Valla canım ben bi karaltı gördüm gibi ama erken yaptığın için net bir şey söyleyemeyeceğim. Adetinin biraz gecikmesini bekle ve testi tekrarla o zaman belli olur. Şimdiden umutsuzluğa kapılman için de sevinmen için de çok erken. Ama inşallah hamilesindir. Günün geçince sonucu bekliyorumSlm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
Bence var Can'ım ama yine De çok ümitlenme, sonra yine yaparsın :)Slm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
Yok mu yani
şimdi burdan, "evet var" duymayı bekliyorsun ama inan o karaltıyla evet var diyebilecek vicdana sahip değilim.Boşa ümitlenme. Adet günün bi gelsin hele, geçmesini bekle.O zaman yap.Güzel haberlerini aılrız inşallah.
Bence var canım. Bende adetime 5 gün kala test yapmıştım ve böyle çıkmıştı. Şuan 3. Ayımızı bitirdik inşallah darısı başına☺Slm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
İnş cnm bekliycemBence var canım. Bende adetime 5 gün kala test yapmıştım ve böyle çıkmıştı. Şuan 3. Ayımızı bitirdik inşallah darısı başına☺
Slm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
Canım big gölge var ama bişi diyemiyorum benimde silik çıkmıştı testim ama bu kadar değildi daha birkaç gün önce ben yaşadım bu durumu seni çok iyi anlıyorum ama bence iki gün sonra falan tekrar etSlm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
5+6 haftalik hamileyim.benim yaptığım ilk test de böyle çıkmıştı. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım onda daha net çıkmıştı. Ama umit vermek istemem çünkü bir defasında aynı böyle çıkmıştı hemen kan testi yapmıştım çıkmamış. Bence birde erken gebelik tesi yap derim.Slm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
5+6 haftalik hamileyim.benim yaptığım ilk test de böyle çıkmıştı. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım onda daha net çıkmıştı. Ama umit vermek istemem çünkü bir defasında aynı böyle çıkmıştı hemen kan testi yapmıştım çıkmamış. Bence birde erken gebelik tesi yap derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?