Merhaba ben evde bos vakit buldukca farkli sekillerde makyaj denemeleri yapiyorum. Bir nevi kendime yeni bir tarz olusturmaya calisiyorum :) aklima eyeliner imi bu sekilde uygulamak geldi. Denedim bence fena degil ancak gunluk bu sekilde kullanabilir miyim? Boyle kullanan gordunuz mu daha once? Sizce nasil olmus? Yorumlarinizi bekliyorumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ben evde bos vakit buldukca farkli sekillerde makyaj denemeleri yapiyorum. Bir nevi kendime yeni bir tarz olusturmaya calisiyorum :) aklima eyeliner imi bu sekilde uygulamak geldi. Denedim bence fena degil ancak gunluk bu sekilde kullanabilir miyim? Boyle kullanan gordunuz mu daha once? Sizce nasil olmus? Yorumlarinizi bekliyorumm
Ben biraz naturallikten yana olduğum için fazla süslü geldi canım bana ama çirkin demiyorum tabi kibiraz önce başka bir sayfada paylaşmıştım ben eyeliner ı olabildiğince sade bırakmaktan yanayım hatta mümkünse çok ince olsun sadece göz şeklini çekikleştirecek kadar,rimel bile sürmüyorum eyeliner çektiğimde.. Bir bak fikir olsun
Eki Görüntüle 1136412
Ben begendim canim bende altina beyaz surerim ama far gibi eyeliner yapismasin diye belli belirsiz ten rengine yakin bi ton benimki, ama senin beyazin parlak ve simli sanirim ben yakistirdim, gozlerde guzel masallah😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladim tesekkurler yorum icin :)
Güzel olmuş ama günlük her zaman kullanabileceğini sanmıyorum canım:) ben de sadece göz bebeğine kadar bazen kalın bazen ince çekiyorum.
Eki Görüntüle 1136450 bu şekilde belli oluyodur inşallah .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eyeliner en sevdiğim ve hiç vazgeçemeyeceğim bi makyaj malzemesi..
kişiden kişiye değişir ama bence far sürmüyorsan günlük kullanlabilir..ben genelde kuyruklu eyeliner kullanrım günlük..çok hoş olmuş gözleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?