- 13 Ekim 2022
- 5
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi ceydakocak12
-
Bana göre 1 yıllık evlilikte çocuk için erken Doktor mu dedi çocuğunuzun olmayacağını da tüp bebek yapacaksınızMerhaba hanımlar. Bir sorum var size. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle çocuğumuz olmuyor tüp bebek deniycez dondurulmuş spermleri var ama sorun bu değil sorun şu bizim pek bir ilişkimiz yok yani şöyle evlenmeden öncede pek konuşmuyorduk buluşmuyorduk evlilik teklifi etti ve kabul ettim sonra bir düğün oldu ve evlendik. O çalışıyor bende çalışıyorum pek konuşamıyoruz sohbet edemiyoruz beni seviyor musun diye sorduğumda sevdiğini söylüyor. kavga etmiyoruz ama sohbet de etmiyoruz yani cinsellikte çoook az. Sizce çocuk yapmadan önce boşanmalı mıyım?
ben severek evlendim ne olursa olsun dedimTabii ki de ayrılın zaten neden evlendiniz ki konuşamadığınız, sevmediğiniz biriyle? Böyle bir ortama çocuk gelmemeli, o çocuk hep mutsuz büyüyecek. Hele ki cinsellik bile yokmuş. Boşanın.
Çocuk için tedavi görmeden önce evlilik ilişkinizi düzeltmeniz lazım.İnsan nasıl konuşmaz birşey paylaşmaz kiEşimin çocuğu olmuyor
Konuşup sohbet etmediğiniz, cinsellik yaşamadığınız birinin neyini seviyorsunuz? Dış görünüşünü mü?ben severek evlendim ne olursa olsun dedim
parasını hanımefendiKonuşup sohbet etmediğiniz, cinsellik yaşamadığınız birinin neyini seviyorsunuz? Dış görünüşünü mü?
Ee ne olursa olmuş işte, simdi neden sorun ediyorsunuz o zaman?ben severek evlendim ne olursa olsun dedim
Çok mu zenginparasını hanımefendi
evetÇok mu zengin
Şeyma, sen misin kız?parasını hanımefendi
Aman ne yap ne et çocuğu yap bi daha bulamazsın böyle zengo birini
Buraya ne amaçla konu açıyorsunuz? Ne olursa olsun evlendim diyosunuz, ee biz ne yapalım yani?parasını hanımefendi
Ayyy hastaydım evde... çok güldüm Allah seni...Şeyma, sen misin kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?