Sizce bişey varmi bu teste

Canım çok istiosun bebek sanırım ama ben bu ay ilk test silik çıktı sonrakiler negatif adet 9 gun gecıktı prolaktin yükselmiş napalım ogustosda rabbim nasip eder ınsalah istersen erken gebelik testi al yada kan değerine baktır bi kan da direk cikio çünkü

Kizlar bende adetime 5 gun kala test yapmiwtim boyle cizgi olmuwtu daha sonra gecikti adetim net çizgili oldu yanı adeti beklemen daha iyi bence)

Bugün ki testim

Eklentiler

• 20160721_181625-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 112
İşte bu canım

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_WP_20160718_19_43_26_Smart.webp
    21 KB · Görüntüleme: 117
Var gibi ama bende gecen ay yaptim 2tanesi daginik kirmizi cikti sonra farkli bi marka aldm yarim saat sonra hayali bisey var gibiydi tekrar yaptm hicbise yoktu ama kafami surekli diger testler karistiyordu 4 5 gun vardi sat e sonucta yine hastalandim stresten baska bise degil bu ay test yapmam diorm ama bazende al yap diorm kendime ama bekliycm surda 4 gunum var

Cnm bende de arka fon boyle sari cikmisti. Fotoda yukledim. Test bozuk sonuc cizgisine idrar geldigi icin boyle cikiyor. Ben boyle ciktigi ay hamile degildim uzgunum. Bir test daha yap arkasinin beyaz olmasi lazim birde onu gorelim. Ben cok sevnmistim boyle ciktigi icin ama degilmis kismet insallah sen hamilesindir.cunku ben hayalet bir cizgi gordum senin testte.

Eklentiler

• 20160722_010932.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 117
Umutlandirmak istemem herkesin aynı olucak diye bişey yok ama bende adetim 7 gün varken yapmıştım testi aynı böyle çıktı şuan 5 aylık hamileyim şükürler olsun. Inşallah seninde öyle olur Allahım gönlüne göre versin.

Cnm peki hemen mi çıktı sonuç bekleyincemi

Yapmadım cnm 2 gun geçsin bekliycem yada yarin sabah bakicam 27 28 adet günüm

kzlar bısey sorcam.. yerlesme kanaması yasayan varmı.. adetım bı gun gecktı ve az önce cok azzz haff pembe bı leke oldu peceteye sılce geldı kanama gıbı degl yanı.. bu sekıldemı oluyor yasayan varmı cokk tedrgnmm ılk defa bnu yasaıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…