Sizce böyle biri engelimi kaldırır mı kaldırırsa ne yapmalıyım?

immerwiederda

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
101
13
18
Merhabalar, uzun zamandır bu siteye üye olup birilerinin görüşünü almak istiyordum. Sonunda üye oldum. Öncelikle herkese yapacağı yorum için teşekkür ediyorum. Çok uzatmamaya çalışacağım. Gerçekten olmayacak birine istemsizce bağlandım… ilk kez buluştuğumuzda kilomdan dolayı reddedildim, bir de üstüne engellendim, bunun üzerine ne yaptım ettim o kişiye ulaştım tekrar sosyal medyadan ve bu durum çok ağırıma gittiği, kırıldığım için çok kısa bir sürede 25 kilo verdim. Bu sevincimi onunla da paylaşma ihtiyacı duydum, paylaştım da tabii, engelimi kaldırmıştı. Bunu duyunca bir kez daha buluşalım lütfen dedi, ben de bir nevi takıntı haline getirdiğim için kabul ettim. Her iki seferde de beni kullanıp tekrar görüşmek istemediğini ima etti. Ve ikinci seferden sonra da engellendim. Kendisine göre yeterince zayıf değilmişim. Psikolojim altüst oldu uzun zamandır. Ne yapacağımı da bilmiyorum, tekrar görüşür müyüz ya da engelimi kaldırır mı onu da bilmiyorum. Engelimi kaldırırsa bir anlık boşlukla o zaman ne yapmalıyım onu da bilmiyorum… umarım yol gösterebilecek birileri çıkar bana çünkü kendimi gerçekten kötü hissediyorum.

Sıfır iletişimde olursanız bişey yapmaz

Kadınlar ne hale geldi yaaa cildircam valla kg onun icin veriyorsun seni ezikliyor yine ekliyorsun sonra birşeyler yaşıyorsun dediklerini yapıyorsun tam net aciklamamıssin anlamadım isteyerek dedin birde hiç mi bedenine saygın yok bu kadar özgüvensizsin demek ki ondan burunları düşmüyor yere erkeklerin devam et böyle sen hastalıkta kaparsin bu kadar azgınlık iyi değil. İlk bulusma da temas bile saçmalık.

Son düzenleme:
Ben böyle sizin gibilere hiç saygı duyamıyorum ya. Kucuk falan değilsiniz 21 yaşında yaptığınızın akıl dışı olduğunu bilmeniz gerekiyor.

ne okudum ben ya
sen iyi misin arkadaşım
bu nasıl rezillik nasıl kendini aşağılama ve aşağılatma nasıl bir bozuk psikoloji ya hu
hiç mi kendine saygın yok
hiç mi sevilmesin bu hayatta
ailenden hiç mi kimse başını okşamadı
kendine bunu nasıl layık görüyorsun ya
ye in ederim karşımda olsan suratına okkalı bir tokat atardım kendine gel diye

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…