sizce böyle mi olmali çok üzgünüm

Sende onu bir kaç gün arama hep o seni arasın sadece mesaj yaz çok meşgul olduğunu belirt arkadaşlarla olduğunu belirt üstüne fazla düşme
Adamı çok sıkıştırmışsın
İnanın sıkıştıracak hiç birşey yapmıyorum.

Arayınca neden kıyamet kopsun açmayın telefonu uyuyordum dersinz yarın akşama doğru geçici bi süre sizinle ilgilrnr taktik le falan ama sonrası yine aynı olur muhtemelen arama kendin mesaj attıklarını gör ama hemen cevap verme bi saat sonra yaz cevap vermeyi unutmuşum de illa konuşursan kısa kes muhabbetleri kısacası o istediği zaman arayıp ulaşmasn size.
İşi gücü yok beni bekliyor moduna sokma kendini geri çek ilgiyi en aşağı düşür nasıl tutuşur o zaman

Kaç kovalan ya da kaç gerçek yüzünü gör.

Bence kendinizi yıpratmayın. Zorla, siz istiyorsunız diye mi arayıp soracak? Adamın içinden gelmiyor anlaşılan o ki.

Arayınca neden kıyamet kopsun açmayın telefonu uyuyordum dersinz yarın akşama doğru geçici bi süre sizinle ilgilrnr taktik le falan ama sonrası yine aynı olur muhtemelen arama kendin mesaj attıklarını gör ama hemen cevap verme bi saat sonra yaz cevap vermeyi unutmuşum de illa konuşursan kısa kes muhabbetleri kısacası o istediği zaman arayıp ulaşmasn size.
İşi gücü yok beni bekliyor moduna sokma kendini geri çek ilgiyi en aşağı düşür nasıl tutuşur o zaman

Şimdiden böyleyse ohoooo cok zorrr ....
Aradı soğuk konuştum. Gönlümü almaya çalıştı. Her zamanki gibi meşgulmüşmüş yemek yemeye vakti yokmuşmuş. Kızlar birgün ben bunun iş yerine gittim habersizce gözlemlemek için bildiğin aylak aylak dolanıyor oralarda. Onunla bununla sohbet ediyor tabiki oradakilerden bana sıra gelmiyor.

Aradı soğuk konuştum. Gönlümü almaya çalıştı. Her zamanki gibi meşgulmüşmüş yemek yemeye vakti yokmuşmuş. Kızlar birgün ben bunun iş yerine gittim habersizce gözlemlemek için bildiğin aylak aylak dolanıyor oralarda. Onunla bununla sohbet ediyor tabiki oradakilerden bana sıra gelmiyor.
Bence kendinizi biraz geri çekin bakalım..

Sizi gördü mü peki ne tepki verdi? Ben inanmıyorum o adamın meşgul olduğu için aramadığına zaten. Laf olsun diye ilişki yaşıyor.

Sizi gördü mü peki ne tepki verdi? Ben inanmıyorum o adamın meşgul olduğu için aramadığına zaten. Laf olsun diye ilişki yaşıyor.
Evet gördü dondu kaldı. Bu adam ilişki yaşamayı bilmiyor. Sevdiğine eminim yanındayken aşırı heyecanlanır kendisine baktığımda eli ayağı titrer. ilgilenir peşimden ayrılmaz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ama yanından gittiğim zaman ilgilenmeyi bilmez

Yani size deli gibi asik olsa bile her saat basi aramasi mi gerekiyor acaba?

Sizin sevgilinizden baska dusunecek isiniz gucunuz birseyiniz yok mu?

Tum.gun aradi aramadi aradi aramadi..diye hesap mi yapiyorsunuz?

Hayir surekli aramis olsa surekli ne konusacaksiniz gun icerisinde sanki?

Adam sonucta calisiyor.

Isi yogun veya degil.

Her dakkasini size ayiramaz ki

Belki de sizin onu sevdiginiz kadar o sizi sevmiyordur

Yani hersey olabilir

Yani size deli gibi asik olsa bile her saat basi aramasi mi gerekiyor acaba?

Sizin sevgilinizden baska dusunecek isiniz gucunuz birseyiniz yok mu?

Tum.gun aradi aramadi aradi aramadi..diye hesap mi yapiyorsunuz?

Hayir surekli aramis olsa surekli ne konusacaksiniz gun icerisinde sanki?

Adam sonucta calisiyor.

Isi yogun veya degil.

Her dakkasini size ayiramaz ki

Belki de sizin onu sevdiginiz kadar o sizi sevmiyordur

Yani hersey olabilir
Her saat arasın istemiyorum zaten 13 saat olmuş ve ne merak etme ne sorma hiç birşey yok. Bu normal mi sizce sabahtan akşama kadar merak edilmemek.

Her saat arasın istemiyorum zaten 13 saat olmuş ve ne merak etme ne sorma hiç birşey yok. Bu normal mi sizce sabahtan akşama kadar merak edilmemek.
13 saat fazla olmus evet
Orayi atlamisim

Ama yine de arada olabilir hani yogundur falan

Surekli boyleyse sorun var ama

Kendini geri cek
Baktin degismiyor o zaman anla ki seni yeterince sevmiyor
Ayrilirsin

Artık öyle yapıyorum

Artık öyle yapıyorum

Bu yaşadığınız cok normal değil,arayınca açmayacaksınız mesajlarına dönmeyeceksiniz biraz fazla cepte görmüş sizi sanki,ben öyle hissettim sizin durumdan. Zaten varlığı yokluğu bir,kaybetseniz ne olur böyle hırsınızdan sinirlenmezsiniz en azından.

Back
X