Sizce bir şeyler hissediyor mu

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.896
832
73
34
Kızlar iş yerinde birisi var, sürekli bir şey bahanesiyle odama geliyor, konuşmaya çalışıyor ve bakıyor.Sosyal medyadan da takip ediyor ve fotoğraflarımı beğeniyor. Konuşmamız sadece bu kadar ilerisi olmuyor malesef. Ben de tanımıyorum ama bir şeyler hissediyor mu bilmiyorum. Biraz ketum birisi galiba, yanıma geliyor ama işle ilgili öğrencilerle ilgili bir şeyler soruyor mesela sürekli. Sonra gidiyor amacı ne anlamadım

Amaci olsa belli ederdi sanirim
Adam belki de isine onem veriyor sadece
Ben bir flort durumu goremedim
Geliyor bakiyor gidiyor demissiniz, adam nereye bakarak konusacak baska?

Amaci olsa belli ederdi sanirim
Adam belki de isine onem veriyor sadece
Ben bir flort durumu goremedim
Geliyor bakiyor gidiyor demissiniz, adam nereye bakarak konusacak baska?
Yani şöyle en ufak bir problemde yanıma geliyor ve konuşuyor normalde biraz ketum birisi. Bakıyor dediysem arkamdan felan ya da bir yerde otururken bana da arkadaşım dedi.

Yani şöyle en ufak bir problemde yanıma geliyor ve konuşuyor normalde biraz ketum birisi. Bakıyor dediysem arkamdan felan ya da bir yerde otururken bana da arkadaşım dedi.
Valla kalben niyeti olan erkek belli eder cikista kahve icelim mi der
Sinemaya fazla biletim var gelir misin der vs vs
Sizinde oyle hoslanma durumunuz yok zaten sadece merak ediyorsunuz
Akisa birakin birsey varsa adim atar zaten

Normal davranışlar, bir anlam çıkarmak için erken.

Konudan bağımsız olarak "felan" diyen bı öğretmen olmayın nolur..

Çay kahve bahanesi sunun oturun konuşun, ilgisi varsa anlaşılır zaten.

Bir amacı var gibi gelmedi bana.

amacını belli etmek istese hemen eder ketum da olsa ediyor o an belki de sadece işi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…