bende bekliyorum testlerden dolayı beklentim çoooook düşük sulu akıntım oluyor erken gebelik testimi yapsam diyede düşün muyor değilim[/QUO
Ben de ıslaklık hissedyrm ama akıntım yok. yrn kahverengi akıntım baslarsa maalesef hüsran. Erken gebelik testi var mı eczanelerde? iki defa normal test yaptım. Senin sat ne zmn? Benim 5 temmuz. 25-26 günde bi adet gryrm.
Bekleyelim bskalım canım.26 haziran benim ben 33-34 günde bir oluyorum. en son iki gün önce normal test yaptım negatif .erken gebelik testi var elbette 25 tl gibi bi civarda ancak onuda adet günü yapın diyor eee ne anladım erkenliğindenen iyisi kan tetsi yaptırmak onun içinde çekiniyorsun işte. 30-31 temmuz bat benim 17-18 temmuz yumurtlama görünüyor geç döllenme oluyor muhtemelen hayırlısı bakalım çok değişik şeyler yasadım bu ay
Yaptım silik gibi değil gibi 2 gun ama geçmiş döllenme oldu bilemiyorumtest yapmadınmı tekrar canım kaç gün oldu bu arada
Yaptım silik gibi değil gibi 2 gun ama geçmiş döllenme oldu bilemiyorum
Oylede koyulasmsdi gerekmiyo ki pzt kan vercem insDAHA ÖNCE DE SİLİK GİBİYDİ YİNE ÖYLEYSE HADİ GÜZEL HABERLER İNŞALLAH KAN TESTİ YPTIR ARTIK neyi bekliyorsun
Bence bebis var:)) yinede kan testi yaptirin...Slm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
İnş cnm oylemi diyosun yeni yaptığım testte cikmadi nedense adet te olmadim kan vercem ins pztBence bebis var:))
Adetım 2 gun geçti pzt ins kanda bakilirSelam ben adetim 3 gün geciktikten sonra yaptım aynı böyle çok silik çıktı ertesi sabah kan tahliline gittim 194 çıktı doktor çok düşük dedi bebek çok yeni yani :)
Senin de olabilir adetin gecikirse kan tahlili yaptır bize de hayırlı haberi ver
Test yaptirmadan emin olmamak lazim yinede cikmayinca cok uzuluyor insan.ama silik de olsa cizgi var sanki,,,hadi ins,,İnş cnm oylemi diyosun yeni yaptığım testte cikmadi nedense adet te olmadim kan vercem ins pzt
İlk doğumundan sonra duzenliydi ama bilemiyorum ki stres yaptim ondanmi gelmiyoAdet gecikmesi olur muydu hiç ?
İnsallahhhhhh vardırSlm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
Sağol cnm pzt kadar adetim gelmzse kan testi yaptırmayı düşünüyorumCanm suanda var gozukuyor ama beta hcg yaptir net cevap icin. Bu gibi testler yaniltabiliyor ki doktorlar onermiyor hic ve daha adet gunu varken.insallah hayrlisi olur dilerim dilegince olur.
Sağol cnm pzt kadar adetim gelmzse kan testi yaptırmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?