Sizce bizi istemedikleri için mi?

Ee hersey bıze aıtmıs ama nısan falan cok sacma

Böyle zorlama olmaz aslinda. Yatak odası ve mutfak kız tarafına aittir. Doğu kültüründe farkliysa bile söyleyin. Kardeşiniz ne is yapar? Kac yaşında? Yapabilecek durumu var mi?
23 yasında.Fabrıkada calısıyo.Mesaıyle 2 den fazla alıyor.Aıleye dedım de yok kabul etmıyorlar

Sadece süt hakkı fazla geldi bizde öyle süt hakkı falan yok doguluyuz ve altın istemedik karsı taraf biz istemeden 35 milyarlık altın taktı yani cokta bi şey istememiş abartmayın 60 patik bunlar da sacma geldi sadece altınlar normal ama ne az ne cok istemişler

Ee nısan falan bıze aıltmıs sacma

Durumumuz yok ama nasıl olacak bılmıyorum ben

Sizin işiniz zor. Eger görücü usulü ile oluyorsa vazgecin derdim.
Hayır severek.Bunlar daha baslangıc.Dıger hafta kızı alısverıse goturcez.Söz kıyafetı alıncak.Söz kıyafetını kız almaz mı ya.bizim komsu agrılı.Onlarda yok boyle adet.

Ee hersey bıze aıtmıs ama nısan falan cok sacma
Bu gibi durumlar için bir söz vardır: “hamama giren terler”.

Çalışan, aklı başında bir kadın olsa karşınızda, abiniz de 20 yaşında kızla evlenmek istemeyecek entelektüel zevklere sahip biri olsa ok derdim. Her istek ve durum kendi içinde tutarlı geldi bana.

Durumumuz yok ama nasıl olacak bılmıyorum ben
İşte severek evleniyorsa kızın kardeşine anlayos göstermesi gerek bizde severek evlendik ve hiçbi şart koşmadım onlar ne yapmqk istediyse imkanları dahilinde yaptı. Kardeşiniz kızla konussun maddi gücüm yok bu kadarına desin .ha eğer kız çevreye gösteriş merakındaysa büyük ihtimal olay cıkarır kardeşinede en güzel günleri zehir eder

Soz kiyafetini kiza erkek alir. Ama bizde erkege de kiz tarafi alır. Karşılıklı alınır.
Ben bunu soylıyeyim.Yaa hep onların dedıgı mı olcak.bızım da adetlerımız var.ama kadın cok fena bır cene var.o ablası demıstı ıstemıyoruz annem istemıyo dıye.bu arada kardesım kızla yıyo tum maası nasıl yaoıcak bılmıyorum ben

Kız aılem bılır falan dıyo.Kızda sevıyo da ben pek ınanmıyorum.cunku kardesımı o dıger cocukla aldattı

23 yasında erkek kardesım.Bunlar aılecek 16 19 yasında falan evlenıyorlar normal onlara gore.Kadın ıstemeıdgınden uzatıyor gıbı

Anneniz yokmu o söylesin? Sizin soylemenizden ziyade o söylese daha iyi olur. Birde kardeşiniz ne diyor eger yaparim diyorsa yapacak bir sey yok.
Mecbur yapıcaz.kızı cok ıstıyor.kabul edıyo ama bıze guvenıyo.babam bızden para ıstıyo 2 sene bıze zehır olacak.Bende kspsye hazırlanıyorum vala kusura bakmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…