Sizce böyle biri engelimi kaldırır mı kaldırırsa ne yapmalıyım?

immerwiederda

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
101
13
18
Merhabalar, uzun zamandır bu siteye üye olup birilerinin görüşünü almak istiyordum. Sonunda üye oldum. Öncelikle herkese yapacağı yorum için teşekkür ediyorum. Çok uzatmamaya çalışacağım. Gerçekten olmayacak birine istemsizce bağlandım… ilk kez buluştuğumuzda kilomdan dolayı reddedildim, bir de üstüne engellendim, bunun üzerine ne yaptım ettim o kişiye ulaştım tekrar sosyal medyadan ve bu durum çok ağırıma gittiği, kırıldığım için çok kısa bir sürede 25 kilo verdim. Bu sevincimi onunla da paylaşma ihtiyacı duydum, paylaştım da tabii, engelimi kaldırmıştı. Bunu duyunca bir kez daha buluşalım lütfen dedi, ben de bir nevi takıntı haline getirdiğim için kabul ettim. Her iki seferde de beni kullanıp tekrar görüşmek istemediğini ima etti. Ve ikinci seferden sonra da engellendim. Kendisine göre yeterince zayıf değilmişim. Psikolojim altüst oldu uzun zamandır. Ne yapacağımı da bilmiyorum, tekrar görüşür müyüz ya da engelimi kaldırır mı onu da bilmiyorum. Engelimi kaldırırsa bir anlık boşlukla o zaman ne yapmalıyım onu da bilmiyorum… umarım yol gösterebilecek birileri çıkar bana çünkü kendimi gerçekten kötü hissediyorum.

Yaşınız kaç?

Kullanmaktan kastınızı anlamadım ama böyle bir terbiyesizi ben asla istemezdim. Siz hiçbir şekilde kendinizi kimseye ispat etmek zorunda da değilsiniz. Sizi bu saatten sonra istese; size bunları yaşatmış bir insanı içiniz kabul eder mi? Bence engelleyin gitsin. Biri karşınıza çıktığında ben ona layık mıyım diye değil, acaba o bana layık mı diye düşünün.

Çok haklısınız aslında… ben de ne kadar aptalca davranmışım diye düşünüyorum bazen. Yalnızca intikam almak istiyorum hepsi bu, o yüzden şu anlık engellemek pek yok aklımda

Kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz. Kendiniz için yaşayın. Kaldı ki bu kişi ahlaksızın önde gideni. Eğer engeli tekrar açarsa yapacağınız en iyi şey açmamak üzere bir engel atmak olur.
Çok haklısınız… ona yaşattığının çok benzerini yaşattıktan sonra niyetim engellemek ama yine de fikir almak, danışmak istemiştim… çok teşekkür ederim

Merhaba, henüz gencim diyebilirim. 21 yaşındayım.
Daha küçüksünüz tahmin etmiştim yaşınız ilerleyince hiç kimse için kılınızı bile kıpırdatmicaksınız. Böyle aptallara zaman harcamaman gerektiğini anlıyorsun belli bi zaman sonra. Kendin için yaşa o zman ulaşılmaz olursun emin ol ama bunu yapmak için değil cidden yap

Nasıl yani konu sahibesi sen adama koş koş 25 kg zayıfladım artık istediğin gibiyim mi yazdın O da oooo ağzıma göre olmuşsun gel mi dedi
Yaklaşık olarak böyle evet, önceki yorumlarda da belirttim gerçekten aşırı aptalca davrandım, bunun farkındayım, o aralar gözüm hepten kör olmuştu

Çok haklısınız aslında… ben de ne kadar aptalca davranmışım diye düşünüyorum bazen. Yalnızca intikam almak istiyorum hepsi bu, o yüzden şu anlık engellemek pek yok aklımda
Sana şunu söyleyebilirim; intikam almak işin sonunda bu kadar yıpranmana değecek bir haz vermeyecek sana. Hiçbir aksiyon alma ama benden sana tavsiye bir daha buluşmak isterse asla buluşma.

Çok haklısınız… ona yaşattığının çok benzerini yaşattıktan sonra niyetim engellemek ama yine de fikir almak, danışmak istemiştim… çok teşekkür ederim
Aman ne uğraşacaksın böyle birisi için. Enerjini harcadığına değmez. Seni olduğun gibi sevecek yığınla erkek var dışarda.

Sana şunu söyleyebilirim; intikam almak işin sonunda bu kadar yıpranmana değecek bir haz vermeyecek sana. Hiçbir aksiyon alma ama benden sana tavsiye bir daha buluşmak isterse asla buluşma.
Yok, kesinlikle tekrar buluşmak, yüz yüze görüşmek gibi bir isteğim yok zaten, çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

şu anlık engellemek pek yok aklımda
Kime ne anlatıyoruz ki üzülmeye devam o zaman. Adam size değer vermiyor. Adam sizi beğenmiyor. Adam sizi istemiyor. Kendinize saygınız ve gururunuz yok mu? Çok küçükte değilsiniz yaş 21 yapmayın bunu kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…