Sizce böyle biri engelimi kaldırır mı kaldırırsa ne yapmalıyım?

immerwiederda

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
101
13
18
Merhabalar, uzun zamandır bu siteye üye olup birilerinin görüşünü almak istiyordum. Sonunda üye oldum. Öncelikle herkese yapacağı yorum için teşekkür ediyorum. Çok uzatmamaya çalışacağım. Gerçekten olmayacak birine istemsizce bağlandım… ilk kez buluştuğumuzda kilomdan dolayı reddedildim, bir de üstüne engellendim, bunun üzerine ne yaptım ettim o kişiye ulaştım tekrar sosyal medyadan ve bu durum çok ağırıma gittiği, kırıldığım için çok kısa bir sürede 25 kilo verdim. Bu sevincimi onunla da paylaşma ihtiyacı duydum, paylaştım da tabii, engelimi kaldırmıştı. Bunu duyunca bir kez daha buluşalım lütfen dedi, ben de bir nevi takıntı haline getirdiğim için kabul ettim. Her iki seferde de beni kullanıp tekrar görüşmek istemediğini ima etti. Ve ikinci seferden sonra da engellendim. Kendisine göre yeterince zayıf değilmişim. Psikolojim altüst oldu uzun zamandır. Ne yapacağımı da bilmiyorum, tekrar görüşür müyüz ya da engelimi kaldırır mı onu da bilmiyorum. Engelimi kaldırırsa bir anlık boşlukla o zaman ne yapmalıyım onu da bilmiyorum… umarım yol gösterebilecek birileri çıkar bana çünkü kendimi gerçekten kötü hissediyorum.

Saygısızdan da ziyade hödük ve aşağılık kompleksi olan biri, ben kendisine haddinden fazla değer verdiğim için o kendini iyice havalara soktu. Yani bildiğiniz kendi isteği için kullandı ama altını çiziyorum sadece kendi isteği için. O konuda da beni yoksaydı, buradan açıkça yazamıyorum ama tek taraflı yapılan ve tek taraflı zevk alınan bir şey diyeyim siz anlayın.
Eğer ortada fiziksel bir zorbalık yoksa kimse seni kullanamaz sen kendini kullandırmış basitleştirmişsin
Sevişmek mi istiyorsun git seviş ama birine yaranmak mutlu etmek içinse hak etmişsin

Yavrum sen hiç mi düşünmüyorsun ilkinde seni kullanmış hala adamın peşinden koşup kendini kullandırtıyorsun.sana saygısı olmayan hiç kimseyle görüşme.adam sapık ya.hiç mi yakın bir arkadaşın ablan teyzen yok mu onlarla paylaşıp görüş alsana.böyle iki görüşmede bunlar mı yaşanır.resmen duygu istismarı bu adam Allahım elime verseler adamı mahvederim.
İlk görüşmeden sonra kimseye söyleyemedim. Bu gerçekten çok büyük hataydı, belki söylesem bu kadar üzülmeyecektim, bu raddeye gelmeyecekti her şey… Emin olun şu an yolda sokakta görsem ben de kendimi tutamam gibime geliyor

Eğer ortada fiziksel bir zorbalık yoksa kimse seni kullanamaz sen kendini kullandırmış basitleştirmişsin
Sevişmek mi istiyorsun git seviş ama birine yaranmak mutlu etmek içinse hak etmişsin
Elbette ki istiyorum, beni bunun üzerinden kandırdı zaten. İlk kez biriyle böyle bir şey yaşayacaktım. Ama arada bir sevişme olmadı sebebi de kendine göre benim fiziğim. Ben kilolu olmadığım için bir şey yaşamak istemedi kendince. Sadece kendi zevkine göre bir şey yaptırdı bana o kadar.

Elbette ki istiyorum, beni bunun üzerinden kandırdı zaten. İlk kez biriyle böyle bir şey yaşayacaktım. Ama arada bir sevişme olmadı sebebi de kendine göre benim fiziğim. Ben kilolu olmadığım için bir şey yaşamak istemedi kendince. Sadece kendi zevkine göre bir şey yaptırdı bana o kadar.
İnanamıyorum sana :olamaz:

İlk görüşmeden sonra kimseye söyleyemedim. Bu gerçekten çok büyük hataydı, belki söylesem bu kadar üzülmeyecektim, bu raddeye gelmeyecekti her şey… Emin olun şu an yolda sokakta görsem ben de kendimi tutamam gibime geliyor
Sapkın herif kilolu olman bahane sadece kullanmak için seni av olarak görüp ağına düşürmüş pislik adam her yerden engelle .kendini toparla bir destek al çok zor bir travma bu ya

Sapkın herif kilolu olman bahane sadece kullanmak için seni av olarak görüp ağına düşürmüş pislik adam her yerden engelle .kendini toparla bir destek al çok zor bir travma bu ya
Şu an arkadaşlarımla sık sık görüşerek bunu aşmaya çalışıyorum ama gerçekten o kadar büyük hayal kırıklığına uğradım ki… yani bir süre daha aşamazsam muhtemelen terapi de almam gerekecek gibi… çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Aynen öyle, yok sesine aşık oldum, yok sana bağlanmaktan korkuyorum, yok kilo kadınların gereksiz takıntıları, ben böyle şeylere takılmıyorum, seninle sürekli görüşmek istiyorum vb. sözlerle resmen kandırdı…
Yine mi sanaldan bir tanışma.kanmak dışında adam ahlaksız biri.yani ilk görüşmede bu dediğiniz şey nasıl yaşandı o olay nasıl yaşandı.

Aynen öyle, yok sesine aşık oldum, yok sana bağlanmaktan korkuyorum, yok kilo kadınların gereksiz takıntıları, ben böyle şeylere takılmıyorum, seninle sürekli görüşmek istiyorum vb. sözlerle resmen kandırdı…
Yahu kandırsın. Yüz yüze geldiğinizde senle sevişemem beğenmedim ama gel beni tatmin et diyor. Burada kandırma nerede? Akılsızlık da değil bu başka boyut. Küfür basıp kendini tatmin et sen diyip gideceksin. Bötle gel diyince gider yal diyince yaparsan aha böyle kalırsın. Daha da engellemem diyorsun. Kendini kandırma amacım bi daha beklemek.
Benim bir arkadaş böyle adam gel diyince gidiyor. Engelle diyince hep intikam bilmem ne diyor. Sonra tek telefonla yine gidip yüne bu sefer kesin bitti diyor.
Amacının hala bir umut olduğu belli. Engellemezsen daha çok kullanır seni. Akılsızlık etme engelle
Adamın gözünde tırnak kadar değerin yok. Kendine gel.

Yine mi sanaldan bir tanışma.kanmak dışında adam ahlaksız biri.yani ilk görüşmede bu dediğiniz şey nasıl yaşandı o olay nasıl yaşandı.
Nasıl oldu ben de bilmiyorum, hayatım boyunca hiçbir erkekle bir şey yaşamayı geçtim elini dahi tutmadım ondan önce… beni kendine öyle bir bağladı ki ne dese yapacak durumdaydım, 1-2 ay içinde duygusal anlamda kulu kölesi oldum diyebilirim, o gün öyle bir anda oldu ama keşke ikincisine mahal vermeseydim işte, bu temas sayesinde daha çok bağlandım ona, gerçi o dokunmaya bile layık görmedi beni doğru düzgün de işte…

Yahu kandırsın. Yüz yüze geldiğinizde senle sevişemem beğenmedim ama gel beni tatmin et diyor. Burada kandırma nerede? Akılsızlık da değil bu başka boyut. Küfür basıp kendini tatmin et sen diyip gideceksin. Bötle gel diyince gider yal diyince yaparsan aha böyle kalırsın. Daha da engellemem diyorsun. Kendini kandırma amacım bi daha beklemek.
Benim bir arkadaş böyle adam gel diyince gidiyor. Engelle diyince hep intikam bilmem ne diyor. Sonra tek telefonla yine gidip yüne bu sefer kesin bitti diyor.
Amacının hala bir umut olduğu belli. Engellemezsen daha çok kullanır seni. Akılsızlık etme engelle
Cidden böyle nasıl yaşanıyor insan gururlu olacak ya.insanın kendine yaptığını kimse yapmazmış.

Gerçekten ondan hiçbir beklentim yok artık, yani bir umut besleme durumu yok içimde, dersimi aldım fazlasıyla, önceki yorumlarda da bahsetmiştim ben onu eninde sonunda engelleyeceğim zaten, geç de olsa değerimin farkına varmaya başladım çünkü. Benden yaşça büyük ayrıca çok da cazip bir tipi olmayan biri için neden bu kadar aptalca davrandığımı anlayamıyorum sadece. Yorumunuz için teşekkür ederim, tam anlamıyla kafamı topladığımda, kendime özgüvenim tam anlamıyla yerine geldiğinde engelleyeceğim.

Nasıl oldu ben de bilmiyorum, hayatım boyunca hiçbir erkekle bir şey yaşamayı geçtim elini dahi tutmadım ondan önce… beni kendine öyle bir bağladı ki ne dese yapacak durumdaydım, 1-2 ay içinde duygusal anlamda kulu kölesi oldum diyebilirim, o gün öyle bir anda oldu ama keşke ikincisine mahal vermeseydim işte, bu temas sayesinde daha çok bağlandım ona, gerçi o dokunmaya bile layık görmedi beni doğru düzgün de işte…
Kuzum salak mısın sen? Temastan nasıl bağlandın. Adam sana bir şey yapmamış. Sana zevk vermemiş kendi zevkine bakmış. Kullanmış yahu seni. Ay valla yakınımda olsa bir tane kafana geçirirdim. 21 yaşında gencecik körpeciksin elin adamının beğenmediği için kullanacağı bir obje misin sen? Adam şişme bebek muhabbeti yapıyor sana.
Kıvanç Tatlıtuğ yapsa iu muameleyi hadi ordan dersin. Salaklık yapma engelle hemen engelle.

Keşke doğru düzgün bir flörtün olsaymış elini tutsaymışsın.21 yaşında bu yaşadıkların çok zor adam direkt seni cinsel obje olarak görmüş kullanmış.sen bu paylaştıklarını paylaşım mı sanıyorsun resmen adam kendini tatmin etmiş her seferinde.

Back
X