Sizce böyle biri engelimi kaldırır mı kaldırırsa ne yapmalıyım?

immerwiederda

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
101
13
18
Merhabalar, uzun zamandır bu siteye üye olup birilerinin görüşünü almak istiyordum. Sonunda üye oldum. Öncelikle herkese yapacağı yorum için teşekkür ediyorum. Çok uzatmamaya çalışacağım. Gerçekten olmayacak birine istemsizce bağlandım… ilk kez buluştuğumuzda kilomdan dolayı reddedildim, bir de üstüne engellendim, bunun üzerine ne yaptım ettim o kişiye ulaştım tekrar sosyal medyadan ve bu durum çok ağırıma gittiği, kırıldığım için çok kısa bir sürede 25 kilo verdim. Bu sevincimi onunla da paylaşma ihtiyacı duydum, paylaştım da tabii, engelimi kaldırmıştı. Bunu duyunca bir kez daha buluşalım lütfen dedi, ben de bir nevi takıntı haline getirdiğim için kabul ettim. Her iki seferde de beni kullanıp tekrar görüşmek istemediğini ima etti. Ve ikinci seferden sonra da engellendim. Kendisine göre yeterince zayıf değilmişim. Psikolojim altüst oldu uzun zamandır. Ne yapacağımı da bilmiyorum, tekrar görüşür müyüz ya da engelimi kaldırır mı onu da bilmiyorum. Engelimi kaldırırsa bir anlık boşlukla o zaman ne yapmalıyım onu da bilmiyorum… umarım yol gösterebilecek birileri çıkar bana çünkü kendimi gerçekten kötü hissediyorum.

30’lu yaşlarında
Ay bir de 30lu yaşlarda mı. İnanılmaz ya kız aklına başına al. İki eşleşme oldu diye bağlanmış da olabilirsin ama bu adamın içi çok çirkin. 30 yaşında ve hala bu kafada iğrenç iğrenç iğrenç. Daha küçüksün hayatının başındasın, ilişkilerin olur. Sağlıklı olsun ama bunlar.
Yani ben gelip sana, senin buraya anlattıklarını anlatsam. Ne tepki verirsin bana? Ne düşünürsün benim hakkımda? Saf takıntılı vs vs. Adam hakkında ne düşünürsün? İğrenç, rezil, 30 yaşına gelmiş ama aklı fikri hala çükünde, ev bile tutmayan, sübyancı..... Adam kandırılcakk insan arıyor

Aptallığımın farkındayım, umarım tamamen unuturum bu pisliği. Gerçi artık yüzü falan gözümün önüne geldikçe midem bulanıyor, ilk zamanlar bana o soğuk soğuk bakışlarından bile etkilenirdim, iyi ki de ilk ilişkim onunla olmadı diye düşünüyorum bir de tabii, hayatımın hatası olacaktı, Allah’ın sevgili kuluymuşum yine…

Siz üçüncüye çağırsa yine gidersiniz. Yaş 15,16 değil ki çocuk aklı diyelim,kanmış diyelim. Aklınızı başınıza alın bu kadar kendinizi düşürmeyin

30’lu yaşlarında
ya güzelim sen daha tazecik bi kızsın, eminim çok da güzelsindir genç insanların kendine has güzellikleri var, sadece farkında değilsin. Bunu duymaya ihtiyacın var, farketmeye ihtiyacın var. Tam tersi seni daha aşağı çeken biriyle olmaz, istemediğin yerlere gider. Bu kokuşuk iğrenç zihniyetle ilgili duyguların sadece yanılma. Sana kötü davranmış, açıkça söylemiş, bi de işini gördürmüş. O yaşta adam kime nasıl davranması gerektiğini bilir. 15 yaşında burnundan hormon fışkıran ergen gibi davranmamalı. Karşına doğru düzgün biri çıktığında ne kadar leş birine rastlamışsın anlarsın. Daha çok gençsin. Aşk, hoşlanma, bunlar değil yaşadığın. Merak diyebilirim. Kendini sev, kendinle barış.

Yaşını o kadar küçük ki nasıl bi değer veriş bu kendinize diye sizi üzmek istemiyorum .Güçlü ailelerde büyümeyen kız çocukları ….Çok üzgünüm sizin için .
Siz kendiniz değerlisiniz bu değeri görmeyen size göstermeyen kalan geriyi cehenemin dibine göndermelisiniz .

Şaka gibi bir konu

Konu sahibi öncelikle şunu düşünmenizi istiyorum, adam da bir şeye benzemiyormuş, arkadaşlarınız ay bu ne demiş, siz de onun çirkinliğini yüzüne vurmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Öncelikle şu soruyu kendimize soralım, adam çok yakışıklı olsaydı tüm bu iğrenç şeyleri yapmaya hakkı olur muydu? eğer cevap hayırsa lütfen adamın tipini düşünüp de daha fazla enerjinizi o kişiye harcamayın. Bir diğer söylemek istediğim de buna benzer bir kişiyle ben de tanıştım, aynı böyle git-gel, seni beğenmedim, kilo verdiysen göreyim, makyaj yaptıysan göreyim belki beğenirim gibi yaklaşımları vardı ve ben onu anlayamadığım için hakkında iyi düşünüyordum. Kilo vermeye çalışırken bana bir haber bile vermeden ortadan kayboldu, numarasını bile değiştirdi ve kendimi o kadar değersiz hissettim ki. Ama hala kendime şunu söylüyordum "fazla kilolarımın tamamını verdiğimde onu bulurum ve bu kez beni sever"

Tahmin ettiğim gibi olmadı, kilo verme çalışmalarım sürerken bambaşka biriyle tanıştım, bana gerçekten insan olduğumu, fikirlerimin- anlattıklarımın ilgiyle dinlenebileceğini, kilomdan dış görünüşümden bağımsız bir insan olarak değerli olduğumu hissettirdi. Ve yıllardır da onunla beraberim. Sonradan kilolarımı da verdim kendimde pekçok değişiklik yaptım ama beni bırakan o kişiyi bulmaya çalışmadım çünkü artık umrumda değildi. Hatta hayatıma tekrar girmeye, bana yaklaşmaya çalıştı ama ben gerçekten sevip seviliyordum artık. Ona verebileceğiniz en büyük can sıkıntısı onu gerçekten umursamayıp mutlu olmak olur, sen de çirkinsin deseniz "yüz vermedim diye çamur atıyor yeaa" der ve avlanmaya devam eder. Beklemeye değmeyecek bir adam bu, aynı yolları yürümüş biri olarak söylüyorum.

Gerçekten oldukça benzer bir şey yaşamışız, umuyorum ki benim de sonum sizin gibi olur, çok da mutlu oldum bu arada sizin adınıza…

Adi pislik
Yarın şantaja tehdide de başlar bu hıyar.
Çok geç olmadan bitirmeniz iyi olmuş
Umarım böyle bir şey olmaz. Çünkü eğer yanlış görmediysem bazı özel fotoğraflarımın ekran görüntüsü onda mevcut, ben bunu son zamanlarda fark ettim işin kötüsü, beni son engellemesinden sonra konuşmaya bakınca ekran görüntüsü alma ibaresi gördüm, önceden de o işareti görüyordum da ne demek olduğunu bilmiyordum.

Umarım verebilirsiniz siz de, tamamen kafada bitiyor gerçekten, zaten kafaya koyunca kilo vermeyi doğru düzgün açlık bile hissedilmiyor cidden
Ne güzel bi tecrübe bakın sizin için kafada bitince bitiyor diyorsunuz ;aynı şeyi şimdi konununuz için de yapın kafanızda bitirin açlık bile hissedilmiyor dediniz ya ismi bile aklınıza gelmesin

Ne güzel bi tecrübe bakın sizin için kafada bitince bitiyor diyorsunuz ;aynı şeyi şimdi konununuz için de yapın kafanızda bitirin açlık bile hissedilmiyor dediniz ya ismi bile aklınıza gelmesin
İnşallah gelmez artık ama o kadar konusu vs. geçince rüyama girdi arada olduğu gibi. Zaten ismini dahi duymaya tahammülüm yok artık

Kimse kendine bunu yapmamali.
Sunu anlamiyorum; duramiyorum vs filan
Sürün evde, agla naparsan yap yazma bir daha, zaten soguman lazimdi. Ozguven ile ilgili videolar izle kitaplqr oku, bu konuyu acacagina ozguven kazanmak icin ne yapmaliyim diye konu ac. Odak noktan kendin olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…