• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu aldatmak sayilirmi

normal arkadaşın olsa sevgilinin de haberi olsa bu aldatma olmaz. normal arkadaşın değil svgilin varken nası başkasını tanımak istiyorsun. evet aldatmışsın hala da devam ediyorsun bunu da anlamıyorsun diyecek bişey yok

Aaa niye aldatmak sayılsın?

Çocuğa bir arkadaşımla geleceğim de, erkek arkadaşınla beraber git. O da tanısın çocuğu.

Dalga geciyor bence. Bu derece piskinlik fake kokulari getiriyor burnuma
cow ünide sınıf arkadaşım vardı kızın memlekette evleneceği erkek vardı ünie de bir sürü kişiyle tanışıp çıkıyordu. memleketteki evleneceği erkekmiş burdakileri de tanımak isitiyormu. masum karadeniz kızıdır nornalde ama 4 yıl çözemedim amacı neydi

Dalgami geciyosun sanki farkinda degilsinde kalkmis bide insankara soruyosun hayret bisey ya yok ya aldatma olur mu hic alt tarafi sevgilin varken baska bi cocukla takiliyosun ve sevgilin duycak diyede odun kopuyo duyarda birakirsa diye hepsi bu yani bu hic aldatma olur muymus ya!...

Aldatiyorsun. Sevgilin gittiği ilde arkadaş vasitasi ile tanistigi kiz ile konuşup, mesajlasip birde sinemaya gitmeye kalksaydi da soracak miydin aldatmamidir diye ? Yoksa kizlar çok kötüyüm aldatiliyorum böhüü diye mi acacaktin konuyu acaba..

Aldatma sayılır mı düpedüz aldatmadır illa başka şeyler yaşamaya gerek mi var yapma bunu sevmiyorsan ayrıl haketmiyor sevgilin bunları:KK14:

lütfen yanlış anlamayın beni Bn sevgilimle iki yıldır gorusuyorm fakat o süre içinde hiç bir erkekle yan yana gelmdim. konuşmadım yazismadim hiç sadakatsizlik yapmadim karşı tarafta yapmadi ilk defa böyle Bisey oldu Suan ki çocuğa karşı icimde hiç bir duygu yok sadece bosluktan gelen bir saçmalama olabilir ve ben bunu yapmadan önce de size sorayım dedm

senin gözünde aldatma sayılması için daha neler olması gerekir merak ettim:KK51:

cow ünide sınıf arkadaşım vardı kızın memlekette evleneceği erkek vardı ünie de bir sürü kişiyle tanışıp çıkıyordu. memleketteki evleneceği erkekmiş burdakileri de tanımak isitiyormu. masum karadeniz kızıdır nornalde ama 4 yıl çözemedim amacı neydi
Sevgilime soyleyeyim de beni opsun basinin ustune koysun. Yani benim de karsi cinsten suruyle arkadasim var da hepsi sevgilimi tanir, sevgilim tanir bilir. Bu arkadas sevgilisi oldugunu gizliyor bir de. Buralar cok karisacak:KK53::KK53::KK53:

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim

Ikisini birden idare edebilir miyim diyorsun yani???
Civik civik ilişkiler.

Sevgilime soyleyeyim de beni opsun basinin ustune koysun. Yani benim de karsi cinsten suruyle arkadasim var da hepsi sevgilimi tanir, sevgilim tanir bilir. Bu arkadas sevgilisi oldugunu gizliyor bir de. Buralar cok karisacak:KK53::KK53::KK53:
bencede ama bak biz yaranamıyoruz canım :)

yokk artık :) cok gulunc bır hale geldık mılletce sevgılın yapsaydı nasıl bkardın olaya once bunun cevabını bul sn sonra boyle bır konu ac :)

lütfen yanlış anlamayın beni Bn sevgilimle iki yıldır gorusuyorm fakat o süre içinde hiç bir erkekle yan yana gelmdim. konuşmadım yazismadim hiç sadakatsizlik yapmadim karşı tarafta yapmadi ilk defa böyle Bisey oldu Suan ki çocuğa karşı icimde hiç bir duygu yok sadece bosluktan gelen bir saçmalama olabilir ve ben bunu yapmadan önce de size sorayım dedm
Ne boslugu ya.her boslukta aldatacaksan pes...bu nasil bir zihniyyet doyumsuzluk ornegisin

sevgilinden saklaman gereken bir is yapiyorsan aldatiyorsun demektir, sevgiline sor bakalim bir erkek arkadasla sinemaya gidebilir miyim diye, izin verirse gidersin ;)

anlamadınız beni ben fake de değilim birde on günlük yirmi günlük meselesi değil bu ben Bilmiyorm Suan ne yaptigimi depresyondamıyım neyim anlayamadım benim sevgilim den başka samimi hiç erkek olmadı hayatimda

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
tabiki de git hemen sonra sevgilin gelir gene engellersin bu çocuğu sevgilin askere falan giderse gene görüşürsünüz nolcak ki :KK47: kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan:KK67:

anlamadınız beni ben fake de değilim birde on günlük yirmi günlük meselesi değil bu ben Bilmiyorm Suan ne yaptigimi depresyondamıyım neyim anlayamadım benim sevgilim den başka samimi hiç erkek olmadı hayatimda
eminmisin bana çok olmuş gibi geldi:confused:

Back
X