Sizce bizi istemedikleri için mi?

Anlamıyor.Bak mahkememız var.cocuk bıcak cektı daha neler neler.elımde kızın fotoları var.Acaba altınları alıp ıptal mı etcekler.
Evlilik sözlesmesi imzalayın o zaman her ihtimale karsı nişanlanıp altın takılsa bile kızın olmaz geri gönderilir o altınlar nişan olduktan sonra

Anlamıyor.Bak mahkememız var.cocuk bıcak cektı daha neler neler.elımde kızın fotoları var.Acaba altınları alıp ıptal mı etcekler.

şahsen ben öyle düşünüyorum Ağrılı arkadaşlarım var evet düğünleri çok büyük ve kalabalık oluyor ama hiç duymadım babalarının kızlarına bir şey yapmadıklarını. bir de öyle 2 sene falan bekletmezler nişanlı kızı

İşte bende ilk kez duydum.bu kadın kzıına bır sey yapmıycak.Nasıl aıle herseyı biz yapıcaz Bu daha baslangıc ya.Bence nısan yerıne dugun olsun evde nişan olsun ama kadın acayıp fena

Eger kardesini sevseydi boyle şartlar konulmazdi. Anlayışlı olunurdu. Kız flört edebiliyor sonucta. Yani cok da aile kısıtlayıcı degil. Bu durumda kardeşin engel olacak yada ailen. Senij karışman ileride problem yaratir. Durumun yoksada parani vermeyeceksin. Kardeşin hepsini halletsin.

Vermeyeceksınde.Babamın çenesi cok fena.Baskı yapıyo kavga cıkıyor sureklı.Evet bana da oyle gelıyo.Zorlastırıyorlar vazgecsın dıye.Kadın gramına kadar soyledo.Bir de 2 sene bekletecek.ama bızımkıler bekletmek istemez

Madem altından kalkamayacağınızı düşünüyorsunuz
İş kardeşinize kaldı. Bu istekleri karşılamak mümkün değil.
Ya destek ol, ya bitsin diyecek
Kız gerçekten değer veriyorsa ailesi ile konuşur zaten
En azından yükün birazını alırlar

Vermıycem.Yanı ben gunluj ıse gdııyorum arada kendıme kıtap alayım dıye.Sınav paraöı falan dusunuyorum.Babam da bıze yıkacak resmen

kardeşiniz için siz kendi geleceğinizi ertelemeyin sakın. evlilik onun evliliğiyse sizi ilgilendirmez
kızın gönlü iki gün sonra değişir, siz geri dönüşü olmayan durumlara düşmeyin. amann

ya bu arada 30 milyarlık altın doğal demişsiniz hanımlar da, işin içinde tüm düğün masrafları ve ev dayama döşeme var
bana korkunç geldi

Evet haklısın.Babam kızın babasıyla konuscak.Babası ıyı Ama annesı cadi.Kardesım yandı yani.Bunların ısteklerı bitmez

Babanın çenesi fena ise biraz kardeşine baskı yapsın, sizin ne suçunuz var?

Ayrıca düğün yapamayan adam ev nasıl geçindirecek?

Siz bulaşmayın derim.

Evet yaa Nişan falan hesaplayınca 100 bıne yakın oluyor.Yok ertelemıcem.Benım hayatımda bırı var.O da esya almaya basladı.Bende İstersem nişanlanırım onu mu beklıcem bir de banane.Vala aılem zaten bu gune kadar bırsey yapmadı.Bir sene daha sınava cok calıscam.Olmazsa da ıse gırıcem para bırıktırıcem.Babamdan para ıstemıyorum evlenmek ıcınde

Biz hiicc taki toka altin bilmem ne lafini etmedik aile tanismasinda da kiz istemede de.. annem babam gormus gecirmis insanlar. Gorgusuzluk olur ayip bize yakismaz dedi annem bana. Onlar sorunca da siz gonlunzden ne geciyosa yaparsinjz dediler tamam....
Sonuc..
Nisan salondaydi ceyrek bile takmadilar..
Dugunumde 12gramlik 2incecik bilezik,baska yok.. :)
Istemek lazimmis demekki diye dusunmustum valla ben de. Sen insanlik etsen karsidaki etmiyo. Dugunler guc gosterisine donmus ayrica valla daha dun gittim bi dugune.. sinir bozucu . Evlenceklerse 2yil beklesinler bencede. Cok sacma hemen hop evlenmek. 2yilda siz de yapabildginjzj yapin yapamadginizi analar bi araya gelsin konussun ...
60patik ne abi o da komik olmus

Babanın çenesi fena ise biraz kardeşine baskı yapsın, sizin ne suçunuz var?

Ayrıca düğün yapamayan adam ev nasıl geçindirecek?

Siz bulaşmayın derim.
Ben karısmıyorum zaten.Ama kavga cıkıyor sureklı.Daha ıyı bır eve tasıncaz.yenı mobolya alcak bzıımkıler bıze.Babam da bızden para alıp altın takacak.Ayy benımde ufak borclarım var.Onları mı ödiyeyım para mı verim.sureklı her ay 500 ıstıyor

Valaa kadının mobılyaları unlu markadan aldırır.cok baskın.biz battık sanırım.Bunlarda asırı zengın ama ben de artık gorgusuz olduklarını dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…