkasındada yol war ama yol yapımı war hep çamur bide yağmur yağdı gece merdivenler hep vıcık vıcıktı çok komikti bide ben onları almaya normal kıyafetlerle giitm pantolon falan içeri girdik neyse ben kıyafeti giymeyi unuutmşm öle pantolonla kaldım biliyomusunuz fisfisfis heyecandan... :roflol::roflol:

süper yaaa ... anı işte :)

hayırlısı olsun tekrar canım ... :teytey:

dersini geçemedin diye senden ayrılmış olması bahane gibi geldi bana benneyaptımki
o dönemde belki sorunları vardır, belki kafası karışmış olabilir bilmiyorum ama bi şans vermelisin bence. bi süre dene gör bakalım yne eskisi gibi devam edebilecek misiniz...

dersini geçemedin diye senden ayrılmış olması bahane gibi geldi bana benneyaptımki
o dönemde belki sorunları vardır, belki kafası karışmış olabilir bilmiyorum ama bi şans vermelisin bence. bi süre dene gör bakalım yne eskisi gibi devam edebilecek misiniz...

canım dün itibariyle istemeye geldiler... :1rolleyes:

ona bir şans verdim cnm şimdilik herşey yolunda ... hatta hiç beklemediğim kadar a.s.:nazar:

Back
X