Tatlım ben seni anladım da sen adamın karakterini anlamamışsın. Bu adam karısına aşık olmuşta evlenmiş ama yarı yolda bırakmış, güya aşkı biten kendisi olmasına rağmen, gerekirse ceketini alıp gidip boşanmak yerine aldatmayı seçmiş. Bahane evlilik kağıt üstündeydi. Hadi karısıda iki boynuzda adama taksaydı evlilik kağıt üstünde diye bakalım ne olurdu o zaman, o senin adam o zamanda beylik laflar edermiydi? Olsun kağıt üstünde evliliğimiz diye. Adamın asıl karakteri evlenirken değil ayrılırken belli olur. Sebebi ne olursa olsun nikahı altında kadın varken başkasıyla olan karaktersizdir. Ayrıca birde kadını dinle bakalım ne diyecek o aldatmalarla ilgili. Muhtemelen adam aldattı kadına maddi haklarını vermemek için boşanmadı en son işler ayyuka çıkınca vermeye mecbur kaldı. Bırakın artık şu romantik komedi hülyalarını, adamın karakteri bozuksa kimse için düzelmez. Hayatında birden fazla kadını aldatan adam gene aldatır. Hadi her şeyi geçtim adam sana küfür etmiş, sevmiyorum demiş bunlar unutulacak hazmedilecek şeyler mi de adamın aşkına inanıyorsun beraber olmaya niyetleniyorsun. Daha arada resmiyet yokken ilişkinin başında kafada kavak yerleri estiği dönemde sana bunu yapan ; ilerde ilişkiniz resmiyete bindiğinde yaşanan sıkıntılarda ne yapar hiç düşündün mü? Bence en iyi örnek geçmişteki evliliği. Sana da yapacağı o kadına yaptığından farklı olmayacak çünkü mal mu. Ha birde aşık olduğu kadın vardı değil mi kazık atmış adama ama onu aldatmamış. Burda sana iki soru bir aldatmadığını nerden biliyorsun. Sen adamın sana anlattığı ve gördüğün kadar biliyorsun. İki hadi aldatmadı diyelim o kadını aldatmaması seni de aldatmayacağının garantisini sana nerden veriyor ? Özür dilemek maharet değil asıl maharet kendini özür dileyecek konuma sokmamaktır bunu unutma. Ha bunlara rağmen yanmaya çok hevesliyim diyorsanda buyur yan biz tutmayalım.