- Emoji Skoru
- -331
- Puanlar
- 68
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
O kazanacak sikayet edememDaha önce de şikayet edilmiş olduğu için delil bulup sizde şikayet edin bir gün mutlaka hak ettiğini bulur
Neden kazanacak? Ve neden böyle olmasına rağmen diğer çalışanlar tutuyor diyorsunuz? Detaylandırmanız mümkün mü?O kazanacak sikayet edemem
Yooo yukardakiler çok seviyor adamiMobbingten zaten mimliymiş. İspatla sana da yaptığını. Soruşturma üstüne soruşturma geçirsin bakalım
Bizim burda kim arkasi varsa ve tanığı delili varsa o kazanıyor.delil tanık yok.arkam yokNeden kazanacak? Ve neden böyle olmasına rağmen diğer çalışanlar tutuyor diyorsunuz? Detaylandırmanız mümkün mü?
Ben 3 .kadınım.bir tanesi istifa etti diğeri emekli oldu.sorusturma actirdilar.bisi cikmadiYine pamuğun bir mobbing konusuyla karşı karşıyayızbütün dünya pamuğa karşı.
Sensin o de en azindanadam bana kafayı taktı.geri zekalı, manyak, vs bir sürü hakaret ediyor ve hicbisi yapamıyorum
Valla pamuk sen dünya dönüyor desen ben bi düşünürüm gerçekten dönüyor mu yoksa pamuk mu öyle algılıyor diyeBen 3 .kadınım.bir tanesi istifa etti diğeri emekli oldu.sorusturma actirdilar.bisi cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?