İlk düğün acemiliği olur ailelerin...
Sonrakilerde daha bilinçli olurlar, gereklilikleri daha fazla yerine getirmeye çalışırlar...
Yada maddi anlamda koşulları daha iyileşir zamanla....
Yada 2. gelin/damat adayı daha çok sevilir, daha içten gelerek yapılır...
Söz için yapılan masraf işin en küçük kısmı iken aradaki fark ne kadar olabilir ki
Siz kirada otururken onlara ev alsalar anlarım
Ama söz için diyorsunuz ne olabilir ki fazladan 1 parça eşyamı?
Fikir sorduğunuz için yazıyorum
Eşinizin ailesinin kime ne alacağı sizi ilgilendirmez...
Bunun lafını eşiniz dahil kime etseniz bana göründüğünüz gibi haksız görünürsünüz diye düşünüyorum kusura bakmayın...
alinmam asla cevaplar icin herkese tesekkür ederim... bir parca esya degil bin lira fark atan birsey.... cevabiniz icin tekrar tesekkürler
1000 lira fark atan şey nedir?
Merak ettim.
Onun bile hesabını yapıyorsanız üzgünüm ama bence hiç iyi niyetli değilsiniz...
1000 lira fark atan şey nedir?
Merak ettim.
Onun bile hesabını yapıyorsanız üzgünüm ama bence hiç iyi niyetli değilsiniz...
bin lira fark atan küpe ben küpede degilim bana alinsin diye can atmiyorum suan burda sadece siz ne yapardiniz onu merak ediyorum ayrica ben hicbirseyin hesabini yapmadim ve arastirmadim ama size özellikle gösterilse bunu aldik diye ve fiyatinida söyleseler ne yapardiniz? ben bunu merak ediyorum? adil mi degil mi diye?
Ne mi yapardım?
O zaman elleri sıkışıktı herhâlde veya kardeşinin birikmişi ile alınmış olabilir diye
düşünür hiç sorun etmezdim...
Ben etmem, bir başkası eder.
Herkesin kendi tercihi.
Ama bunu asla eşinize veya eşinizin ailesine yansıtmayın.
Zararlı çıkan siz olursunuz...
Evet adil degil yaptiklari..bundan sonra sende onlara gerektigi kadar deger verirsin olur biter..yeri gelince de lafi gedigine oturtursun..herseyin bi zamani vardir..bekle bence..
bana da doğru dürüst nişan alışverişi yapılmadı eşimin anneannesi kızım sana şunu şunu almadılar mı dedi kv de de yanımızdayken o da sus sus yılanın kuyruğuna basma dedidemek ki utanmıyorlar aldıklarıyla malla mülkle insan olunmuyor düşünmeye bile değmez zaman kaybı siz ve eşiniz istediğiniz her şeyi kendiniz alabilirsiniz önemli olan huzur ve sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?