Sizce bu adil mi?

cok komiksin :) güldürdün beni inanir misin cok yasa :)

mutluyum cok sükür :)

Ikincisine hazırlıklı oluyorlar. Bu yüzden daha fazla şeyler alıyorlar. Bir de tecrübe sahibi oluyorlar. Tabi bunlar haklı çıkarmaz.. Çok sinir bozucu ama benim de kaynım var. Ilerde senin durumunu yaşayacağıma eminim. Ikincisine hazırlıyorlar kendilerini çünkü...

nefret ediyorum bu konulardan var ya... bide böyle kiyaslamalar yok mu... artik gülüyorum... duymuyorum bunlari... sende bunlari hazirlikli ol bence ... sende gül gec... bide bazilari özellikle kiskandirmaya calisiyor ya... iste bu berbat.. baskalarindan duyuyorum bak buna böyle dedim felan... sinir bozucu.... ve arica bu durum hic hazirlikli degildi hersey aniden oldu yani hazirlanmaya firsat bile yoktu....

Boşver arkadaşım.
Sen eşinle mutluysan gerisini boşver.
Eşine de lafını etme, siniri bozulmasın yok yere.
Ben de ilerde bu durum karşısında kendimi sıkıntıya sokmayacağım.
Ne yaparlarsa yapsınlar.
Bana hiçbir şey yapmadılar, evin her şeyini eşim kendi parasıyla aldı.
Ben bunu bilirim işte..

herkes kendi evine bakmali bence bu cok önemli.... bazi insanlar cok cocukca davraniyor.... yasca büyük olan kisiler kücüklerin yapmayacagi hareketler yapiyorlar... sinir bozucu

biz bile hangi market çalışanlara daha gleryüzlüyse onları tercih ediyoruz.
senin bütün şartlar eşitmiş gibi eltinle kendini kıyaslaman çok yanlış.
belki kaynının ailesine maddi desteği fazla olmuştur onlarda bunu uygun görmüştür.
ya da yeni gelin ve ailesi senden daha cazip gelmiştir.

belkide kim bilir ama haklisin...

aynen ölee vallaa. evimde huzur mutluluğum arkamda duran bi eşim yoksa napim ben bileziği napim evi napimm eşyayıı. allahım evimize sağlık huzur bide bebişler versın daha ne isterim:)

Cnm bu adil degil adaletsizlik resmen bunlardan birsey cikmaz Allah goruyor zaten herseyi ama bosver sen esinle mutlu olmaya bak

kizlar bu olaydn snra icimdn hicbirsy gelmiyor esimin ailesine karsi... her gittigimde herkse kücük hediyeler götürürdm ama simdi hic icmdn gelmiyr gercektn artik aramk bile glmyr icimdn... ne yapmali bilmyrm....

ben size farklı bir açıdan bakarak yazacağım .

ben eltimden çok kısa bir süre sonra evlendim,1-2 ay kadar sonra.

ben çalışıyordum, o çalışmıyordu.onlar öyle borç harç pek uğraşmazken biz çok ciddi borcun altına girdik,ama kendi tercihimizdi.

kendi isteğimle,kendi paramla almak istediğim pek çok şeyi alamadım.

diğer geline almadık,şimdi sende görürse ayıp olur dendi.yahu kendi param,ben ödeyeceğim dedim,ona bile razı olunmadı.

kaynım eltime düğün günü takması için sahte bir set almış,20-30 lira kadar bir paraya.

bizde mevzuu geçince ben sahte bir şeyi takmaktansa hiç takmamayı tercih ederim dedim,eşim kendi parasıyla(taksitlerini birlikte

ödedik) bana gerçek bir takı seti oldu,onu bile içime sindirmediler.

eltim bir şey dedi mi bilmiyorum,ama kayınvalidem sürekli laf soktu,çok para harcatıyormuşum.

oysa her şeyin parasını eşimle biz ödedik,onları ilgilendirmezdi.

ben de bu konuda kırgınım yani.

bence olaya bir de bu açıdan bakın,her şey kuruşu kuruşuna hesaplanacak diye bir şart yok ki.

ben çok üzüldüm,keşke ilk evlenen ben olsaydım diye.

##

Dogru haklisiniz, ben yavas yavas sindirmeye basliyrm ama kirginm bunu unutmakda zorlaniyrm.. buda davranislarma yansiyor ne yapayim bilmyrm...

Kizlar artik herseyi unutmaya karar verdim ve inadina iyi olmak istiyorum... sogukluk veya kirginlik belli etmek istemiyorum artik ne yaparlarsa yapsinlar umrumda degil... kim ne hak ediyorsa onu yasasin hepinize tüm fikirleriniz icin teker teker cok tesekkür ederim :)

kaç gündür konuna denk geliyorum artık yazayım da çıksın aklımdan.
ben evlendikten 1,5 yıl sonra kız kardeşim evlendi. annem o kadar çok dikkat etti ki adil olmaya. ama yine de kardeşimin bir çok şeyi benimkinden daha iyi ve fazla oldu. bu işler biraz da nasip işidir. onun nasibi senden çoksa ne yapsan gelir bulur. çok da takma. zaten unutmaya karar vermişsin. en güzeli. bu hesapçılıkla yaşanmaz. yine sen mutsuz olursun.

evet aynen :) unutmak istiyorum nasip kismet

bu konu her daim var eltiler arasındada var herkesin kısmeti farklı, kaderine razı ol fazlada büyütme ,kıskançlık yapmanda hoş değil ,insanoğlunun kararı her daim farklılık gösterir kendine yapılmış bir tavır olarak algılama,yeni evlisin evliliğin tadını çıkar ,şeytan durup,durup kötü düşüncelere seni sevk etmesin

kiskanklik degil yaptigim önceki cevaplarimi okudun mu bilmiyorum ama okumus olsaydin belki biraz anlardin... yinede cevabin icin sagol... nasip kismet evet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…