Sizce bişey varmi bu teste

26 haziran benim ben 33-34 günde bir oluyorum. en son iki gün önce normal test yaptım negatif .erken gebelik testi var elbette 25 tl gibi bi civarda ancak onuda adet günü yapın diyor eee ne anladım erkenliğinden en iyisi kan tetsi yaptırmak onun içinde çekiniyorsun işte. 30-31 temmuz bat benim 17-18 temmuz yumurtlama görünüyor geç döllenme oluyor muhtemelen hayırlısı bakalım çok değişik şeyler yasadım bu ay

Bekleyelim bskalım canım.

Selam ben adetim 3 gün geciktikten sonra yaptım aynı böyle çok silik çıktı ertesi sabah kan tahliline gittim 194 çıktı doktor çok düşük dedi bebek çok yeni yani :)
Senin de olabilir adetin gecikirse kan tahlili yaptır bize de hayırlı haberi ver

Adetım 2 gun geçti pzt ins kanda bakilir

Kizlar

Eklentiler

• 20160730_174546.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 70
Canm suanda var gozukuyor ama beta hcg yaptir net cevap icin. Bu gibi testler yaniltabiliyor ki doktorlar onermiyor hic ve daha adet gunu varken.insallah hayrlisi olur dilerim dilegince olur.

Canm suanda var gozukuyor ama beta hcg yaptir net cevap icin. Bu gibi testler yaniltabiliyor ki doktorlar onermiyor hic ve daha adet gunu varken.insallah hayrlisi olur dilerim dilegince olur.
Sağol cnm pzt kadar adetim gelmzse kan testi yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…