Test yaptinmi cnm yerleşme olabilir ewtkzlar bısey sorcam.. yerlesme kanaması yasayan varmı.. adetım bı gun gecktı ve az önce cok azzz haff pembe bı leke oldu peceteye sılce geldı kanama gıbı degl yanı.. bu sekıldemı oluyor yasayan varmı cokk tedrgnmm ılk defa bnu yasaıyorum
Aynı durumdayız bende 1 gün geciktim az önce pembe leke geldi peçeteye ama ağrımda var çok sökülmesini bekliyorumkzlar bısey sorcam.. yerlesme kanaması yasayan varmı.. adetım bı gun gecktı ve az önce cok azzz haff pembe bı leke oldu peceteye sılce geldı kanama gıbı degl yanı.. bu sekıldemı oluyor yasayan varmı cokk tedrgnmm ılk defa bnu yasaıyorum
Aynı durumdayız bende 1 gün geciktim az önce pembe leke geldi peçeteye ama ağrımda var çok sökülmesini bekliyorum
Test yaptinmi cnm yerleşme olabilir ewt
Sende benim gibi sabırsızsın benimde 6 gün varSlm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
Senin baya belirgin gördüm ilk idrarda mi yaptın hemen mi ciktiSende benim gibi sabırsızsın benimde 6 gün var
Bekletmedim canım hemen çıktı bende sabahda akşamda yaptım aynı çıktıSenin baya belirgin gördüm ilk idrarda mi yaptın hemen mi cikti
Banamı dedinYok malesef canım
Banamı dedin
Aaaa ödüm koptu bi kötü oldum bana dedin diye inşallah canım hepimize nasip etsinYok canim konu sahibine
sende var gibi darısı bizlere ;(
Hamile olmadigim zaman, gecen ay.. ama yokmus... sahte cizgileri bile goremedimErken gebelik testi ne zaman yaptiniz
Canım ben hayalet Çizgiyi gördüm ınsalah güzel haberi alirsin allah tüm isteyenlere nasip etsin en kisa zamanda banada ınsalahSende benim gibi sabırsızsın benimde 6 gün var
Amin canım inşallahCanım ben hayalet Çizgiyi gördüm ınsalah güzel haberi alirsin allah tüm isteyenlere nasip etsin en kisa zamanda banada ınsalah
Aaaa ödüm koptu bi kötü oldum bana dedin diye inşallah canım hepimize nasip etsin
Ben anlayamadim bozuk olabilir vallahi her teste guvenme canım ama senin ilk foto da ben cizgi gördümKızlar akşam idrarınla simfi yaptım adete 3 gün var ama bu dağıldı test bozukmu
Cnm bebetimemi buKızlar akşam idrarınla simfi yaptım adete 3 gün var ama bu dağıldı test bozukmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?