Sizce bizden olur mu?

Valla inanır mısınız içimden bir ses böyle çok derinlerden bir ses diyor ki, nişanlıyken ayrılırsın sen bunla diyor. Ama beni manipüle edebilecegini sanmıyorum. Çok temiz yürekli birisi. Saf gibi böyle. Ben de onun tam tersi biraz şeytanlık var 😈

deş, hepsi evlenip eşleriyle toplaşsa 14, hepsinde 2şer çocuk olsa 28, 2 de anne baba 30 kişi sadece erkek tarafı 😳 Eltiler görümceler enişteler...
Iste beni korkutan da bu
O taraflı tanıdıklarım oldu hem kalabalıklar hem de birbirlerine çok bağlılar.

Valla inanır mısınız içimden bir ses böyle çok derinlerden bir ses diyor ki, nişanlıyken ayrılırsın sen bunla diyor. Ama beni manipüle edebilecegini sanmıyorum. Çok temiz yürekli birisi. Saf gibi böyle. Ben de onun tam tersi biraz şeytanlık var 😈

deş, hepsi evlenip eşleriyle toplaşsa 14, hepsinde 2şer çocuk olsa 28, 2 de anne baba 30 kişi sadece erkek tarafı 😳 Eltiler görümceler enişteler...
Iste beni korkutan da bu
Doğum günlerinde hediye al al bitmez 😂 temiz yürekli insanlar manüplasyona açık oluyorlar maalesef . Ailesine da sana olduğu gibiyse onları kırmamak adına gün gelir seni kırar

O da öyle diyor. Mardinde yaşamayız. Ben orayı istemiyorum zaten diyor. Uzağa gideriz. Tatilden tatile ailemin yaninda kalırız diyor

Orada dogup buyuduyse ve suanda da orada yaşiyorsa dedigi bana gercekci gelmedi acikcasi. Istemeyen insan simdiye kadar giderdi oradan.
Gitseniz bile her boşlukta oraya surukleyebilir sizi. Tatile gitmek yerine her tatilin buyuk kismini köye gecirenlerden olabilirsiniz. Bu sizin icin sorun olmayacaksa neden olmasin tabi.

Yaşlarınız kaç? Bence aşık değilseniz bu farklılıkları, zorlukları göğüslemenize gerek yok. Eşimle ben de farklı kültürlerdeniz ama biz çok sevdik birbirimizi. Sizinki biraz evlilik odaklı görüşme gibi geldi. Mantık ağır basmalı böyle bir seçim yapacaksanız. Ben bunda mantıklı pek bir şey göremiyorum.

Yaşlarınızı yazmışsınız fark etmemişim. Bence yaş farkı da sorun. Ne gerek var 24 yaşında bir erkekle görüşmeye yahu, erkek mi kalmadı ortalıkta? Daha 27 yaşındaymışsınız. Yaşıt ya da büyük erkeklerle hala görüşebilirsiniz. 24 çok küçük bence.

Son düzenleme:
Çerkez kızı ile kürt erkeği.
Hiç olmaz bacım.
Kendi kibar da olsa ailesel ve kültürel kodlar değişmiyor.
Zor çok zor..
Kürtler kalabalık aile şeklinde yaşıyor geneli, meslek olarak iyi de olsa eğitimli d eolsa geneli böyle.
Kalabalıpa, sürekli gelen gidene alışkın olmayan için çok zorlayıcı.. Ve aile büyüklerinin sözü kanun gibidir onlarda, aileye maddi destek de vardır. İstisnalar olabilir ama geneli böyle yaşıyor, o yüzden kendi kültürlerinden biri ile evlenmeleri daha doğru.
Bir kaç arkadaşım bu sebeplerden dolayı boşandı, hepsi de eğitimli işi gücü düzgün insanlar.

Çerkez kızı ile kürt erkeği.
Hiç olmaz bacım.
Kendi kibar da olsa ailesel ve kültürel kodlar değişmiyor.
Zor çok zor..
Kürtler kalabalık aile şeklinde yaşıyor geneli, meslek olarak iyi de olsa eğitimli d eolsa geneli böyle.
Kalabalıpa, sürekli gelen gidene alışkın olmayan için çok zorlayıcı.. Ve aile büyüklerinin sözü kanun gibidir onlarda, aileye maddi destek de vardır. İstisnalar olabilir ama geneli böyle yaşıyor, o yüzden kendi kültürlerinden biri ile evlenmeleri daha doğru.
Bir kaç arkadaşım bu sebeplerden dolayı boşandı, hepsi de eğitimli işi gücü düzgün insanlar.
Adam Kürt değil Arap konu sahibi söylemiş.

Beni panikatak tutar, 7 kardeş ve sadece tek bir amcanın bile 9 çocuğu var falan aman allaaahım… Küçük İstanbullu bir ailem var yani öyle birine aşık olsam her halde küt diye giderdim. Başta ne var kalabalık aile ne güzel deniyor ama aşırı ataerkil kalabalık bir ailenin kölesi olmaya başlandığında heeee bu sebepten kaç diyorlarmış dersiniz 😂 malesef kültürel farklılıklar yaş farkı gibi etkisiz eleman değil tüm hayatınızın merkezine oturuyor. Çocuğu yetiştirme şeklinizden bir gününüzü nasıl yaşayacağınıza dek her konuda diken üstünde olursunuz

Bizim gelinimiz de Hataylı ve Arap ama Mardin’deki Arap profilinden çok farklı bence orası. 😂
Detaylı yorum yapmayacağım ama kültür farkı varsa olmaz. Sonra uğraş dur. Hani ortada büyük aşk da yok belli ki mantık evliliği olacak. Bu mantıklı da değil 😬

9 kişilik bir aileyi besleyip doyurabilir miyim? Hizmet edebilir miyim? Ve hatta beraber yaşar mıyım diye düşünün öyle karar verin zira hiçbirimizin harcı değildir 🤣

Öz Turk vatandasi ama Arap kokenliyse neden olmasin, hepimiz bu topraklarin cocuguyuz. Ama kalabalik bir aileyle sizin gibi kucuk bi ailenin kizi basa cikabilir mi orasini bilemedim.

Yok multecilerden falansa olmaz, cok cok baska dunyalarin insani onlar anlasabileceginizi sanmıyorum. Ayrica uzgunum ama ben mültecilerin Turk kizlarina yanasma amacini masum goremiyorum. (Bu paragrafı sevgiliniz multecilerden degilse gormezden geliniz)

Valla kızlar haklısınız ne diyim 😄 Bende suan sevgi yok. Sadece kişiliğini beğendim o kadar. Dediklerinizi dikkate alacağım. Elinize sağlık 🥰🥰

Back
X