sizce bu aldatmak sayilirmi

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim

Ben anlamadim seni ya resmen aldatiyorsun iste daha ne yapcaksin ki.bildiyin aldatmissin

allah sana akıl versın...

Elbette ki aldatma sayılır.
Tanımak amaçlı neden konuşuyorsunuz ? Amacınız ne ? Yedekte bir muhabbet adamı mı bulundurmak ?

Sevgilizin yerine koyun kendinizi , ne hissederdiniz ? O böyle bir şey yapsa aldatılmış olurmuydunuz?

Bu aldatmak mı diye sormanıza sebep oluyorsa duygularınız bence bu aldatmak sayılır. Siz o kişi ile sadece arkadaşça görüşseydiniz bu soruyu sormazdınız...

hayır gitmedim sevgilim yapmaz öyle Bisey sanmam zaten tam emin değilim gidip.gitmemek konsunda beceremem de çünkü çocuk bilmiyor sevgilim olduğunu ve benimki de sürekli mesaj atar cevap gelemezse arar kararsiz kaldım

Nasil insanlarsiniz siz ya? Aldatiyorsunuz bari sevgilinden ayril oyle yap ne yapacaksan. Bir gun mutlaka aldatilacaksin o zaman bu yaptigini unutma. Bu arada utanmadan yaziyorsn ins fake konudur

bunu erkek yapsa kıyamet kopar.

elbette aldatıyorsun buna devam ediyorsun birde bize soruyosun.

neyin ne olduğunu bilmiyormusun sen?

hayır gitmedim sevgilim yapmaz öyle Bisey sanmam zaten tam emin değilim gidip.gitmemek konsunda beceremem de çünkü çocuk bilmiyor sevgilim olduğunu ve benimki de sürekli mesaj atar cevap gelemezse arar kararsiz kaldım

sevgilin olduğunu bilmiyorsa sen biliyorsun dimi senin sevgilin var.

sen hem sevgiline hem şuan konultugun yalan söylüyorsun

hem yalan hem aldatma var sende...

nasıl yani ?? bu aldatma olmuyorda ne oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…