Sizce bizden olur mu?

muzipkiz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
70
147
13
Merhaba kızlar, uzun zamandır buraya uğrayamadım. Sizi sıkmadan başlamak istiyorum. Fikirleriniz benim için çok önemli.

Şimdi birisi var. Kendisi mardinli, 7 kardeşin en büyük erkek çocuğu, mesleği benimle aynı, 24 yaşında, köyde doğmuş büyümüş ve arap bir beyefendi....

Bense hataylıyım. Çerkes bir aileden geliyorum. Sehirde büyüdüm. Hiç köy bilmedim.27 yaşındayım. Yalnızca 2 kardeşiz. Çok küçük bir ailem var.

Aslında güzel anlaşıyoruz. İnanılmaz çözüm odaklı birisi. Çok efendi. Çokta seviyor. Tüm nazımı kaprislerimi başının üstünde taşıyor öyle diyim. Gerçekten ilk kez bu kadar sevildigimi hissettim. Üstelik çok düşünceli. Yani kısacası huyları çok güzel. Yavaş yavaş içim de ısınmaya başladı.

Lakin gerek yaş farkı gerekse kültürel farklılık beni çok korkutuyor. Yapabilir miyim nasıl olur bilemiyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Sizce nasıl olur?

Ben şeheerliyim diyosun yani. Bence sizden olmaz.
Bence o çocuğu kültürü farkından dolayı kendinden aşağı görüyorsun. İkinci olarak erkekler geç olgunlaşıyor. Önermem.

Ben şeheerliyim diyosun yani. Bence sizden olmaz.
Bence o çocuğu kültürü farkından dolayı kendinden aşağı görüyorsun. İkinci olarak erkekler geç olgunlaşıyor. Önermem.

Ya aslında şöyle aşağılamak asla haddime düşmez. Ama çok basit bir iki kelimeyi bilmemesi ve anlamını bana sorması çok garip geldi. Ki kendisi de üniversite mezunu.

Nötr ne demek bilmiyordu mesela garip geldi bu bana.

Ya aslında şöyle aşağılamak asla haddime düşmez. Ama çok basit bir iki kelimeyi bilmemesi ve anlamını bana sorması çok garip geldi. Ki kendisi de üniversite mezunu.

Gerçekten sevseydin bunlara takılmazdın.

Yaş farkı bir şey değil ama kültür farkı çok şey. Sizin çekirdek aileniz 4 kişi, onun 9 kişi. Tabii 9 kişiyle kalırlarsa.
Ne kadar sevgi olursa olsun sonu hep hüsran bu hikayelerin. Bakınız kızılcık şerbeti..
Benim kuzen sayım 4. Onun sadece bir tane amcanın 9 çocuğu var 😄 Gerisini siz düşünün 😀

Çocuğu bırak bence yazık olur ona.

Sevmek gibi bir iddiam yok. Şuan tanıma aşamasındayım. Sizlere danışmak istedim. Belki tecrübeli arkadaslar vardır
Ben fikrimi söyledim. Gerçekten kültür önemli bir etken. Biz doguluyuz kardeşim Karadenizli biriyle nişanlandı çok zorluklar yaşadık. Yapılar çok farkliydi çünkü

Gerçekten sevseydin bunlara takılmazdın.
Evet ben sana öğretirim delikanlı derdin 😂 misal eşim kitap okumaz ama ben okuduğum kitapları ona anlatıyorum o asla okumayı sevmiyor .😂 anlatmamı seviyor , birinin kütüphanesinde falan görünce okuduk biz bunu diyo çok gülüyorum sonra

Evet ben sana öğretirim delikanlı derdin 😂 misal eşim kitap okumaz ama ben okuduğum kitapları ona anlatıyorum o asla okumayı sevmiyor .😂 anlatmamı seviyor , birinin kütüphanesinde falan görünce okuduk biz bunu diyo çok gülüyorum sonra
Dolaylı olarak okumuş işte seni sesli kitap olarak görmüş. 😁

olmaz bundan

Back
X