- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
Merhaba clear blue markasinin Bende de testi var ornek olarak atayimYerlesmedir canim.
Sen birde benimkine bakarmisin?
Ben çok silik bi çizgi gördüm cnm benimde adetime 8 gün varken yapmıştım aynı böyle çıkmıştı işallah vardır cnmSlm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
Slm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
canım ben ikinci çizgiyi gördüm gibi ama daha çok erken olduğu için bu kadar silik çıkmış olabilir, bende adetime 3-4 gün varken öğrenmiştim hamile olduğumu, bayağı bir gün geçmiş sorunun üzerinden hamile misin merak ettim
Sabirsizlikla bekliyorum kac gundurKızlar netleşti idrarda peki bu adet gibi oluyorum o ne ya
Bunlar?
2 gun Gecti..valla seni yanıltmayayım ama ben 01.08 olan testte ikinci silik çizgiyi hayal meyal görebiliyorum, adetine kaç gün var ?
Bu test Bende de olmustu sonra daha cok netlesti insallah oyledirBunlar?
2 gun Gecti..
Cuma kan testi yaptircam. Birde benim dongum herzaman 31di sonra 26ya kadar dustu. Acaba 31 mi olcak ki yine bu ay. Belki bu kadar az gorunme sebebi ondandir.hmm, belki geç döllenme olabilir istersen başka markanın testini al yap bir de ya da bir kaç gün içinde kan testi yaptır
Adet gribimi kanaman ? Teste göre hamilesin Can'ım doktora gıt bence ... Iyı olur eger lekeyse yerleşme olabilir ...Kızlar netleşti idrarda peki bu adet gibi oluyorum o ne ya
Kızlar kanda sıfır çıktı bthcg
Ciktiidrarda çıkmamış mıydı senin gebeliğin ?
Cok merakta kaldim sonuc ne cikti Canim?Kan verdim crs cikcak
Sıfır ciktiCok merakta kaldim sonuc ne cikti Canim?
Kizlar adetime 5gn kala yapmistm ama hcgde bise cikmadi ama adet olcakmisim gibi offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?