Sizce borcun altından kalkabilir miyiz

Arabayı biraz dayanıp yıl sonu alırsanız size daha uyguna gelecektir. Onun dışında 6000 tl ile bütün bunlar yapılabilir bence

Öyle mi diyorsunuz
Ben küçük yasamaktan yana bir insanım o yüzden gözümde çok buyuyor sanırım

Korkmayın sadece mantıklı adım atın bazı arabalar pahalıdır ama çok tutulmaz fiyat artarken onlar yerinde sayıyo.

Revaçta bi model alırsanız kaza olmazsa zarar etme şansınız yok

70 binlik arabayı 50 bine satarsın diyenler bu işlerden hiç anlamıyor herhalde :) piyasadan bi haber yorum yapmışlar.
35 e araba aldık 42 ye sattık :) hadi bu sıfır araba kontak açınca olsun 65 bin. Piyasa herzaman yükseliyor o kadar düşükten satılması için ya kazalı olucak yada baya km yapıcak.
Maddi durumları olabilecek ölçüde zorlayıp İyi arabaya binmek lazım kaza anında o verdiğin paranın karşılığını görüyorsun.

O paraya sifir araba alsaniz daha iyi degil mi? 70 bin az para degil biraz daha zorlasaniz faizlerde düşmüşken ev bile alabilirsiniz bence

Erkekler altlarında lüks araba ile gezecekler diye kadınların kendilerinden kısmasına karşıyım.
Ama siz o kendinden kısacak demişsiniz o zaman olabilir. Ya da klasik türk aileleri gibi değil de siz de en az kocaniz kadar o arabayi kullanacaksanız yani ortak mal gibi olacaksa bu durumda da uygun bence .

Arabayı alırsa 1300 tl kredi odeyecek!
Su an kredisi yok

Passatı 69.500 e mi aldınız? Boş paket mi benzinli mi ? gülw güle binin Kazasız belasız inş.
rahat ödersiniz hiç korkmayın. Borç olmadan mal edinilmiyo.
Evet ikinci el ama biz ikinci sahibiyiz araç çok temiz hiç bir değişeni boyası çiziği bile yok 2012 model dolu model
Çok teşekkür ederim insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aynen bazı arkadaşlar böyle yorumlar yaptı ama biz o konuda iki araç alıp sattık hiç zarar etmedik bu araçta da kaza bela olmazsa zarar degil kar ederiz insallah
Araba geldi bugün söyle bir bindim gerçekten hakediyor

Benim ehliyetim var ama malesef kullanamıyorum pek korkuyorum benimle alakalı tamamen
Eşim ozel şoförüm gibidir alır götürür getirir o konuda sıkıntı olmaz
Zaten ben aylık 500 lira alacağım her turlu onun garantisini verdiği icin aldırdım aracı
Birde sadece 1300 kredi ödeyeceğiz elden de aldık bir miktar onları bir sene sonra ödeyeceğiz ailemizden aldık sorun etmiyorlar

O paraya sifir araba alsaniz daha iyi degil mi? 70 bin az para degil biraz daha zorlasaniz faizlerde düşmüşken ev bile alabilirsiniz bence
Ev çok zor canim yüklü bir faiz yıyorsun
Biz şimdi bu aracı aldık sadece 3 bin faizi var arabaya üç dört yıl binip sonra ev alacağız birikim yaparız hem faiz yememiş oluruz insallah tabi niyet sadece nasip ne olur bilinmez

Birde sıfır araç daha sonra satılmayacaksa karlı biz satacağız sıfır araç iki üç yıl sonra satılırsa zarar edilme riski de var
Bi de biz sıfır alsak bu özellikte bir araç alamazdik boz modeller var o fiyatlara

Bal gibi de ödenir, ama araba için gerek yok. Ev için olsa 1300 değil 3000 de ödenir. Sonuçta kira ödemek yerine kendi evimiz olsun diye sıkıntıya katlanılır. Ama hali hazırda ayağımı yerden kesen bir arabam varken hiç bu kadar borca girmem, ayda bana 500 tl kalır mı kalmaz mı diye hesap yapıp varlık içinde kendime yokluk yaşatmam.

canim 2012 passat dolu bide otomatik 70 bin mi
hayirli olsun cok iyi almissiniz ödersiniz bi sekilde
keske faize hic bulasmamis olsaydiniz
kac gündür araba bakıyorum kendimize böyle uygun bulamadım bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…