- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ama kız evde oturcak ki.Babam ödiycek esyaları.kız calısmaz hayattaAdetlerini bilmem ama 2 sene içerisinde iki tarafta olgunlaşır fikirleri değişir.
Ayrıca (ben tamamen karşıyım) fazla ziynet istememişler.
Ötekileri taksitli yaptırın evlenince ikisi ödesin
SEVGİLER
Altın 25 30 bin falan çok degil mi? Daha küpe saat bi ton şey var.Adetlerini bilmem ama 2 sene içerisinde iki tarafta olgunlaşır fikirleri değişir.
Ayrıca (ben tamamen karşıyım) fazla ziynet istememişler.
Ötekileri taksitli yaptırın evlenince ikisi ödesin
SEVGİLER
Sanmam ama bir iş var bu iştedolandırıcı mı bunlar
sadece bilezik istemişler. Onlar istemese bile erkek tarafı olarak siz zaten yapardınız diye düşünüyorum. Bi zahmet kız da çalışsın. Oturmak için mi evlenecek daha çok küçük.Altın 25 30 bin falan çok degil mi? Daha küpe saat bi ton şey var.
6 bılezık hatta 7.22 gramdan 30 bin amaBana fazla istemişler gibi gelmedi. Geleneksel bir isteme merasimi ve doğu adetleri göz önüne alınırsa 6 bilezik bir büyük altın çok gelmedi bana. Bu arada ben eşofmanlarımla kimseyi davet etmeden evlendim, altın meraklısı zannedilmesin ama dediğim gibi bu istekler çok ağır gelmedi.
Sizinle aynı fikirdeyim. Set, bileklik, küpeler vs vs isteyenleri görünce gayet sade duruyor istekler.Bana fazla istemişler gibi gelmedi. Geleneksel bir isteme merasimi ve doğu adetleri göz önüne alınırsa 6 bilezik bir büyük altın çok gelmedi bana. Bu arada ben eşofmanlarımla kimseyi davet etmeden evlendim, altın meraklısı zannedilmesin ama dediğim gibi bu istekler çok ağır gelmedi.
Bilezik sorun degıl.Ama bizim adetlere gorr yatak odasını kız alır nısan sözu kız yapar acaba yalan mınsoyluyorlar.Ben hıcbır agrılıda boyle sey duymadımsadece bilezik istemişler. Onlar istemese bile erkek tarafı olarak siz zaten yapardınız diye düşünüyorum. Bi zahmet kız da çalışsın. Oturmak için mi evlenecek daha çok küçük.
sadece bilezik istemişler. Onlar istemese bile erkek tarafı olarak siz zaten yapardınız diye düşünüyorum. Bi zahmet kız da çalışsın. Oturmak için mi evlenecek daha çok küçük.
Sanmam ama bir iş var bu işte
Doğulu aile, kız küçük, çalışmıyor. Siz de istemeye gitmişsiniz, adı üstünde “isteme”. Beni isteyen falan olmadı mesela, bu açıdan altın da istemedim. 30 bin lira standart bir rakam, 20 yaşında doğulu kız alıyorsunuz. Zannetmiyorum bundan kolay olsun. Az bile istemişler.6 bılezık hatta 7.22 gramdan 30 bin ama
Evet normalde mutfak eşyası ve yatak odası kız tarafındanBilezik sorun degıl.Ama bizim adetlere gorr yatak odasını kız alır nısan sözu kız yapar acaba yalan mınsoyluyorlar.Ben hıcbır agrılıda boyle sey duymadım
Bence siz bizim adetler de yatak odası ve mutfak ihtiyacları kıza aittirBilezik sorun degıl.Ama bizim adetlere gorr yatak odasını kız alır nısan sözu kız yapar acaba yalan mınsoyluyorlar.Ben hıcbır agrılıda boyle sey duymadım
Off ben de bunu dusunuyorum.Babam bızden bılezık parası ıstıyo.Ben bu yıl kpss calısıcam.Seneye kendıme para bırıktırıcem.Krdesımde 2 bınden fazla alıyo ama 1 lıra bırıktırmedi.Kızın babasi her ay kesıyormus hayvanyalnız 2 senenin içinde de kaç özel gün kaç bayram var bayramlarda kurban artı altın isteyecekler muhtemelen e ziyaretlerde hediyeler sanırım kira eve çıksınlar istemezler ev alın derler yanlış anlamayın önceki konunuzdan babanızın durumunu hatırlıyorum kardeşler olarak siz mi karşılayacaksınız bu kadar şeyi? onlar iki sene beklerken sizin de iki seneniz ipotek altına alınmış olacak
Bana da oyle geldı.Çünkü kızın ablası ıstemuyorum demıstıSizi zora sokmaya çalısmislar gibi. Madem ki cok zenginler, sizin alacağınız altinda gozleri olacağını sanmıyorum. Sanki size kendilerini aşırı gösterip, vazgecirmeye çalışiyorlar zannımca.
Yaa dedım.Onlar da siz yapın dıyor.Valaa acık acık sorsam istemıyorum demıstınız noldu hayırdır dıye bozulur mu.bence vazgecelım dıye yapıyorlarEvet normalde mutfak eşyası ve yatak odası kız tarafından
Bence siz bizim adetler de yatak odası ve mutfak ihtiyacları kıza aittir
İki yılda yaparsınız deyın geldiklerinde.
Biz dedık ama kadın bızde de böyle dıyo.Bi de cidden asıırıı zengınler yaEvet normalde mutfak eşyası ve yatak odası kız tarafından
Bence siz bizim adetler de yatak odası ve mutfak ihtiyacları kıza aittir
İki yılda yaparsınız deyın geldiklerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?