• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce borcun altından kalkabilir miyiz

De mi yaa bende böyle olmasını istiyorum eşim sizin dediklerinizi diyerek ikna etti çünkü

Araba alacaksan sıfır alacaksın, sıfır arabalarda aşağı yukarı bu fiyata. Çok km yapmazsan, çok ciddi hasar vermezsen çok rahat 2-3 yıl sonra aynı fiyatlarda ya da fazlasına satarsın. Sonra yine bir üst modele yükseltirsin yine sıfır olarak, biraz kredi falan. Öyle öyle mantıklı bir yatırım halini alır bu süreç. Vallahi böyle böyle bir araba parası ilerde bir evin ciddi peşinatı bile olur. Mantıklı bir yatırımdır sıfır araba...

Şuan araba markaların çoğunda kampanya var şimdi al 2017de öde gibi öyle bişey yapsanız 4 ay kardasınız şuanda

Araba değer kaybediyo demiş arkadaşlar ama hersene nisan mayıs ayında arabalara zam gelir 0ın fiyatı artınca 2.ellerinde artıyo

Hatta ilanlara bakarsanız 2 yaşında araba 0dan daha pahalı 0eskiden pahalıydı 100e aldın mı 80e satıyodun şimdi öyle değil tabi bu araştırmamaktanda kaynaklanıyo

Ama istediği kadar artsın fiyatı araba durduğu yerde para yiyen bişey kasko sigorta yıllık bakım bunları hesabınıza kattınız mı ?

Şuan araba markaların çoğunda kampanya var şimdi al 2017de öde gibi öyle bişey yapsanız 4 ay kardasınız şuanda

Araba değer kaybediyo demiş arkadaşlar ama hersene nisan mayıs ayında arabalara zam gelir 0ın fiyatı artınca 2.ellerinde artıyo

Hatta ilanlara bakarsanız 2 yaşında araba 0dan daha pahalı 0eskiden pahalıydı 100e aldın mı 80e satıyodun şimdi öyle değil tabi bu araştırmamaktanda kaynaklanıyo

Ama istediği kadar artsın fiyatı araba durduğu yerde para yiyen bişey kasko sigorta yıllık bakım bunları hesabınıza kattınız mı ?
2 yaşındaki araba nasıl 0'dan daha pahalı olabilir?

Verdiğiniz linkte taban fiyatlar yazıyor. Sahibinden linkindeki araba otomatik. Kaldı ki 180.000 değil, isterse 1.180.000 yazar fiyatına. Bu fiyattan satılacağını göstermez ki. Mesela siz 0'ı daha uygunken 2. eli alır mısınız?

Taban fiyat mı arabanın fiyat listesinde paketine göre fiyatı yazıyo ek özellik koydursa 5,6 bin fark eder

Arabanın 0ı 164 bin 170 bin
Alan var hanımefendi geçen sene 0 42 bine aldığı arabayı bu ay 70bine satan var şuan aynı araba 0ı 62bin

2.ele bakıp 0 plaza fiyatını araştırmayan çok

İleride gerekirse satarız, yatırım olur diyorsanız kesinlikle ikinci el araç alın...Ama yok biz aldık mı uzun yıllar kullanırız diyorsanız sıfır araç alın.

Paranın tamamını borçla karşılasak bende korkardım ama yarısına yakını var elimizde
Ne bileyim ya eşim çok pimpirikli sürekli tamirhanede geçti bundan önceki arabalar en ufak bi sorunda hemen baktırır bende iyi bi araba olsunda bizi sanayiye taşımasın dedim iste
Hayırlısı olsun canım keşke kocanda senin kadar geleceğinizi düşünebilseymiş sonuçta yinede onların dediği olur satışda kar zararı çok olsada umurunda bile olmaz sadece olan kadının kendine çektiği sıkıntı vs.... yanına kar kalır diyorum.

Esimin istegi maalesef
Şuan arabayı sattığımız icin araba almamız lazım acilen
Aslında bi kaç yıl sonra arabayı satıp ev almak istiyoruz birikim yapamadık belki borca girersek yaparız dedik
Ev icin yüksek kredi faizi ödemek istemiyoruz o şimdi almıyoruz
Araba yerine ev alın ben önce ev alınmasından yanayım eğer ev yada araba alınacaksa ayrıca bir kaç yıl sonra arabayı aldığınız paraya satamazsınız 50 bine satsanız 20 bin zarar olacak.Bir kaç yıl sonra 50 bin peşinatta az olur ev almak için ev fiyatları dahada artıyor şuan kredi faizleride düştü.

6000 - 6500 tl arası gelirle 2500 tl kredi ödüyoruz. Ama eve kadın almıyorum, temizliğimi kendim yapıyorum. Çocuğa da kayınvalidem bakıyor. Genel olarak yetiyor ama extradan çıkan masraflar zorlayabiliyor.

Araba benim için önemlidir, bir nevi canımızı emanet ediyoruz, o yüzden arabaya verilen paraya asla acımam.
Güvenli ve konforlu bir arabada bu fiyatlardan başlıyor zaten.
Ödersiniz bence.
Kar, zarar olayına takılmayın.
Kullandığınıza sayarsınız.

Araba benim için önemlidir, bir nevi canımızı emanet ediyoruz, o yüzden arabaya verilen paraya asla acımam.
Güvenli ve konforlu bir arabada bu fiyatlardan başlıyor zaten.
Ödersiniz bence.
Kar, zarar olayına takılmayın.
Kullandığınıza sayarsınız.
O acıdan öyle tabi ama borçlanarak almak biraz beni uzuyor biriktirip alsak paramız var aldık derim ama böyle borçla lüks araç ne bileyim iste

O acıdan öyle tabi ama borçlanarak almak biraz beni uzuyor biriktirip alsak paramız var aldık derim ama böyle borçla lüks araç ne bileyim iste
Elbette haklısınız, ayağınızı yorganınıza göre uzatmak istiyorsunuz.
Ama dediğim gibi bakış açısı ile alakalı işte ,bana lüx değil gerekli geliyor.
Ödeyebileceğim bir meblağ ise, borçlanarak da alırım.
Sizi sıkıntıya düşürmeyecek ise alabilirsiniz.
Hayırlısı olsun.

Hesabınızı nasıl yaptınız ?
Sadece krediyle bitmiycek mtv trafik sigortası kasko bakım bunları atlıyo gibisiniz ? Arabanın yaş ve modelinden internetten mtvsine bakabilirsiniz 1 aylık taksitten fazladır eminim

Hesabınızı nasıl yaptınız ?
Sadece krediyle bitmiycek mtv trafik sigortası kasko bakım bunları atlıyo gibisiniz ? Arabanın yaş ve modelinden internetten mtvsine bakabilirsiniz 1 aylık taksitten fazladır eminim
Hayır bunların hepsini hesapladik onlar icin de paramız var

Back
X