- 10 Temmuz 2023
- 101
- 13
- 18
- Konu Sahibi immerwiederda
-
Bir şey beklediğim için değil ama bunu özellikle belirttim, ileride benzerini yaşatmak için engellemiyorum, yoksa zaten çok soğudumKime ne anlatıyoruz ki üzülmeye devam o zaman. Adam size değer vermiyor. Adam sizi beğenmiyor. Adam sizi istemiyor. Kendinize saygınız ve gururunuz yok mu? Çok küçükte değilsiniz yaş 21 yapmayın bunu kendinize.
O zaman şu an instagram takibinden çıkıyorsunuz, engelliyorsunuz. WP'dan da numarasını engelliyorsunuz.Yok, kesinlikle tekrar buluşmak, yüz yüze görüşmek gibi bir isteğim yok zaten, çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Açıkçası bu kadar özgüvensiz olduğumun farkında bile değilmişim ben bu olay olmadan önce, sebebini de bilmiyorum ama aşmaya çalışıyorum, çok haklısınız ayrıca…Kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz. yahu. Bu nasıl bir özgüvensizlik böyle. Adam sizi engelledi diye üzüleceğinize beş para etmez bir insana neden kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz bunun nedenini bulun ve çözmeye çalışın yoksa bu özgüvensizlikle dünya güzle olsanız bu adam gibi bir çok kişi sizi engeller.
Yani ablacım adam sana zayıfladın gel o zaman demiş şundan daha aşağılayıcı bir şey olabilir mi, sen satılık inek değilsin insansınAçıkçası bu kadar özgüvensiz olduğumun farkında bile değilmişim ben bu olay olmadan önce, sebebini de bilmiyorum ama aşmaya çalışıyorum, çok haklısınız ayrıca…
Eninde sonunda engelleyeceğim zaten onu, bana yaşattığı şeyi yanına kar bırakmak istemiyorum ama şu an engellesem farkında bile olmaz eminim, bana pişman olup gelirse o zaman yaşatmak istiyorum bunu, o zaman içim soğuyacak çünküNe hayvan bir herif ya iğrendim... engelle gitsin konu sahibesi.
Kullandı derken iki kez buluştuğunuz kişiyle ne anlamda kullandı.kendinize değer verin azıcık ya kilonuzdan ona ne ?bu ne saygısız adamMerhabalar, uzun zamandır bu siteye üye olup birilerinin görüşünü almak istiyordum. Sonunda üye oldum. Öncelikle herkese yapacağı yorum için teşekkür ediyorum. Çok uzatmamaya çalışacağım. Gerçekten olmayacak birine istemsizce bağlandım… ilk kez buluştuğumuzda kilomdan dolayı reddedildim, bir de üstüne engellendim, bunun üzerine ne yaptım ettim o kişiye ulaştım tekrar sosyal medyadan ve bu durum çok ağırıma gittiği, kırıldığım için çok kısa bir sürede 25 kilo verdim. Bu sevincimi onunla da paylaşma ihtiyacı duydum, paylaştım da tabii, engelimi kaldırmıştı. Bunu duyunca bir kez daha buluşalım lütfen dedi, ben de bir nevi takıntı haline getirdiğim için kabul ettim. Her iki seferde de beni kullanıp tekrar görüşmek istemediğini ima etti. Ve ikinci seferden sonra da engellendim. Kendisine göre yeterince zayıf değilmişim. Psikolojim altüst oldu uzun zamandır. Ne yapacağımı da bilmiyorum, tekrar görüşür müyüz ya da engelimi kaldırır mı onu da bilmiyorum. Engelimi kaldırırsa bir anlık boşlukla o zaman ne yapmalıyım onu da bilmiyorum… umarım yol gösterebilecek birileri çıkar bana çünkü kendimi gerçekten kötü hissediyorum.
Saygısızdan da ziyade hödük ve aşağılık kompleksi olan biri, ben kendisine haddinden fazla değer verdiğim için o kendini iyice havalara soktu. Yani bildiğiniz kendi isteği için kullandı ama altını çiziyorum sadece kendi isteği için. O konuda da beni yoksaydı, buradan açıkça yazamıyorum ama tek taraflı yapılan ve tek taraflı zevk alınan bir şey diyeyim siz anlayın.Kullandı derken iki kez buluştuğunuz kişiyle ne anlamda kullandı.kendinize değer verin azıcık ya kilonuzdan ona ne ?bu ne saygısız adam
Zaten cidden çok soğudum, muhatap olmak istemiyorum artık, sadece ben de onunla ilgili bazı şeyleri onun yüzüne vurmak istiyorum o kadar, yoksa tekrar işim olmazNe istediğini ve ne yaptığını bilmeyen erkekler beni çok geriyor. Bir daha asla muhattap olma bence.
Bence ona bile gerek yok. Engelleyin ve bir daha asla görüşmeyin. O dersini alacaktırZaten cidden çok soğudum, muhatap olmak istemiyorum artık, sadece ben de onunla ilgili bazı şeyleri onun yüzüne vurmak istiyorum o kadar, yoksa tekrar işim olmaz
Ben de takmamak için kafamı sürekli olarak başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama istemsizce belli bir anda yine aklıma geliyor benim ne hissedeceğimi düşünmeden söylediği şeyler, elbette zaman geçtikçe daha olgun düşünebileceğim biliyorum ama olay çok yeni sayıldığı için henüz bunu başaramıyorum ne yazık ki…Hırslanmayın, adamı takıntıya çevirmeyin. Bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerden biri bu. Neyin intikamını alacaksınız? Sizi beğenmemişse beğenmemiş, ee? Ne olacak? Dünya üzerindeki herkes sizi beğenecek diye bir şey yok ki. Gerçekten çok üzülüyorum böyle gereksiz adamları takıntı yapan genç kızları görünce. Sonu hep kötü bitiyor, kendi ruhunuzu yaralıyorsunuz hem de ne uğruna yani
Zaten o duruma gelsem ben gerekeni yapıp, söyleyip engelleyeceğim… şu anda tamamen kendim için kilo veriyorum, tek mutlu olduğum şey bu10 kilo daha ver kuzum..
Sonra engelini kaldır,tekrar mesaj at..
Sonra tekrar konu açarsın.
Ben de takmamak için kafamı sürekli olarak başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama istemsizce belli bir anda yine aklıma geliyor benim ne hissedeceğimi düşünmeden söylediği şeyler, elbette zaman geçtikçe daha olgun düşünebileceğim biliyorum ama olay çok yeni sayıldığı için henüz bunu başaramıyorum ne yazık ki…
Yavrum sen hiç mi düşünmüyorsun ilkinde seni kullanmış hala adamın peşinden koşup kendini kullandırtıyorsun.sana saygısı olmayan hiç kimseyle görüşme.adam sapık ya.hiç mi yakın bir arkadaşın ablan teyzen yok mu onlarla paylaşıp görüş alsana.böyle iki görüşmede bunlar mı yaşanır.resmen duygu istismarı bu adam Allahım elime verseler adamı mahvederim.Saygısızdan da ziyade hödük ve aşağılık kompleksi olan biri, ben kendisine haddinden fazla değer verdiğim için o kendini iyice havalara soktu. Yani bildiğiniz kendi isteği için kullandı ama altını çiziyorum sadece kendi isteği için. O konuda da beni yoksaydı, buradan açıkça yazamıyorum ama tek taraflı yapılan ve tek taraflı zevk alınan bir şey diyeyim siz anlayın.
Bu konuda elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim… gerçekten hiçbir iyiliği, güzelliği hak etmeyen, korkunç biri. Bu gerçeği gün geçtikçe daha da çok sindireceğim umarım… teşekkür ederim mantıklı ve güzel yorumunuz içinBiliyorum ama lütfen kendinize zaman verin ve affedin. "İçinde biriken zehir, sadece kendini öldürecektir." diye bir söz vardır, çok severim ve katılırım. Hırs ve kin sadece sizi öldürür.
Çok sevdiğim bir arkadaşım da şu an benzer bir durumdan dolayı aylardır depresyonda, ona çok canım sıkılıyordu. Üstüne bu konuyu görünce yazmak istedim. İyileşmenize odaklanın ve iyi insanlarla sağlıklı ilişkiler kurmaya çalışın. Hayat değmeyecek insanlara harcamak için fazla kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?